Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Yasha  
...

Break up & Relatie
Familie & Vrienden
Foto Lezen
4 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met YashaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Yasha

Wat leuk dat je interesse toont in mijn profiel. Mijn oma had helderziende gaven. Zelf begonnen mijn gave zich te uiten in voorspellende dromen sinds mijn jeugd. De tarot is waar ik het liefst mee werk. Ook kun je bij mij terecht voor naam numerologie. Heb je bijvoorbeeld een kindje op komst en vraag je je af wat de gunstigste spelling is voor de geboortenaam, dan ik die aan je voorstellen. E-mailconsulten zijn welkom tijdens mijn verlof t/m eind januari 2024.

Heb je vragen over belangrijke keuzes in je leven, familie, liefdesleven, relatie of spiritualiteit, dan help ik je met alle plezier. Een fotoreading is ook mogelijk, waarbij ik mij door intuïtie en tarot laat leiden. Samen kunnen wij je de juiste richting in begeleiden bij het maken van je keuzes.

Ik sta open voor al je vragen. Ik maak alleen geen contact met overledenen. De tarot en mijn intuïtie geven duidelijk antwoord en inzicht. Kortom, geen doekjes eromheen.
Bovendien kun jij in het systeem eenvoudig foto`s uploaden die ik kan zien. Dit helpt bij het beter aanvoelen van de energieën. E-mail consulten zijn ook welkom.


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (4)

Kom bij je terug
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-11-2023
een topper zeker een aanrader
★★★★★ Anonieme gebruiker 05-11-2023
erg bedankt voor je kloppende reading
★★★★★ Anonieme gebruiker 03-11-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Yasha om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten