Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ellen Janssen  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Business coaching
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Ellen JanssenNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Ellen Janssen

Mijn weg is het pad van de alchemist. De ontsluiering van het Goddelijke Wezen, die je al die tijd al Bent. Het opheffen van alle denkbeelden die dat ontkennen met begrip en helderheid. Dat is waar ik je een helpende hand in kan bieden zodat je je stralende Zelf kunt leven en inzetten daar waar het voor jou van betekenis is.

Door vallen en weer opstaan en een groot uithoudingsvermogen ben ik vandaag meer en meer in rust en contact met mijn innerlijke kern.

Als ik terugkijk op de lange weg van opleidingen en cursussen, liefdesrelaties en werkomgevingen dan kan ik op al die levensterreinen één grote rode draad herkennen die leidt naar veel meer levensvervulling.

En die rode draad is ont-spanning zodat het Leven met een hoofdletter via jou zichzelf in een unieke vorm kan uitdrukken.

Daar waar jij jezelf nog ontkent, op welk levensterrein dan ook, bied ik je de helpende hand en schijn ik bij net zolang tot jij je waarachtigheid weer erkent en uitdraagt.

Ontspanning, balans tussen het geven en ontvangende principe en aarding zijn daarbij onontbeerlijk naast een heldere geest om jezelf te bemoedigen daar waar het leven je af en toe omver lijkt te blazen.

Ik verheug me op onze ontmoeting en wens je in alle gevallen dat wat jouw hart vervult!

Ellen


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (0)

Helaas geen beoordelingen gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Ellen Janssen om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten