Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Contact met je beschermengel

We hebben allemaal een beschermengel, maar hoe zorg je ervoor dat je open staat voor contact met jouw beschermengelen? In dit blog vertellen we er meer over!

 

Wat is een beschermengel?

Een beschermengel is een energie om je heen, die je beschermd vanuit het universum. Een beschermengel hebben we allemaal. Een beschermengel kun je soms ook voelen, door een koude of warme stroming van energie. Een beschermengel is vaak merkbaar aanwezig in moeilijkere situaties. Je bent fysiek alleen, maar energetisch niet.

 

Beschermengel aanroepen

Je kunt natuurlijk in bepaalde kwesties je beschermengel vaker om steun en hulp vragen. Je kunt dit hardop zeggen, of in je hoofd denken. In beide gevallen is het een prima manier om extra ondersteuning te ontvangen vanuit het universum, en jouw beschermengel.
  • Ik vraag mijn beschermengel om steun
  • Mijn energie stroomt voor inzichten en ingevingen vanuit het universum
  • Mijn engelen en gidsen zorgen voor mij, elke dag opnieuw

 

Hoger bewustzijn

Door je meer in de natuur te begeven en meer naar je hart te luisteren, kom je in contact met een hogere energie binnenin jezelf, waar je jezelf één kunt voelen met alles om je heen. Door in een hogere energie te komen, door een groter bewustzijn te creëren, maak je het contact krachtiger met je beschermengel. Je kunt signalen ontvangen zoals: een vlinder die voorbij vliegt, of witte veertjes die je mag ontvangen. Dit zijn vaak tekens dat je beschermengel contact maakt, en aangeeft dat je op de juiste weg zit.

 

Kracht putten uit meditaties

Door de bovenstaande tip te combineren met mediteren, kun je jezelf los maken van verwachtingen en oud zeer. Hiermee manifesteer je het kanaal om je beschermengel meer te mogen en te kunnen ervaren. Laat verwachtingen los, en voel de energie om je heen. Houd je ogen open voor signalen die ‘toevallig’ op je pad komen.

 

Vragen over je beschermengel?

Heb je vragen over bepaalde gebeurtenissen in jouw leven? Of wil je graag inzichten ontvangen vanuit jouw beschermengel? Onze mediums en paragnosten staan voor je klaar met duidelijke antwoorden. Start jouw reading.

Start jouw reading ⟶ 
 

Beschermengel kaart

Een beschermengel is niet altijd direct voelbaar in je leven. Het kan komen doordat jezelf bepaalde blokkades hebt, door angst of onzekerheid. Er kunnen verschillende factoren in je leven spelen die het contact vermoeilijken. Soms hebben we ook geen oog voor de kleine details die we ontvangen vanuit het universum. Een beschermengel kan door een engelenkaart een duidelijke boodschap meegeven, die je steun kan bieden op dat moment. Een stuk bevestiging, wat we allemaal wel eens nodig hebben.

 

Beide benen op de grond

Een beschermengel is een factor in je leven die je helpt en beschermd bij jouw aardse bestaan, dus het is altijd belangrijk om ook aards naar zaken te kijken. Door goed te gronden, ook wel aarden genoemd blijf je met beide benen op de grond staan, in het aardse leven. Dit zorgt voor een goede balans tussen boven (universum) en beneden (aarde).

 

Ingevingen

Het contact met jezelf is heel belangrijk om het contact met je beschermengel te mogen ervaren. Door op je intuïtie te vertrouwen ontdek je bepaalde toevalligheden in je leven, die toch minder toeval blijken te zijn. Het zijn signalen die je worden gegeven, en die je mag leren te vertrouwen. Neem vaker een moment voor jezelf, om echt contact te maken met je hart en je los te maken van de dagelijkse druk. Probeer je te focussen op wat je voelt, en schrijf eventueel op wat je graag zou willen in de aankomende periode. Zowel realistisch, als onrealistisch. Durf te dromen, en vertrouw je ingevingen. 

 

Waarderen en genezen

Een engel wil je graag helpen bij bepaalde processen in je leven waar je doorheen moet, zodat je een grotere waardering krijgt voor jezelf, andere mensen, de natuur, eigenlijk alles om je heen. Dit proces kun je bevorderen door elke dag positieve affirmaties op te schrijven of uit te spreken. Positieve affirmaties werken ook helend op onze energie.
  • Ik ben meer dan genoeg
  • Alles is mooi, en leerzaam
  • Ik ben dankbaar voor vandaag
  • Alle verwachtingen laat ik los, en verwonder me over alles om mij heen.

 

beschermengel contact maken

Inzichten vanuit jouw beschermengel

Heb je vragen over bepaalde gebeurtenissen in jouw leven? Of wil je graag inzichten ontvangen vanuit jouw beschermengel? Onze mediums en paragnosten staan voor je klaar met duidelijke antwoorden. Start jouw reading.

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 
 
Datum: 09-12-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten