Alle coachesUitlegCredits kopenEmail Consult Thema's KaartleggenContact

De betekenis van jouw geboortedagBen je op een zondag geboren? Dan zegt dit iets over bepaalde eigenschappen.
Lees wat de 7 dagen van de week betekenen en wat bij jouw geboortedag past.
 

Zondag 

De dag van de Zon
Zondag is de eerste dag van de week en is vanuit vroeger ook een dag voor rust en geloof. Mensen die op een zondag worden geboren worden als uniek beschouwd. Een aura die vaak helder is. Daarnaast zijn zondagskinderen trots en erg creatief. Ze kunnen ook heel eigenwijs zijn. Ze zijn assertief en kunnen ook erg aanwezig zijn. Zondagskinderen hebben een positieve instelling en hebben vaak loyaliteit en vertrouwen hoog op hun lijstje staan. Dit vertrouwen moet je weliswaar wel winnen die ontvang je niet zomaar. Zondagsmensen zijn nadenkers en kunnen hierdoor eenvoudig de realiteit uit het oog verliezen. Zondagsmensen zijn hulpvaardig maar ook een tikkeltje ongeduldig.
 
 

Maandag

 De dag van de Maan 
De maan is een veranderlijke planeet en kan daarom een grote invloed hebben. De maan is ook direct verbonden met emoties. Denk maar aan de ‘volle maan’. Mensen die geboren zijn op de maandag kunnen wat meer last hebben van een veranderend humeur. Ook staat familie en het gezin op nummer één voor mensen die geboren zijn op de maandag. Ze houden van balans en rust en zoeken harmonie in zowel hun huis als in hun eigen familie. Ze kunnen wel sneller nerveus zijn en zijn gevoelig. Daarnaast zijn maandag mensen sociaal en begripvol. 


 

Dinsdag

Mars 
Een persoon die geboren wordt op een dinsdag wordt beheerst door de planeet Mars. En planeet Mars staat symbool voor vechten. De mensen die geboren zijn op de Dinsdag nemen graag de leidersrol op zich en houden zeker niet van verliezen. Ze hebben een winnaars mentaliteit. Ze kunnen fel uit de hoek komen doordat ze precies weten wat ze willen. Ze streven naar prestatie en succes. Dinsdag mensen kunnen veel piekeren wat veel zorgen kan opleveren. Daarnaast kunnen dinsdag mensen nog al een gat in hun hand hebben en zijn ze een tikkeltje materialistisch aangelegd. Dinsdag mensen kunnen impulsief reageren door hun directheid. Het zijn harde werkers die gaan voor resultaten.


 

Woensdag

Mercurius 
Mensen die worden geboren op een woensdag worden door de planeet Mercurius beheerst en zijn daardoor vaak rusteloos en hebben een onderzoekende mentaliteit. Ze willen graag van nieuwe situaties kunnen leren en dat maakt ze ook leergierig in het leven. Ze zijn communicatief en veelzijdig. Ook zijn woensdag mensen vaak ondernemend en nemen graag het heft in handen. Woensdag mensen zijn minder goed in organiseren en zijn vaker chaotisch. Ze zijn constant in beweging en kunnen hierdoor rusteloos overkomen. Woensdag mensen houden van reizen en kunnen goed tegen verandering. Ze hebben vaak een grote overtuiging die ze graag delen met andere mensen om hun heen.

 

Donderdag

Jupiter
Donderdag mensen zijn vaker gelukkig en hebben vaak een optimistische houding. Mensen die op donderdag zijn geboren zijn vrijgevig en loyaal en houden van romantiek. Donderdag mensen staan graag in contact met anderen mensen maar kunnen soms ook de realiteit verliezen. Ze kunnen zichzelf te veel wegcijferen voor anderen. Donderdag mensen delen graag hun opgedane wijsheid en leren graag van de situaties om hun heen. Ze streven naar onafhankelijkheid en zijn erg geschikt om in leidinggevende posities te treden. Ze kunnen wel snel hun mening klaar hebben staan betreft anderen en ze geven niet graag toe als ze fout zitten.


 

Vrijdag 

Venus
De dag van de vruchtbaarheid. Een mens die geboren is op de vrijdag staat voor romantiek, affectie en schoonheid. Ze hebben een groot oog voor al het schoonheid om hun heen. En zijn verleidelijk en sociaal. Vrijdagsmensen zijn creatief en houden van de liefde. Ze zijn gevoelig voor de meningen van anderen om hen heen, maar laten zich wel leiden door hun sterke intuïtie. Door hun romantische karakter kunnen ze het moeilijk vinden om een relatie écht los te laten wanneer dit nodig is. Ze kunnen met moeite hun liefdesverdriet verwerken. Mensen die op vrijdag geboren zijn hebben behoefte aan regelmaat en zoeken harmonie in de relaties met anderen.


 

Zaterdag
Dit zegt jouw geboortedag

Saturnus 
De planeet Saturnus beheerst de dag Zaterdag. De zaterdag staat voor onderzoekende mensen die vaak een moeilijk of leerzaam pad bewandelen. Zaterdag mensen willen graag problemen oplossen en hebben een groot verantwoordelijkheid gevoel over zich heen. Het kan hierbij voorkomen dat ze te veel hooi al jong op zich nemen en zich bezig houden met andere onderwerpen dan hun leeftijdsgenoten. Zaterdag mensen zijn betrouwbaar en niet voor één gat te vangen. Ze kunnen wat achterdochtig naar anderen zijn door hun scherpe mensenkennis. Ook behoren perfectionisme en intelligentie bij de zaterdag mensen. 
 
De dag waarop je geboren bent zegt natuurlijk niet alles over je, maar geeft een goed beeld van waar je veel mee bezig kunt zijn in het leven. Lees meer over sterrenbeelden
 
Datum: 17-08-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten