Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ware liefde komt onverwachts

Waarom ben je de ware nog niet tegengekomen? Wat kan ervoor zorgen dat je voor de ware liefde gaat openstaan?

Wanneer je op zoek gaat naar de liefde kom je vaak andere levenslessen tegen. Hierdoor ontstaat er groei, een bepaalde kennis over jezelf. Liefde kun je niet afdwingen. Je merkt vaak dat wanneer mensen krampachtig zoeken naar liefde of een ongezonde relatie willen vasthouden dat dit zorgt voor onzekerheid, onmacht en andere intense emoties. Vragen zoals waarom lukt het mij niet om een gelijkwaardige liefde te vinden spelen dan vaak op. Ware liefde komt vaak onverwachts, wanneer we er niet mee bezig zijn. Ware liefde kom je tegen wanneer je er eigenlijk niet meer op rekent en je in je eigen persoonlijke kracht staat. Hoe dit precies komt? Alles bestaat uit energie en trillingen. Wanneer een persoon in zijn of haar kracht staat en weet wat hij of zij waard is, kun je ook een gelijkwaardige ‘ware’ liefde vinden. 
 
 

Ware liefde aantrekken

Om ware liefde aan te trekken moet je beginnen bij jezelf. Wanneer je niet goed weet wat je wilt, en nog geen goed beeld hebt van jouw kwaliteiten, en toekomstbeeld wordt dit al vrij lastig een ware liefde ook toe te laten. Door je eigen waarde te kennen, je zwakkere kanten in kaart te brengen kun je groeien in energie. Als je op dit moment twijfelt over je liefdesleven of over jezelf en daarmee dus je eigenwaarde is het belangrijk aan de slag te gaan met je eigen energie en trillingen. Je kunt op die manier ware liefde bij jezelf aantrekken om vervolgens een gelijkwaardige partner aan te trekken. Voor iedereen betekent ware liefde iets anders. Vaak als we spreken over een ware liefde is dit een intens geluk waarbij overeenstemming, respect, en aanvulling in elkaars leven een grote rol speelt.

 

Moeizame relaties

Wanneer je in een moeizame relatie zit, of net uit een moeizame relatie komt kun je het gevoel hebben dat er voor jou geen ware liefde meer is of komt. Je kunt te maken hebben met onzekere gevoelens die ervoor zorgen dat je twijfelt aan je eigen capaciteit. Daarnaast kun je het gevoel hebben toch alles gegeven te hebben en het alsnog niet heeft gewerkt. Bekijk dan eens goed welke invloeden in de relatie een rol hebben gespeeld. Welke rol heb jij aangenomen, en welke rol nam je ex partner op zich? In welke emoties zijn jullie elkaar tegengekomen zowel in het begin als op het einde. De lessen die hieruit voortgekomen zijn, zijn van belangrijke aard. Loslaten kan heel lastig zijn als je nog van iemand houdt, maar is tevens ook groei. Door te leren accepteren wat jullie voor elkaar hebben betekent zielsmatig, kun je de trilling verhogen en jezelf opnieuw leren openstellen voor ware liefde. 
 
 

5 signalen dat je de ware liefde hebt gevonden

Ware liefde komt onverwachts, maar hoe merk je nou echt dat je de ware liefde hebt gevonden? Zoals eerder besproken is ware liefde voor eenieder een andere ervaring, maar er zijn wel duidelijke symptomen die erop wijzen dat je de ware liefde hebt gevonden. 
 
  1. Je kunt overal met elkaar over praten zonder schaamte
  2. Gelijkwaardigheid, respect en ruimte voeren de boventoon
  3. Jullie vullen elkaar aan, en hebben hierdoor een stroming aan energie
  4. Je voelt eenheid, en hierdoor ontstaat er een intense geestelijke en fysieke connectie
  5. Jullie zitten veelal op dezelfde golflengte 
 

ware liefde kom je vaak onverwachts tegen
Krijg inzichten op jouw liefdesvragen

Wil je meer inzichten in je liefdesleven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw liefdesvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

 
 
Datum: 14-02-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten