Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Waarom heeft je partner je verlaten?

Er zijn verschillende redenen waarom een geliefde je heeft verlaten, maar één ding is zeker… het is niet jouw schuld wanneer iemand je zomaar zonder antwoorden heeft verlaten.

Het verlaten worden door een geliefde kan heel intens en pijnlijk zijn, en vaak blijf je achter met veel vraagstukken. In dit blog vertellen we de redenen die achter het verlaten van een geliefde kan zitten. Waar is het misgegaan en welke hoofdzaken spelen vaak een rol?
 
 

Verlaten worden zonder antwoorden

Wanneer je plotseling verlaten wordt heeft dit veel invloed op je dagelijkse leven. Het kan zijn dat je hele ritme en balans verstoord is geraakt doordat je geen antwoorden hebt op belangrijke levensvragen die ervoor zorgen dat je verder kunt. Je voelt je hoogstwaarschijnlijk onbegrepen en je hebt het gevoel niet verder te kunnen, daarnaast kun je te maken hebben met een lager zelfbeeld wat ervoor zorgt dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt.

 

Contact stopt plotseling

Wanneer er geen contact meer tussen beide is kan dit voelen als een klap in je gezicht. Je zit met zoveel vragen waar je nog antwoord op wil. Hoe komt het dat iemand zomaar verdwijnt? Voor eenieder die dit door heeft gemaakt een belangrijke zaak om verder te gaan met je leven.


Komt jouw ex terug?

Start een persoonlijke reading en ontvang antwoord en inzicht op jouw liefdesvraag!

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 
 

6 redenen voor een onverwacht vertrek

1. Nieuwe liefde
Een nieuwe liefde ontmoeten is één van de meest voorkomende redenen van een onverwachts vertrek. Wanneer een geliefde je onaangekondigd verlaat voor een ander laten ze je (vaker) achter zonder antwoorden vanuit een schaamtegevoel. Het is moeilijk voor je (ex)partner hierover te communiceren, doordat hij of zij bang is voor verwijten.
 
2. Problemen in de relatie
Wanneer een persoon moeite heeft met de problematiek van zichzelf, van jou of de relatie tussen beide kan deze persoon vanuit onzekerheid en angst impulsief handelen door halsoverkop te vertrekken. Vaak heeft dit te maken met een gesloten houding of geen uitweg in de problematiek zien.
 
3. Trauma’s vanuit eerdere relaties
Wanneer er onopgeloste trauma’s opspelen in een nieuwe relatie kan dit heel benauwend voelen. De persoon is nog niet klaar met oud zeer en kan dit projecteren in de nieuwe relatie. Dit zorgt voor confrontatie waarop de persoon het liefst wegloopt. 
 
4. Communicatie over gevoelens
Een persoon die gesloten is en moeite heeft om zijn gevoelens op tafel te leggen kan zich uit frustratie distantiëren waardoor je zonder antwoorden op je vragen achterblijft. De reden hierachter is vaker dat inzicht wegblijft in eigen patronen.
 
5. Financiële problematiek
Wanneer een persoon financiële problematiek niet aankan of niet durft te vertellen kan deze persoon vanuit schaamte wegvluchten en contact vermijden. 
 
6. Angst voor het onbekende
Wanneer een persoon teveel in angst zit doordat er geen duidelijke toekomstvisie is kunnen zij vanuit deze angst weglopen voor het onbekende. 

 

Kom weer in je eigen kracht 

Wanneer je bent verlaten is het heel belangrijk om de situatie te accepteren. Dit kan je alleen doen wanneer je bepaalde antwoorden en inzichten hebt ontvangen. Tijd is een belangrijk onderdeel om jezelf weer terug te vinden. Zoek steun bij vrienden en familie en probeer te communiceren over wat je voelt. Het is belangrijk dat je gevoelens gehoord worden en dat je ondersteuning van andere waaronder afleiding kunt accepteren. Dat een persoon niet klaar is voor verbinding heeft niets te maken met jou. In sommige gevallen zal deze persoon op een later stadium weer terug proberen te komen doordat er dan inzichten zijn verkregen. Wil je meer inzichten hebben over een soortgelijke situatie? Start dan nu een chat met erkende spirituele coaches.


Kom tot jezelf en ontvang healing en antwoorden

Start een persoonlijke reading en ontvang antwoord en inzicht op jouw liefdesvraag!

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 Datum: 01-05-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten