Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Ram

» Sterrenbeelden » Ram

Sterrenbeeld Ram goede eigenschappen

 

Eigenschappen van een Ram

Ram – Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld.  De ram heeft een sterke wil. De ram zal zeker laten merken of hij het ergens mee eens is of niet. Ram is positief ingesteld en een geboren leider, zelfverzekerd en charismatisch. Ram heeft een enorm doorzettingsvermogen, maar kan ook erg koppig zijn. Ram kan impulsief reageren op emoties of situaties. Ram is openhartig maar kan ook emotioneel afstandelijker zijn. Het sterrenbeeld Ram ook wel Aries genoemd, heeft moeite met over zijn gevoelens te communiceren.Horoscopen Ram

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld ram. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop ram een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop ram is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen ram ook wel aries genoemd? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop ram
» maandhoroscoop ram

 
 

De vurigheid van het sterrenbeeld Ram

Ram kan erg gemeen uit de hoek komen. Ram kan impulsief reageren op emotionele situaties. Hij neemt niet graag de orders aan van een ander. Ram kan driftig worden, en eventueel zijn gelijk proberen te halen met leugens. Rammen zijn geen sterren in liegen, dit zul je snel doorhebben. Ram kan ongeduldig zijn en provocerend. Het temperament van een ram is zoals zijn element : vurig!


 

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

De ram is een positief teken in de dierenriem. Zoek je gezelligheid, en een leuke sfeer dan ben je bij de Ram aan het juiste adres. Rammen houden van uitdaging, zijn speels en avontuurlijk. Ram heeft veel wilskracht en zal er alles aan doen om zijn plannen en wensen te laten slagen. Ram is ook beschermend, en zal hierin ook zeker moeite doen om geliefde en vrienden te beschermen. Ram is erg motiverend naar andere mensen toe om zichzelf te laten zien en op de voorgrond te treden.
 
 
 

Meer vragen over jouw sterrenbeeld?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost, en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

Ram is erg impulsief en kan beginnen aan van alles tegelijk. Ram kan snel weer stoppen met hetgeen wat Ram eerst zo interesseerde, puur uit verveling of omdat de interesse weg is. Als de spanning te hoog oploopt kan de Ram emotioneel erg afstandelijk reageren, en of zelfs de benen nemen. Ram kan veeleisend zijn doordat hij dezelfde inzet verwacht van anderen: wat tot confrontatie kan leiden. Ram kan moeite hebben om compassie voor anderen te tonen. Zij zijn namelijk erg kritisch en direct. Ram kan hierdoor anderen juist weer afschrikken met hun kritische, en directe mening.

  
 

Het sterrenbeeld Ram en de liefde

Sterrenbeeld Ram en Liefde

Het sterrenbeeld ram ook wel aries genoemd, is op zoek naar een eerlijke, en betrouwbare monogame relatie. Iemand die juist met zijn temperament op een rustige wijze om kun gaan. Ram vecht voor degene van wie hij houdt, en verwacht dat zijn partner hetzelfde doet. Rammen willen wel de boventoon in de liefde voeren, en graag op plek 1 staan. Ram kan soms emotioneel afstandelijk zijn waardoor hij soms niet liefdevol of geïnteresseerd over komt. Rammen zijn op liefdesgebied oprecht, en zullen je niet snel bedriegen.

 
 

Het sterrenbeeld Ram in relatie

Ram focust zich voornamelijk op oplossingen. Ram is absoluut niet saai in een relatie, en staat open voor nieuwe dingen. Ram heeft wel wat tegengas nodig van zijn partner. Zij zijn namelijk erg ondernemend. Rammen kunnen in een relatie wel discussies voeren, en halen graag hun gelijk. Ram krijgt in een relatie graag complimenten van zijn partner, en neemt zijn partner serieus.

  
 

Uit elkaar gaan met een Ram Man

Ram mannen gaan op het gebied van liefdesverdriet snel weer door. Zij proberen zichzelf in ieder geval snel weer op de rails te krijgen op het gebied van hun emoties. Ram stort niet gemakkelijk in, dit is zeker te wijten aan zijn doorzettingsvermogen. Ram mannen weigeren hier te lang bij stil te staan, en hun motivatie en humeur te laten verpesten. Zij gaan weer snel opzoek naar een nieuw avontuur.
 

 

Uit elkaar gaan met een Ram Vrouw

Ram vrouwen hebben meer moeite om zomaar over hun break-up heen te stappen. Zij hebben wel iets meer tijd nodig dan de Mannelijke Ram en zijn liefdesverdriet. Ram Vrouwen zullen voornamelijk bij vrienden en familie hun steun zoeken, en hun gevoelens uiten, en vanuit daar zullen zij snel weer doorgaan met hun eigen leven. Ram vrouw kan niet goed tegen de negatieve gevoelens en doet haar best zo snel mogelijk over het liefdesverdriet heen te komen.

 


 

De Ram Vrouw en Daten

Een Ram vrouw zit vol zelfverzekerdheid, en is enorm sexy en onafhankelijk. Ram vrouw heeft voornamelijk behoefte aan vurigheid in een relatie, maar zal zichzelf zeker niet onderwerpen aan een minnaar of geliefde. Ram vrouw neemt graag zelf de leiding, maar verlangt ondertussen wel naar avontuur en romantiek. Ram vrouw zoekt iemand die zelf ook ondernemend is, en die niet stil zit. Zij zoekt geen dominante partner maar wel een avontuurlijke partner. 
 
 
 

De Ram Man en Daten

Mannen zijn vaak hard to get aan het spelen als ze gaan daten. Ram man is dan ook speels, avontuurlijk, en probeert je te lokken met zijn charisma. Ram staat open voor avontuurlijke dates, sterker nog hier houdt de Ram man van. Hij hunkert naar de passie en zal je hierin proberen te veroveren met zijn passie en doorzettingsvermogen.
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 
Start jouw reading ⟶ 

 
 

De Hartstochtelijke Ram 

Het seksleven van een Ram staat redelijk vooraan. Ram kan zich goed uiten in bed, en heeft zeker genoeg zelfvertrouwen om dit ook aan de ander door te geven. Bij de Ram mag jij jezelf tonen en laten zien, de Ram zal dit alleen maar toe juichen. Ram kan er overigens geen genoeg van krijgen tussen de lakens, en is een heuse minnaar of minnares.
 
 

Seksualiteit van een Ram Vrouw

Ram vrouw zal zelf het initiatief vaker nemen in bed. Zij is een onafhankelijke vrouw die zich graag overgeeft. Ram vrouw is wild in bed, en focust zich minder op de romantiek. Ram vrouw houdt van ontdekken en experimenteert graag, en zal dit ergens in de relatie ook naar boven laten komen. Ram vrouw kan haar vuur tonen tussen de lakens door zichzelf zeker hoorbaar te maken voor haar partner.


 

Seksualiteit van een Ram Man

Een Ram man is impulsiever en ruwer. Hij kan zichzelf moeilijker inhouden, en zal niet terughoudend zijn tussen de lakens. Ram man hoef je niet veel te prikkelen of hij zal klaar voor de start zijn! Ram man houdt van de actie op seksueel gebied. Ram is in bed creatief, maar verwacht geen lange vrij partijen van de Ram man. 

  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Ram

Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen zijn de beste liefdes match voor een Ram. De match met een Leeuw zal voornamelijk de positieve eigenschappen bij zowel de Ram als Leeuw naar boven halen. Bij de Schorpioen kan de jaloezie een rol spelen in hun relatie, en bij de Tweeling is het juist weer pure aantrekkingskracht die nooit tot verveling leid. Weegschaal en de Ram voelen zich aangetrokken tot elkaar maar de Weegschaal zal de Ram wel moeten bijbenen voor een succesvolle relatie.
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Ram

Vissen, Kreeft,en Maagd zijn echter geen match voor een Ram. Een Kreeft kan moeilijk omgaan met de impulsieve emoties van een Ram, en de Vissen zoekt een meer emotionele verbinding. De Ram kan te ruw zijn voor een Kreeft, en een Maagd kan juist weer teveel de Ram willen analyseren waardoor de Ram hard weg loopt.
 
 

Zijn jij en je partner een match?


Een Ram heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Steenbok, Ram,Stier,Boogschutter en Waterman zijn niet zozeer de beste liefdes match voor de Ram, maar in een relatie met deze tekens is er wel degelijk een kans van slagen, mits beide bereid is er voor te vechten. Steenbok kan terughoudend zijn om nieuwe dingen uit te proberen tussen de lakens, en een Boogschutter is vaak in een relatie wat vriendschappelijker met de Ram. Ram en Stier hebben seksueel een goede klik, maar missen soms diepgang. Ram en Waterman kunnen het goed vinden, maar de Waterman kan zich storen aan het jaloerse gedrag van de Ram.

 
 

De verliefde Ram

Het sterrenbeeld ram heeft nog al een impulsieve manier om je mee te vragen op een date, namelijk vrij snel! Het kan je zelfs overvallen, zo snel Ram ook wel Aries genoemd te werk kan gaan. Rammen zijn dan ook zelfverzekerd en communicatief erg sterk. Ze halen alles uit de toverkast om je te veroveren. Ram heeft namelijk in de liefde enorm veel veerkracht en doorzettingsvermogen. Flirten graag, en zitten goed in hun vel en energie. De Ram kan wel wat dominant overkomen. 
 
 

Het huwelijk van het sterrenbeeld Ram

Een Ram slooft zich helemaal uit voor zijn trouwdag. Gaat er compleet voor, en geld speelt hierin geen rol. Ram is enorm positief en zal zijn plezier zeker uitstralen. Ram kan hierin goed communiceren en weet de leider rol goed op zich te nemen, en te vertellen wat en wie waar moet zijn en staan. Ram is enorm sterk in oplossingen bedenken.


 

Het sterrenbeeld Ram als Huwelijkspartner

Ram is enorm beschermend en zal zijn passie delen met zijn partner. Ram kan wel jaloers zijn en dit kan lastig voor de Ram zijn toe te geven. De Ram kan veeleisend zijn in een relatie, maar is wel vrij eerlijk tegen zijn partner. Een leugentje voor eigen bestwil draait de Ram zijn hand dan weer niet voor om. Ram is erg nieuwsgierig maar verliest zijn interesse al weer snel in simpele dingen. Spreek juist je verwachtingen uit in een relatie met een Ram. 


 

Het sterrenbeeld Ram als Ex partner

Een Ram blijft enorm lang boos. Puur uit frustratie, onbegrip en ook een tikkeltje dominantie. Zeker als de relatie wordt verbroken door de ander, kan de Ram hier moeite mee hebben. Ram is veeleisend ook als expartner, en kan veel met zijn vinger gaan wijzen naar de ander, en dat kan voor de expartner van Ram enorm moeilijk zijn. Een gulden middenweg met de Ram is lastig als ex zijnde. Als de frustratie bij Ram minder is geworden is er een vriendschap mogelijk.

 

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?Het sterrenbeeld Ram en Vriendschap

Het sterrenbeeld Ram is een enorm loyale vriend, en kan heel goed zijn vrienden helpen oplossingen te vinden. Ram is gezellig, en een echte gangmaker. Zonder de Ram is er geen feestje hetzelfde! Rammen zijn zorgzaam en zullen je altijd bijstaan in tijden van nood. Een Ram is een enorm positieve vriend en daar kun je zeker op bouwen. Vergeet niet dat je tegen een Ram eerlijk moet zijn , daar hecht Ram enorm veel waarde aan.


 

Het sterrenbeeld Ram op het Werk

De Ram kan zich snel ergens in storten, maar ook snel zijn interesse verliezen. Ram is niet terughoudend om een gokje te wagen. Daarin is de Ram avontuurlijk aangelegd en schroomt niet om een kans te pakken, die wat risico’s mee brengt. Een Ram kan moeite hebben om hetgeen waar hij mee begint af te maken. Een zelfstandige Ram kan als baas zijnde emotioneel afstandelijk zijn, en erg dominant overkomen. Een Ram kan veeleisend op werkgebied zijn, en het kan moeilijk zijn voor anderen om de snelheid van een Ram bij te houden.
 
 

Het sterrenbeeld Ram als Collega

De ram is een vrolijk en enthousiaste collega. Hij maakt graag een grapje tussen het werk door, en trekt graag de lol broek aan. Ram gaat zeker een discussie niet uit de weg en houdt van een goed gesprek waarbij hij zijn mening kan toelichten. Ram is gul als het op geven aankomt, maar verwacht ergens ook loyaliteit terug.

 

Het sterrenbeeld Ram en Stressbestendigheid 

De Ram is iemand die goed met stress kan omgaan. Ram bedenkt oplossingen en zit vol met nieuwe ideeën. Hij laat zich ook niet zomaar uit het veld slaan. Stress houdt de Ram juist gefocust. Ram kan wel overprikkeld raken door te veel stress waardoor zijn frustraties meer naar boven komen. Ram is graag actief, en sport graag.  
 
 

De Lessen van het sterrenbeeld Ram

De levensles van een Ram is een compromis te leren sluiten. Ram kan namelijk erg koppig zijn, en vasthouden aan zijn eigen ideeën en idealisme. Ram zou kunnen leren dat hij niet impulsief zijn mening op tafel legt, maar leert op een empathische manier zijn gedachten te vertellen. Rammen kunnen namelijk erg kwetsend zijn in hun opmerkingen. Oefenen om meer geduld te verkrijgen behoort ook tot de lessen van de Ram.

 

Het sterrenbeeld Ram als Kind

Een Ram kind kan erg druk en aanwezig zijn. Ram kinderen zijn niet alleen druk maar ook speels, grappig en gezellig. Zij laten zichzelf graag zien, en hebben energie voor tien. Het zijn zeker kinderen die graag dingen ondernemen, zijn leergierig en hebben een sterke wil. Een Ram kindje wilt graag de leiding rol al op zich nemen en wilt graag dat dingen gaan zoals hij wenst. Zij houden ook van kattenkwaad uithalen.

 

 Wat brengt mij in de toekomst?

    

Het sterrenbeeld Ram en Reizen

Het sterrenbeeld Ram is altijd op zoek naar uitdaging. Zij lopen graag op de randjes van het leven. Ze kiezen graag voor avontuur en risico. Het liefst gaat Ram impulsief op reis. Ram kan hiermee overigens zijn partner erg verrassen! Vakantie is voor de Ram juist avontuur en risico, dus verwacht geen lange strandwandelingen maar juist ondernemende vakanties.
 

 

Bekende mensen met het sterrenbeeld Ram

Bekende Nederlandse rammen
Patty Brard (Actrice)
Sylvie van der Vaart-Meis (Presentatrice, actrice en model)
Caroline Tensen (Presentatrice)
Paul de Leeuw (Presentator, cabaretier, acteur en zanger)
Anton Geesink (Judoka)
Vincent van Gogh (Kunstschilder)
Karin de Groot (Radio- en televisiepresentatrice)
Astrid Joosten (Presentatrice en actrice)
Lee Towers (Zanger)
Willeke van Ammelrooij (Actrice)
Ronald Koeman (Voormalige voetballer en huidig voetbaltrainer)
Guus Meeuwis (Zanger en presentator)
Robert Jensen (Radio-dj en tv-presentator)
Bekende buitenlandse rammen
Werner von Braun (Leidend figuur van de rakettechnologie)
Elton John (Engelse popzanger, muziekschrijver en pianist)
Simone Signoret (Franse actrice)
Mariah Carey (Amerikaanse pop/R&B zangeres, producer en actrice)
Jennifer Capriati (Amerikaans professioneel tennisster)
Eric Clapton (Britse gitarist, componist en zanger)
Rachmaninoff (Russisch componist, pianist, dirigent en muziekpedagoog)
Francis Ford Coppola (Amerikaans regisseur en filmproducent)
Andy Garcia (Cubaans-Amerikaans acteur)
Charlie Chaplin (Engels acteur, regisseur, componist en komiek)
Harry Houdini (Hongaars-Amerikaans goochelaar en boeienkoning)


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten