Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

 Sterrenbeeld Weegschaal

» Sterrenbeelden » Weegschaal

Sterrenbeeld weegschaal eigenschappen


Eigenschappen van een Weegschaal

Weegschaal is een Sterrenbeeld die erg vriendelijk is en een grote charme over zich heen heeft. Weegschalen houden van rechtvaardigheid en harmonie. Daarnaast houden ze van mooie dingen. En zitten ze graag in een langdurige relatie. Weegschalen hebben wel moeite om voor hun eigen ideeën of mening op te komen.
 
  

Libra sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Weegschaal is in het Engels het sterrenbeeld Libra. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Libra heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Libra is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.


Horoscopen Weegschaal

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld weegschaal. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop weegschaal een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop weegschaal is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen weegschaal? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop weegschaal
 
 

De vurigheid van een Weegschaal

Weegschaal kan niet tegen onrechtvaardige situaties, en zal zeker van zich laten horen. Als een Weegschaal proeft dat een situatie onrechtvaardig is beschermd de Weegschaal zijn liefde, familie of vrienden. Weegschaal kan een oppervlakkige houding aannemen als er dingen gedaan moeten worden. Dat heeft te maken met dat de Weegschaal echt zelf gemotiveerd moet zijn.
 

 

Positieve eigenschappen van een Weegschaal

Weegschaal is altijd gastvrij, naar vrienden en familie. Bij een Weegschaal kun je altijd terecht en is gracieus. Weegschalen zijn idealistisch aangelegd, en helpen graag anderen met hun doelen. Weegschalen zijn erg empathisch naar anderen toe.  Zij zullen veel moeite doen om je te begrijpen.
 
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. Negatieve eigenschappen van een Weegschaal

Weegschalen zijn niet altijd betrouwbaar en kunnen erg besluiteloos zijn. Dit kan voor anderen die met de Weegschaal omgaan erg onduidelijk zijn. Weegschalen zijn soms in hun houding wat oppervlakkig, en ze zijn enorm ijdel, ze kunnen uren voor de spiegel staan.
 
 
 
  

De Weegschaal in de Liefde
Weegschaal en de liefde

Weegschaal kan wat aftastend in de liefde zijn, en zijn vertrouwen moet je winnen. Weegschalen hebben moeite om over hun gevoel te communiceren. Ze zijn wel erg gehecht aan hun partners in de liefde, en willen graag een langdurige relatie. Weegschaal heeft behoefte aan aandacht in de liefde, en kan niet tegen egoïsme in de liefde. Weegschalen zijn betrouwbare langdurige partners in de liefde.
 

 

De Weegschaal in een Relatie

Weegschaal heeft moeite zichzelf bloot te geven in relaties. Weegschaal word namelijk niet graag gecommandeerd in relaties en behoud graag zijn vrijheid. Weegschalen hebben moeite om hun echte gevoelens te tonen of te bespreken. Weegschaal is erg perfectionistisch richting hun partner in een relatie.
 
 
  
 

Uit elkaar gaan met een Weegschaal Man

Verwarring, en frustratie is wat een Weegschaal man heeft als zijn relatie voorbij is. Hij zal nog zeker moeite doen om zijn partner terug te winnen.  Als hij zelf de relatie heeft beëindigd zal hij snel doorgaan in de liefde, en er niet te lang bij stil staan. Wel zou hij hiermee zichzelf tegen kunnen komen. Want hij heeft de emoties nog niet verwerkt vanuit zijn vorige relatie.   
 

 

Uit elkaar gaan met een Weegschaal Vrouw

De Weegschaal Vrouw kan erg in haar emoties reageren. Zij kan heel boos worden op het moment dat haar relatie verbroken wordt door haar (ex) partner. Ze zal dan ook niet zo maar loslaten wanneer haar partner dat wenst. Ze vecht nog voor haar relatie en hoopt dat haar partner bijdraait. Een lange tijd zal zij moeite doen voor haar ex(partner)
 
 
 
 

De Weegschaal Vrouw en Daten

Weegschaal en daten

Weegschalen kunnen erg flirterig zijn,en willen graag de volledige aandacht. Wel kan er tijdens het daten met een Weegschaal onduidelijkheid ontstaan, doordat je niet direct weet of de interesse echt wederzijds is. Dit kan zijn doordat Weegschaal erg terughoudend en oppervlakkig kan reageren. Hij of zij wilt eerst weten of je te vertrouwen bent. Ze worden graag veroverd door hun date.
 
 
 
 

De Weegschaal Man en Daten

Weegschaal Mannen veroveren graag hun date met goede ideeën. Zij laten niets aan het toeval over als het erop aan komt. Een romantische of avontuurlijke date plannen is voor een Weegschaal Man geen probleem. Maar echt veel openheid van de Weegschaal man hoef je niet te verwachten op de eerste date.
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Weegschaal

Weegschalen zijn romantisch en kunnen heel veel moeite voor hun partner willen doen in een relatie of in de liefde. Van de Weegschaal hoef je in bed niet veel variatie te verwachten. Zij hebben voornamelijk oog voor andere factoren, in bed willen zij wel graag presteren, maar verwacht geen wonderen. Zij staan niet open om nieuwe dingen te proberen.
 

 

Seksualiteit van een Weegschaal Vrouw

Weegschaal Vrouwen willen graag verleiden. En dit zullen zij dan ook tonen. Ze laten liever de leiding over aan hun partner, en willen niet te hard behandeld worden tussen de lakens. Weegschaal Vrouwen willen graag sensueel benaderd worden. Zeker in bed mag het niet te ruw zijn anders knapt weegschaal vrouw écht af.
 

 
 

Seksualiteit van een Weegschaal Man

Weegschaal Man wilt precies weten wat zijn partner lekker vindt, en zal hier zeker oren naar hebben om zijn partner zoveel mogelijk te kunnen behagen. Je moet geen nieuwe standjes of variërende seks verwachten met Weegschaal Man. Weegschaal neemt daarentegen wel écht de tijd voor zijn partner, en zal zijn best doen zijn partner te behagen.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Weegschaal

De beste Sterrenbeelden match voor de Weegschaal zijn, een Stier, Leeuw, Ram, Tweelingen of Waterman.Tussen de Stier en een Weegschaal is er veel stabiliteit, en met een Leeuw is de relatie of vriendschap nooit saai. Een Ram en een Weegschaal is er veel chemie en aantrekkingskracht, en met een Tweelingen voelt het gewoon goed aan. Waterman en Weegschaal kunnen het prima vinden en liggen vaak op één lijn.
 

 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Weegschaal

De Sterrenbeelden, Vissen, Schorpioen, Kreeft en Steenbok zijn geen goede match voor de Weegschaal. Vissen is te onduidelijk voor de Weegschaal, en Schorpioen kan niet tegen de gemixte signalen van de Weegschaal.  Weegschaal heeft teveel keuze stress voor de Schorpioen. De Kreeft is te wispelturig voor de Weegschaal, en de Steenbok is te koppig voor de Weegschaal.
 
 
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Weegschaal heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Weegschaal met andere sterrenbeelden

Met Maagd en Boogschutter kan de Weegschaal het uitstekend vinden. De Maagd kan de Weegschaal veel leren over gevoelens en om deze te uiten, ze liggen elkaar goed en kunnen diepgaande gesprekken hebben samen. De Boogschutter kan de Weegschaal meer in balans houden, en leren om achter zijn keuzes te blijven staan.
 
 
 

De Verliefde Weegschaal

Een Verliefde Weegschaal zit vol energie, maar toont niet direct zijn gevoelens. Ze zullen dit subtiel en langzaam laten zien, en niet direct van de daken schreeuwen. Weegschalen kunnen wel romantisch zijn en uiten veel liever op die manier ook hun affectie. Ze voelen zich als ze verliefd zijn herboren, en gaan er ook echt voor!
 
 
 

Het Huwelijk van de Weegschaal

Weegschalen hebben het liefst alles tot in de puntjes geregeld. Ze kunnen wel moeite hebben met kiezen.. bijvoorbeeld: 'welke taart past er nou het beste, maar smaakt ook fantastisch'?  Keuze stress op het huwelijk van de Weegschaal is er altijd. Voor Weegschalen is een goed feest op hun Huwelijk van belang, en zij zullen hun beste beentje voorzetten. Gegarandeerd een top feest!
 
 
 

De Weegschaal als Huwelijkspartner

Weegschalen houden van aandacht, zij krijgen dan ook graag aandacht van hun Huwelijkspartner. Krijgen zij deze aandacht niet of nauwelijks? Dan kunnen ze erg gemeen worden. Door een sterke verbondenheid met een Weegschaal in het huwelijk, verdwijnt zijn onzekerheden. Ze zullen zich meer leren openstellen, en verbinden zich graag voor een langdurig Huwelijk.
 
 
 

De Weegschaal als Ex partner

Weegschalen gaan voor hun relatie erg ver, en zullen deze niet zomaar beëindigen. Wanneer de relatie door een Weegschaal wordt stopgezet, gaat de Weegschaal redelijk snel weer door, op zoek naar een stabiele langdurige relatie. Als de relatie door zijn partner wordt verbroken is de Weegschaal langdurig van slag en zit vol onbegrip. Weegschaal zal proberen de relatie alsnog te laten slagen.
 

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 

De Weegschaal en Vriendschap

weegschaal en vriendschappen

Weegschaal hecht veel waarde aan zijn vrienden. Vrienden zijn voor de Weegschaal een prioriteit en zijn vrienden kunnen op hem rekenen. Weegschalen helpen graag hun vrienden in moeilijke periodes en staan voor ze klaar. Een Weegschaal kan goed bemiddelen. En zal ook zijn best doen ruzie's of conflicten binnen een vriendengroep op te lossen.
 
 
 

De Weegschaal op het Werk

De motivatie en het plezier in het werk is voor een Weegschaal belangrijker, dan geldelijke belangen. Een Weegschaal moet natuurlijk ook rondkomen en dit weet de Weegschaal ook. Maar toch zijn de hoofd redenen voor een Weegschaal plezier, motivatie en het willen leren.
Weegschalen leren graag op hun werk, en zijn oplossing gericht.
 
 
 

De Weegschaal als Collega

Weegschalen zijn fijn om mee samen te werken, zij proberen conflicten uit de weg te gaan of op te lossen, en helpen hun collega's waar zij kunnen.  Weegschaal kan moeite hebben om zijn mening te uiten, en is bang anderen te kwetsen. Maar als de Weegschaal gefrustreerd of gestrest is, kan de Weegschaal ineens uit de hoek komen.
 

 

De Weegschaal en Stressbestendigheid 

Weegschalen kunnen er slecht tegen als zij geen controle hebben over de situatie. Wel geeft het een Weegschaal de drive door te gaan, en oplossingen te zoeken. Maar Weegschalen houden van overzicht en controle, als zij deze kwijt raken, zijn Weegschalen erg teleurgesteld in hun eigen kunnen, en kunnen ze zich even terug trekken.
 
 
 

De Lessen van een Weegschaal

Weegschaal zou kunnen leren de controle los te laten. Zich minder te focussen op het gewenste resultaat en ook de lessen de inzichten te gaan zien. Weegschaal kan minder snel een beslissing maken doordat Weegschaal alles tegen elkaar afweegt, Weegschaal kan leren meer te luisteren naar zijn intuïtie en gebaseerd op deze intuïtie een keuze te maken.
 
 
 

De Weegschaal als Kind

Weegschaal kinderen kunnen meer terug trekken in hun eigen wereld. Weegschaal kinderen kunnen er al snel slecht tegen als iets niet lukt. Zijn erg leergierig en willen graag nieuwe dingen leren. Ze zijn creatief en kunnen al goed oplossingen bedenken. Weegschaal kinderen zijn gevoelig voor kritiek.
 

 

Wat brengt mij in de toekomst?

    


De Weegschaal en Reizen
Weegschaal en vakantie

Weegschaal houdt van een vakantie waarbij hij geheel kan ontspannen. Ze zien wel graag cultuur en leren graag bij over het land of de plek waarzij verblijven. Weegschalen houden ook van luxe en zullen ook comfort in hun verblijf eisen. Weegschaal kan naast het relaxen en het ontspannen ook echt opzoek gaan naar  wat meer spanning. Weegschaal gaat graag samen op vakantie.
 
 

Bekende Maagden

 • Sandra Reemer (Zangeres en presentatrice)
 • Georgina Verbaan (Actrice, zangeres en presentatrice)
 • Ali B (Nederlandse rapper van Marokkaanse)
 • Angela Groothuizen (Zangeres en presentatrice)
 • Wim Kok (Voormalig politicus)
 • Justine Pelmelay (Zangeres)
 • Dick Advocaat (Voetbalcoach en voormalig voetballer)
 • Henk Spaan (Journalist, televisiepresentator en columnist)
 • Frank Rijkaard (Ex-profvoetballer en voetbalcoach)
 • Winston Post (Acteur, dj, model en zanger)
 • André Rieu (Violist en orkestleider)
 • Kim-Lian van der Meij (Zangeres, actrice, presentatrice en musicalster)
 • Winston Gerschtanowitz (Acteur en televisiepresentator)
 • Hans van Breukelen (Oud-doelman Nederlands Elftal)
 • Sophie Hilbrand (Televisie- en radiopresentatrice en actrice)
 • Bobby Farrell (Arubaans zanger, danser en diskjockey)
 • Robert ten Brink (Televisiepresentator)
 • Job Cohen (Jurist en politicus)
 • Bekende buitenlandse weegschalen
 • John Le Carre (Brits schrijver)
 • Eminem (Amerikaans rapper)
 • Sarah Ferguson (Ex-vrouw van de Britse prins Andrew)
 • Cliff Richard (Engels zanger en acteur)
 • Pavarotti (Operazanger)
 • Sting (Brits musicus)
 • Lech Walesa (Pools politicus, oud-vakbondsleider en ex-president)
 • Meat Loaf (Amerikaanse rock and roll-zanger en acteur)
 • Serena Williams (Amerikaans professioneel tennisster)
 • Michael Douglas (Amerikaans acteur, producent en regisseur)
 • Heather Locklear (Amerikaans actrice)
 • Will Smith (Amerikaans acteur en rapper)
 • Gershwin (Amerikaans componist)
 • Brigitte Bardot (Frans fotomodel, actrice en zangeres)
 • Jimmy Carter (Amerikaans oud-politicus)
 • Olivia Newton-John (Australisch zangeres en actrice)
 • John Lennon (Engels popmusicus)
 • François Boucher (Franse rococo-schilder)
 • Catherine Deneuve (Franse actrice)
 • Vladimir Poetin (Russische politicus en ex-president)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten