Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest romantisch

Willen we niet allemaal een vleugje romantiek in onze relatie? Het ene sterrenbeeld is nou eenmaal romantischer dan het andere sterrenbeeld. Sommige sterrenbeelden weten niet hoe ze romantisch moeten zijn, terwijl andere sterrenbeelden vanuit nature romantiek ademen. Lees snel verder om te ontdekken of jij romantisch bent volgens jouw sterrenbeeld. #1: Steenbok (22 december – 19 januari)

meest romantische sterrenbeelden

Steenbok weet precies hoe hij zijn of haar partner moet verrassen. Steenbok is op stipt nummer #1 in de lijst van de meest romantische sterrenbeelden. Steenbok verrast je met een bos bloemen, lekker eten of een romantische strandwandeling. Steenbok heeft oog voor detail, en weet zodoende de behoeftes van hun partner.
 

❤️ Vragen over de liefde?
Start jouw reading hier
 

 

#2: Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is gevoelig en vindt het fijn om zijn of haar partner eens goed in de watten te leggen. Daar verwachten ze niets voor terug. Vissen is namelijk iemand die altijd aan zijn/haar partner denkt, en ze graag wil benadrukken hoe belangrijk jij bent voor hem/haar. Vissen weet precies wat zijn of haar partner lekker vindt. Romantiek zit voor Vissen ook in de kleine dingen van het leven. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld vissen

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 


#3: Weegschaal (23 oktober – 21 november)

Weegschaal neemt zijn/haar partner spontaan mee naar een luxe hotel, waarbij Weegschaal zijn of haar partner compleet in de watten legt. In de avond weet Weegschaal voor zijn/haar partner de kaarsjes al aan te steken en zwijmelt het liefst weg bij een romantische film. Weegschaal weet wat romantiek inhoudt en gaat hier ook creatief mee om. Verrassingen liggen altijd om de hoek bij Weegschaal. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#4: Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft staat dan wel niet in de top 3 van de meest romantische sterrenbeelden, maar vergis je niet. Kreeft is zeker romantisch. Kreeft is het aan het begin van een relatie wellicht nog aftastend omdat ze er zeker van willen zijn dat zij compleet zichzelf kunnen zijn bij hun partner, maar als Kreeft zijn/haar partner eenmaal vertrouwd, overspoelen zij hun partner met complimentjes en cadeaus. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld kreeft


  ❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#5: Stier (20 april – 20 mei)

3 meest romantische sterrenbeelden

Stier is de eeuwige romanticus maar staat niet in de top 3 puur en alleen doordat een stier zich niet direct openstelt. Stier moet eerst weten dat jij het echt voor hem/haar bent, en te vertrouwen bent. Als Stier zich openstelt is een Stier hartstochtelijk en romantisch. Tot in de kleine details regelt een Stier een romantische date avond voor zijn/haar partner.
 
Lees meer over het sterrenbeeld stier
 

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#6: Ram (21 maart – 19 april)

Ram is niet iemand die heel snel vlinders in zijn/haar buik heeft rond dwarrelen. Op een eerste date hoef je dan ook niet direct romantiek te verwachten, maar als Ram ziet dat jij zijn/haar droompartner bent.. gaat een Ram all-in. Ram is beschermend, en wilt zijn/haar partner behagen, ook als Ram hiervoor uit zijn comfort zone moet treden.
 
Lees meer over het sterrenbeeld ram

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#7: Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw wordt graag zelf romantisch verrast, hierdoor voelt Leeuw zich gewaardeerd. Leeuw slooft zichzelf wel uit wanneer hij/zij ziet dat de ander echt moeite voor Leeuw doet. Leeuw vrouwen hopen vooral verrast te worden door hun partner, terwijl Leeuw mannen zeker initiatief nemen op romantisch vlak. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld leeuw

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#8: Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd is niet zo van alle poespas. Het kan wel leuk zijn, denkt een Maagd.. maar het hoeft niet altijd zo uitgesproken te zijn. Maagd houdt van de kleine attenties van zijn/haar partner. Een complimentje maakt zijn/haar dag al goed, en hierdoor voelt Maagd zich al gewaardeerd. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld maagd


  ❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier #9: Boogschutter (22 november – 21 december)

boogschutter_niet_romantisch

Boogschutter denkt er eigenlijk niet zo aan om echt romantiek op te zoeken. Boogschutter houdt wel van lekker eten en het zorgen voor elkaar, maar normaal is prima voor een Boogschutter. Voor een Boogschutter is romantiek samen een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, en hier naartoe streven. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#10: Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen ziet romantiek als het openstellen van je gevoelens. Vertel je aan een Schorpioen je ware gedachtes en gevoelens, dan kun je een Schorpioen pas echt veroveren. Ze schenken niet zomaar vertrouwen in een ander, maar wanneer Schorpioen voor je gaat, willen ze de connectie aansterken, door hun gevoelens te delen. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 
 

 

#11: Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Romantiek is voor een Tweeling een speelse date, waarbij jaloezie geen rol speelt. Tweelingen houden van hun vrijheid en flirten graag. Het is nou eenmaal hun 2e natuur. Romantiek is voor een Tweelingen het vrijlaten van elkaar, en het leven niet al te serieus te nemen. Verwacht geen dure cadeaus of een georganiseerd etentje, spontaniteit is wat een Tweeling leuk vindt. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen
 
❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 


 

#12: Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman houdt van avontuur en ziet het nut van romantische kaarsjes en bloemen eigenlijk niet zo in. Waterman wil graag een nieuwe uitdaging aangaan met zijn/haar partner om zo samen nog meer herinneringen te maken. Romantiek is voor Waterman juist iets spontaans plannen wat avontuurlijk is. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld waterman

❤️ Vragen over de liefde? 
Start jouw reading hier 

Datum: 18-06-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten