Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Maagd

» Sterrenbeelden » Maagd

Sterrenbeeld Maagd


Eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Maagd – Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd ook wel Virgo genoemd.  Maagd is vanuit nature iemand die de dingen graag analyseert. Maagden zijn vaak praktisch ingesteld. Maagd is eerlijk en betrouwbaar. Maagden kunnen verlegen en bescheiden overkomen op anderen. Daarnaast zijn Maagden vaak erg perfectionistisch aangelegd.
 

Horoscopen Maagd

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld maagd. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop maagd een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop maagd is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen maagd? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop maagd
» maandhoroscoop maagd

 
  

De vurigheid van het sterrenbeeld Maagd

Een Maagd analyseert graag de situatie, en kan hier enorm lang over doen. Maagd bekijkt de situatie vanuit alle kanten, zodat hij het ook echt zeker weet. Als een Maagd negatiever in het leven staat isoleren zij zich vaak en zijn ze liever alleen. Maagden kunnen onvoorspelbaar zijn en reageren, vaak zijn zij redelijk kalm in hun emoties, maar geven vaker aan dat alles goed gaat, terwijl dit helemaal niet zo is.
 

 

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Het sterrenbeeld Maagd oftwel Virgo, is een harde werker. Kan de situatie ook goed vanuit alle kanten bekijken. Stort zich niet zomaar ergens in. Zij zijn erg goed in taken afronden, en zorgen voor een goede planning. Maagd is namelijk goed in oplossingen bedenken, en zal ook graag problemen van een ander helpen op te lossen. Maagd is onafhankelijk en erg loyaal.
 
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 
 

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Een Maagd kan te perfectionistisch zijn voor anderen. Maagd kan hierdoor doordraven en ook erg koppig zijn. Maagden spiegelen heel veel waardoor dit voor anderen als langzaam of traag wordt ervaren. De perfectionisme kan doorslaan tot extreme kieskeurigheid. Een Maagd relatie kan doorslaan in het analyseren van het gedrag van zijn partner.
 
 
 
  

Het sterrenbeeld Maagd in de Liefde
Maagd in de liefde

Maagd in de liefde is erg betrouwbaar en loyaal. Maagden hebben een zuivere en eerlijke intentie naar anderen toe. Maagd is enorm loyaal en eerlijk en heeft dit hoog in het vaandel staan. Maagden stellen wel hoge eisen aan hun geliefde. Maagden zijn hartsochtelijk maar wilt geen poes-pas in het openbaar. Je zult ze niet snel zien in een heftige zoen sessie midden op straat.
 
 
 

Het sterrenbeeld Maagd in een Relatie

Maagd is vanuit nature toch wat terughoudend. Bij een Maagd zul je wel zijn vertrouwen moeten winnen. Maagden zijn als je hun vertrouwen hebt gewonnen, enorm eerlijk en beschermend. Zij zullen je op handen dragen. Maagd behoud graag wel controle over alles. Maagd wilt graag bewegingsvrijheid voor zijn spiegelen. 
 
 
  

Uit elkaar gaan met een Maagd Man

De Maagd man zal niet graag al zijn liefdesverdriet delen met anderen. Hij zal de situatie vanuit elke hoek willen analyseren en probeert het te begrijpen. Als de Maagd het niet begrijpt kan het lastig worden om los te laten en kan het omslaan in woede. Maagden hebben hoge verwachtingen van hun zelf maar ook van hun partner. Heb je de Maagd zijn vertrouwen beschadigd, zul je hard moeten werken voor vergeving
  
 
 

Uit elkaar gaan met een Maagd Vrouw

Maagd vrouwen hebben moeite om hun gevoelens te tonen. Het kan voor een Maagd vrouw een grote drempel zijn om dit te delen met anderen. Maagd vrouw kan haar verdriet enorm goed verbergen. Eens de Maagd vrouw het begrijpt door haar analyserende vermogens, zal zij snel de draad oppakken.
 
 
 

De Maagd Vrouw en Daten
Daten met een Maagd

Maagden of in het Engels Virgo genoemd, kunnen moeite hebben om je te vertrouwen. Zij vinden namelijk dat jij hun vertrouwen ook waard moet zijn. Met een Maagd daten kost dus tijd. Het vertrouwen zul je moeten winnen van Maagd. Krijg je dit vertrouwen dan is de Maagd enorm loyaal en beschermend. Maagden houden niet van mysterieuze dates, daar zullen zij sneller op afknappen. Maagd weet graag waar ze aan toe is.
 
 
 
 

De Maagd Man en Daten

Maagd Man houdt graag de controle.  Hij kan zelf ook een beetje kieskeurig overkomen op zijn date.  Maagd man neemt de tijd om te bekijken of jij bij hem past. Hij zal zijn date dan ook analyseren zoals de Maagd man dat kan. Hij legt de lat hoog voor zichzelf en zijn date.
 
   
 
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Maagd

Het sterrenbeeld Maagd houdt van de liefde bedrijven. Maagden willen wel een wederzijdse band voelen. Maagd zoekt een échte connectie in de liefde. Maagden zijn in bed als zij hun partner vertrouwen creatief. Maagden proberen dan graag nieuwe dingen samen met hun partner uit, maar hebben ook veel compassie voor hun partner wanneer een partner minder avontuurlijk in bed is. Tenslotte is voor maagd de geestelijke connectie belangrijker.
 

 

Seksualiteit van een Maagd Vrouw

Maagd Vrouw blijft dicht bij haar zelf. Zij zal eerst haar partner ontdekken. Zij wilt graag haar partner tevreden stellen en daar ligt haar focus. Wel weet zij graag wat er van haar verwacht wordt en wanneer. Maagd vrouw wordt wel graag het hof gemaakt door haar partner. Voorspel vindt de Maagd belangrijk.
 
 
 

Seksualiteit van een Maagd Man

Een Maagd man wilt graag de controle in bed, maar wel met een beschrijving van zijn partner. Maagd man wilt graag weten wat er van hem verwacht wordt. Wat zijn partner lekker vindt en zal hiervoor moeite doen. Maagd man is niet erg van het oriënteren, tenzij zijn partner erop staat.
 
  
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Maagd

Stier en Steenbok zijn de beste match voor een Maagd. Stier en Maagd houden samen de relatie veilig. Aangezien beide veel waarde hecht aan veiligheid in de relatie. Een Steenbok en een Maagd voelen elkaar veilloos aan, en zullen elkaar in hun waarde laten. Een juiste match waar wederzijds respect belangrijk is.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Maagd

Sterrenbeelden: Leeuw,Boogschutter,Tweelingen,Waterman, en Ram zijn geen goede match voor een Maagd.
Omdat de Leeuw te koppig is voor de Maagd. Boogschutter is te impulsief voor een Maagd, en een Maagd kan daar niets mee.Een Maagd houdt niet van die verrassingen die de Boogschutter wel op prijs stelt.Tweelingen is te chaotisch voor een Maagd.Waterman geeft de Maagd geen ruimte voor zijn controle. Maagd heeft graag de touwtjes in handen. En de temperament van een Ram is ook niet wat een Maagd aantrekkelijk vindt.
 
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Maagd heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Maagd en andere sterrenbeelden

Met het sterrenbeeld Vissen, Weegschaal, Kreeft en Schorpioen kan Maagd oftewel Virgo het goed vinden. Misschien niet altijd, maar het zijn potentiële partners of vrienden, mits beide ook water bij de wijn wilt doen.  Vissen kan moeite hebben met de eisen van een Maagd, en een Weegschaal moet zich aanpassen aan bijvoorbeeld de controle die de Maagd graag behoud over situaties. Kreeft is erg romantisch ingesteld, wat de Maagd kan waarderen. De Maagd en de Schorpioen hebben dezelfde seksuele passie.
 
 
 

De Verliefde Maagd

Maagd is een sterrenbeeld die juist gepassioneerd is in de liefde. Zij/Hij zal zijn partner graag veiligheid willen bieden en ontvangt dit ook graag terug. Maagd verzorgt ook graag in de liefde. Maagd kan oneindig cadeaus geven. In het begin kan Maagd wat aftasten en zal zij of hij niet direct zijn echte ware gevoelens tonen. Dit is ook om te peilen of hij je kan vertrouwen.
 
 
 

Het Huwelijk van het sterrenbeeld Maagd

Een Maagd houdt van de controle en zal zorgen dat zijn/haar trouwdag in de puntjes geregeld is. Je kunt een echt feestmaal verwachten en ook de receptie moet vlekkeloos verlopen. Maagd houdt van romantiek en kan ook voor een kleine maar romantische bruiloft kiezen. Maagden zijn enorm creatief, en in een Maagd bruiloft mag je dan ook luxe, en romantiek verwachten. Maagd kan wel veeleisend zijn en daardoor in de stress raken als het niet goed verloopt, of beter gezegd niet verloopt zoals Maagd wenst!
 
 
 

Het sterrenbeeld Maagd als Huwelijkspartner

Maagden zijn zorgzame types. Zij zorgen graag voor hun huwelijkspartner. Ook mogen de partners van Maagd een betrouwbare en loyale huwelijkspartner verwachten. Weliswaar één met een hoop eisen, want Maagd legt de lat erg hoog voor zichzelf, en verwacht zeker niet veel minder van zijn/haar partner. Kritiek is niet iets waar de Maagd direct voor open staat, en kan zich hierdoor persoonlijk aangevallen voelen. Maagd is dan op zijn/haar hoede, en kan je dagen negeren.
 
 

Het sterrenbeeld Maagd als Ex partner

Een Maagd heeft loyaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Misbruik het vertrouwen van een Maagd niet, want zij/hij zal je niet zo snel meer in vertrouwen nemen. Maagden kunnen goed hun emoties verbergen, en kunnen ook doen alsof er niets aan de hand is. Maagden hebben liever geen contact meer met hun ex, en kunnen koelbloedig overkomen naar hun ex toe.
 

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 

Het sterrenbeeld Maagd en Vriendschap
Maagd en vrienden

Maagden zijn erg liefdevol en begripvol in vriendschappen. Ondanks dat zij zelf niet altijd direct hun ware gevoelens tonen,...is dit in een vertrouwde vriendschap anders. Maagd stelt zich meer open in een vertrouwde omgeving. In vriendschap kan het zijn dat de Maagd soms niets van zich laat horen. Maagd heeft een goed gevoel voor humor, en is dan ook een betrouwbare vriendin die je altijd kunt raadplegen, óók als je elkaar een tijdje niet hebt gesproken.
 
 
 

Het sterrenbeeld Maagd op het Werk

Maagd is een creatieve geest op het werk. Zij/hij is iemand die in oplossingen denkt. Mocht er een probleem zijn, reken maar op de Maagd. Het kan even duren want de Maagd zal aan alle kanten het probleem spiegelen, maar zal zeker ook de oplossingen aan alle kanten spiegelen of deze gepast is. Maagden zijn toppers in analyseren, en werken hun oplossingen grondig uit, alvorens zij deze tot uitvoering brengen.
 
 
 

Het sterrenbeeld Maagd als Collega

De Maagd is een empathische collega waar je altijd op kunt rekenen. Maagden zijn helpers en gevers, soms zoveel dat ze zichzelf voorbij lopen. Maagden hebben wel moeite om hulp aan te nemen van anderen. Ze behouden graag controle over hun werk, en over situaties op het werk. Maagd die controle kwijt raakt kan erg chagrijnig worden.
 

 

Het sterrenbeeld Maagd en Stressbestendigheid 

Maagden kunnen enorm gestrest en geïrriteerd raken als het niet lukt op hun manier. Zij gaan verder waar anderen stoppen om zaken zo gedaan te krijgen als zij wensen. Maagd kan wel tegen stress totdat zij/hij geen oplossingen meer ziet. Dan wordt de stress teveel voor de Maagd en zal hij zich terug trekken, om het (opnieuw) te analyseren
 
 
 

De Lessen van een Maagd

Maagden zouden kunnen leren om meer in touch te komen met hun echte gevoelens. Hun onzekerheden te overwinnen en deze ook oprecht te tonen. Maagden kunnen leren om hun mening niet direct op tafel te gooien. Waarmee zij op anderen te zakelijk of te direct overkomen, wat soms kwetsend kan zijn.
 
 
 

Het sterrenbeeld Maagd als Kind

Maagd kinderen zijn erg leergierig en willen veel leren.  Ze zijn nieuwsgierig naar allemaal nieuwe dingen en gaan graag mee op ontdekking. Maagd is over het algemeen kritisch en perfectionistisch aangelegd en dit zie je ook terug in de Maagd kinderen. Maagd kinderen kunnen er slecht tegen als iets niet direct lukt. Ze helpen graag mee met volwassenen om klusjes gedaan te krijgen.
 
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    

Het sterrenbeeld Maagd en Reizen

Vakantie Maagd

De Maagd houdt van ontdekken als hij op reis gaat. Nieuwsgierig het nieuwe land verkennen is wat Maagd graag doet.  Hij ziet graag geschiedenis plekken. De reis wordt niet aan het toeval over gelaten en zal tot in de puntjes goed geregeld zijn. Maagd zal ook aan comfort aandacht besteden in zijn/haar vakantie/reis.
 
 

Bekende mensen met het sterrenbeeld Maagd

Brace (Nederlands-Surinaamse zanger)
Marion Bloem (Schrijfster)
Antonie Kamerling (Acteur en zanger)
Ramses Shaffy (Chansonnier en acteur)
Boris van der Ham (Politicus voor D66)
Freek de Jonge (Cabaretier)
Frederique van der Wal (Fotomodel, presentatrice en actrice)
Floortje Dessing (Presentatrice, programmamaakster en schrijfster)
Ruud Gullit (Voormalig voetballer)
Ruth Jacott (Nederlands-Surinaamse zangeres)
Albert West (Zanger en producer)
Adam Curry (Nederlands-Amerikaans presentator en ondernemer)
Jeroen van Koningsbrugge (Acteur, presentator, cabaretier en zanger)
Carice van Houten (Actrice, radiopresentatrice en ambassadrice)
Do (Zangeres)
Fiona Hering (Auteur en presentatrice)
Rob Kamphues (Cabaretier en televisiepresentator)
Jort Kelder (Journalist, columnist en televisiepresentator)
Bekende buitenlandse maagden
Peter Sellers (Brits acteur)
Chrissie Hynde (Amerikaanse zangeres)
Dave Stewart (Brits musicus)
Sophia Loren (Italiaans actrice)
Freddie Mercury (Brits popmusicus)
Sean Connery (Schots acteur)
Michael Jackson (Amerikaans popzanger, danser en componist)
Cameron Diaz (Amerikaans actrice)
Barry Gibb (Engels zanger, songwriter en producer)
Julio Iglesias (Spaanse zanger)
Leo Tolstoj (Russisch schrijver)
D.H. Lawrence (Engelse romanschrijver)
Margaret Thatcher (Britse oud-politica)
Riley B. King (Amerikaanse bluesgitarist)
David Copperfield (Amerikaanse illusionist)
Agatha Christie (Britse schrijfster)
Jimmy Connors (Amerikaans tennisser)
Van Morrison (Noord-Ierse zanger en muzikant)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten