Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

 Sterrenbeeld Stier

» Sterrenbeelden » Stier

Eigenschappen van het Sterrenbeeld Stier


Eigenschappen van een Stier

Het Sterrenbeeld Stier is erg geduldig ingesteld. Stier brengt geduld op voor emotionele zaken, en zijn erg zachtaardig. Een Stier streeft naar eerlijkheid en is erg betrouwbaar. Stieren zijn attent en heel erg stabiel. Ze hebben ook baat bij structuur. Stieren hebben wel moeite met plotselinge veranderingen.
  
 

Taurus sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Stier is in het Engels het sterrenbeeld Taurus. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Taurus heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Taurus is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.


 

Horoscopen Stier

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld stier. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop stier een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop stier is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen stier? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop stier

De vurigheid van Stier

Een Stier kan erg koppig reageren, ze kunnen slecht tegen onrechtvaardige situaties. Ze komen op voor hen die het minder goed hebben. Een Stier wint altijd de discussie, een Stier heeft een sterke mening over zaken. Stieren sluiten niet graag een compromis. Ze weten wat ze willen, en zijn niet bang om hun doelen en of verlangens achterna te gaan.
 
 

Positieve eigenschappen van het Sterrenbeeld Stier

Stier is een loyaal en betrouwbaar sterrenbeeld, ze hebben een groot hart. Ze zetten zich graag in voor projecten op het werk, en voeren alles eerlijk naar geweten uit. Stier is sociaal en over het algemeen erg prettig in de omgang. Je kunt altijd bij een Stier terecht voor een luisterend oor, ze zijn erg vriendelijk en kunnen zich
goed inleven in andere en hun emoties.
    
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

Negatieve eigenschappen van een Stier

Stier kan erg vasthouden aan zijn eigen ideeën en meningen. Ze staan niet altijd open voor de visie van een ander, sterker nog.. als een stier weet dat hij gelijk heeft, dan zal een Stier de ander geen ruimte bieden.Een Stier is erg kritisch op zichzelf, maar ook tegenover anderen om zich heen. Ze kunnen veeleisend zijn.
 
 
 

De Stier in de Liefde
Stier in de liefde

Het sterrenbeeld Stier is liefdevol en serieus in de liefde. Ze zijn op zoek naar veiligheid en geborgenheid. Ze verkeren graag in langdurige relaties. Het Sterrenbeeld Stier is wel onzeker in een relatie omdat zij bang zijn gekwetst te worden. Ze doen er alles voor om een vriendschap of een relatie te laten slagen. Een Stier zijn verlangen naar geborgenheid en veiligheid kan wel omslaan in pure jaloezie.
 

De Stier in een Relatie

Een Stier is erg loyaal in een relatie en doet er alles aan om de relatie te laten slagen. Stier zal niet zomaar een relatie verbreken bij een confrontatie, in tegendeel.  Ze zijn juist bereid bij zich zelf oplossingen te zoeken en eventueel verandering in gedrag toe te passen. Loyaliteit is voor een stier één van de belangrijkste aspecten in een relatie. Beschadig je het vertrouwen van een Stier? Dan is er een grote kans dat de relatie voorbij is.
 
  

Uit elkaar gaan met een Stier Man

Stier man kan erg dominant en jaloers zijn als de relatie voorbij is. Hij kan zijn partner maar moeilijk loslaten en al helemaal niet zien daten met een ander. Ze proberen vaak dan ook hun zinnen te verzetten en gaan zelf ook op jacht. Stier kan proberen op deze manier zijn ex partner nog te prikkelen..  Als het dan echt over is, dan zal Stier zich er bij neerleggen. 
 
 

Uit elkaar gaan met een Stier Vrouw

Stier Vrouw is gevoeliger en kan juist de aandacht zoeken bij haar ex partner. Het uit elkaar gaan voor een Stier vrouw is vaak onverwachts, aangezien zij er alles aan proberen te doen een relatie te laten slagen. Ze zal haar emoties tonen, en proberen een weg te zoeken om de relatie een tweede kans te geven. Een Stier vrouw kan er een tijdje over doen de relatie te verwerken.

 
 
 

De Stier Vrouw en Daten

Stier en daten

Een Stier vrouwen tijdens het daten is erg spontaan en open. Ze zullen je allerlei vragen stellen en geïnteresseerd luisteren. Gevoelige onderwerpen en diepgaande gesprekken mag je verwachten tijdens de date met een Stier vrouw. Ze zijn niet direct te doorgronden.  Je weet bij een Stier vrouw moeilijk of zij het een leuke date heeft gevonden.
 

De Stier Man en Daten

Een Stier man stelt zich avontuurlijk en mannelijk op tijdens een date. Hij is gevoelig en heeft oog voor detail. Stier geeft graag complimenten aan zijn date en zoekt verbinding. Stieren willen graag een langdurige verbintenis, maar je zal eerst zijn vertrouwen moeten winnen, voor hij zich helemaal bloot durft te geven.

 

 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

De Hartstochtelijke Stier

Stier is een hartstochtelijk sterrenbeeld, ze staan open voor een verbintenis. Sterker nog ze willen niets liever. Maar ze zijn vaak ook onzeker. Dit kan weer geuit worden in jaloerse gevoelens, ze willen namelijk de enige zijn. Ze houden niet van kapers op de kust. Stier is romantisch, vriendelijk en zorgzaam.
 

Seksualiteit van een Stier Vrouw

Stier vrouw heeft graag een sensuele bedpartner. Ze zoeken een gelijkgestemde bedpartner die haar goed kan aanvoelen. Stier vrouw zoekt voorspel en geen ruwe bed partner. Een Stier vrouw kan zich wat onzeker voelen over zichzelf, eenmaal je haar op haar gemak kunt stellen, geeft ze zich helemaal.  
 

Seksualiteit van een Stier Man

De Stier man neemt graag het initiatief in bed. Hij weet wat hij moet doen om het zijn bed partner naar de zin te maken. Hij zal alles uit de kast trekken om het een romantische avond te maken. Stier man durft wel te experimenteren mits zijn bedpartner hier ook voor in is.
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Stier

Sterrenbeeld Maagd, Steenbok, Vissen, Weegschaal en Schorpioen zijn de beste match voor een Stier. Maagd is een veilige thuis haven voor de Stier. En de Steenbok en de Stier willen allebei een stabiele relatie. Vissen kan zich goed inleven in de Stier zijn emoties, en daardoor voelt Stier zich gehoord.  Een Weegschaal brengt juist balans in het leven van de Stier, mits Stier zijn koppigheid af en toe aan de kant wilt zetten. Een Schorpioen en Stier hebben direct een klik en aantrekkingskracht richting elkaar.
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Stier

Sterrenbeelden Tweelingen, Boogschutter, Leeuw en Ram zijn geen goede match voor een Stier. Een Tweeling kan te wispelturig zijn voor een Stier, en de Boogschutter is te ruw voor een Stier. De relatie tussen een Leeuw en een Stier verloopt moeizaam doordat een Leeuw zijn eigen weg gaat. Ram en Stier kunnen het maar niet eens worden..
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 

Een Stier heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Stier en andere sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden Waterman en Kreeft kan de Stier het prima vinden. De Waterman kan de Stier aanvullen om verder te kijken en het avontuur met Waterman aan te gaan. Een Kreeft is gepassioneerd, en kan de Stier een geborgen gevoel geven, mits de Stier zijn jaloerse gevoelens kan parkeren. Uiteindelijk kunnen deze sterrenbeelden veel van elkaar leren waardoor het een prima match zou kunnen zijn.  
 

De Verliefde Stier

De verliefde Stier is spontaan en vriendelijk, een tikkeltje uitbundig. Durft nog niet goed zijn gevoelens te laten zien, Stier wilt eerst weten of het wederzijds is. Een Stier is onzeker als hij verliefd is, en kan zich snel afgewezen voelen. Stier is ondernemend en neemt graag het initiatief als ze het gevoel hebben dat ze je kunnen vertrouwen.
 

Het Huwelijk van de Stier

Het Huwelijk van een stier is magisch, Stier weet precies wat hij wilt. Ze kunnen je dan overspoelen met romantische gebaren. De huwelijksreis is belangrijk voor een Stier. Ze voelen zich graag één met hun huwelijkspartner.
 
 

De Stier als Huwelijkspartner

De Stier is een betrouwbare huwelijkspartner waarbij begrip en respect voorop staat. Stieren streven naar rechtvaardigheid en zullen eerlijk zijn. Ze durven voor hun huwelijkspartner uit hun comfort zone te treden. Een Stier zit graag samen met zijn/haar huwelijkspartner lekker knus thuis. Ze houden van geborgenheid en veiligheid.
 
 

De Stier als Ex partner

Stier kan zich er niet gemakkelijk bij neer leggen. Ze kunnen vurig reageren en werken maar niet mee om tot een oplossing te komen. Spullen die verdeeld moeten worden? Stier wilt maar niet over de brug komen. Een Stier kun je het beste even een tijdje met rust laten, en de tijd geven de verandering een plekje te geven. Stier kan een langere tijd koppig blijven.

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 

De Stier en Vriendschap

Stier en vriendschappen

Stier is een behulpzame vriend, je kunt altijd terecht bij een Stier. Stieren zijn echt lieve vrienden die graag interessante gesprekken voeren. Je kunt bij een Stier altijd aangekondigd langskomen, impulsiviteit past de Stier niet zo. Ze weten graag wat ze kunnen verwachten, en staan niet graag voor verrassingen.
 

De Stier op het Werk

Stier is gedreven op het werk, maar kan het niet hebben als iets niet lukt. Ze kunnen erg vervelend reageren als het niet mee zit. Een Stier die niet serieus genomen wordt kan erg gemeen worden, en gaat liever zijn eigen weg. Stier wilt gewaardeerd worden op het werk. Het zijn strevers en harde werkers.
 
 

De Stier als Collega

Bij een Stier kun je als collega terecht. Ze helpen je graag verder op werk gebied, maar verwachten wel waardering. Ze kunnen niet tegen roddelen en al helemaal niet tegen onrechtvaardigheid. Ze staan eerlijk en open tegenover hun collega's. Stier heeft een hoge verwachting van zichzelf en van anderen.
 

De Stier en Stressbestendigheid 

Een Stier kan niet zo goed tegen stress. Ze worden koppig en baldadig als de dingen niet verlopen zoals zij wensen. Ze hebben een duidelijke mening en visie. Stier kan zich ontspannen door een lekker bad te nemen en kaarsjes aan te steken. Een goed gesprek met een betrouwbare vriend(in) kan Stier ook doen ontspannen.
 
 

De Lessen van een Stier

De Stier heeft moeite met veranderingen en kan hier koppig in zijn. Stier kan daarom leren soms eerst even af te wachten in plaats van direct zijn/haar koppigheid te laten spreken. Daarnaast heeft een Stier een sterke mening waarbij er soms weinig ruimte is voor die van een ander, Stier kan proberen wat meer te luisteren en proberen wat water bij de wijn te doen.
 
 

De Stier als Kind

Stier kinderen zijn erg gevoelig en voelen mensen goed aan. Ze kunnen goed overweg met andere kindjes. Maar ze kunnen ook zichzelf goed vermaken. Ze kunnen erg moeizaam doen als zij hun zin niet krijgen. Stier kinderen hebben al snel een eigen mening en zijn niet bang deze te geven.
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    

De Stier en Reizen
Stier en reizen

Een Stier houdt van geborgenheid en een veilig gevoel en dat vindt een Stier het meest in zijn/haar eigen huis. Daar een Stier precies weet wat hij kan verwachten. Als een Stier gaat reizen kiezen zij graag voor warme landen waarbij ontspanning centraal staat. Het liefst met een betrouwbare partner. Stieren hebben moeite met grote veranderingen dus ze zullen geen dagen willen reizen.
 

 

Bekende Stieren

 • Prins Willem Alexander (Prins van Oranje-Nassau)
 • Koningin Juliana (Prinses van Oranje Nassau)
 • Edwin Evers (Radio-dj, drummer en zanger)
 • Dennis Bergkamp (Voormalig voetballer)
 • Ilse DeLange (Zangeres)
 • Jack Nicholson (Filmacteur )
 • Ron Brandsteder (Televisiepresentator, revueartiest en zanger)
 • Shakespeare (Toneelschrijver en dichter)
 • Barbara Streisand (Zangeres, actrice, producente en filmregisseuse)
 • Al Pacino (Toneel- en filmacteur)
 • David Beckham (Voetballer)
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten