Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Boogschutter

» Sterrenbeelden » Boogschutter

Sterrenbeeld eigenschappen Boogschutter


Eigenschappen van een Boogschutter

Het Sterrenbeeld Boogschutter is optimistisch en ziet de zaken altijd positief in. Boogschutter heeft vaak grote plannen en droomt graag over zijn/haar toekomst. Ze hebben een goed gevoel voor humor.  Boogschutters focussen zich veel op hun toekomst, maar ze hebben weinig geduld. Als er iets moet gebeuren, moet dat het liefst vandaag gebeuren.
  
 

Sagittarius sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Boogschutter is in het Engels het sterrenbeeld Sagittarius. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Sagittarius heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Sagittarius is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.


Horoscopen Boogschutter

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld boogschutter. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop boogschutter een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop boogschutter is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen boogschutter? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop boogschutter

De vurigheid van Boogschutter

Als de Boogschutter boos is, is een Boogschutter vaak ook écht boos. Boogschutter kan koppig zijn, en zijn/haar mening opdringen. Ze willen namelijk het liefst altijd gelijk krijgen.  De Boogschutter is avontuurlijk ingesteld, en heeft ook zeker wel pit als het gaat om doorpakken. Je kunt de Boogschutter beter niet in de weg staan betreft zijn/haar plannen. 
 

 

Positieve eigenschappen van het Sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutters zijn vanuit nature erg open en eerlijk. Ze hebben een enorme dosis aan humor, waardoor het nooit saai is. Boogschutter is avontuurlijk en helpt graag met zijn/haar visie anderen op weg. Ze zitten vol met nieuwe plannen, en kunnen goed samenwerken.
  
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 
 

Negatieve eigenschappen van een Boogschutter

Boogschutter kan enorm driftig worden als hij zijn zin niet krijgt. Ze hebben niet altijd gelijk, maar kunnen wel zelf geloven in hun gelijk, en deze mening, of visie ook echt blijven volhouden tegenover anderen. Vooral in discussie met een Boogschutter kan dit erg vermoeiend worden. Ze zijn vaak vol van zichzelf. 
 
 
 

De Boogschutter in de Liefde

Boogschutter in de liefde

Boogschutter is in de liefde juist aanwezig en warm. Ze zijn dan vaak gul en uiten graag hun liefde met cadeau's of romantische etentjes of andere uitjes. Boogschutter heeft wel ruimte nodig voor zichzelf. Boogschutter kan namelijk moeite hebben om water bij de wijn te doen in de liefde. Ze vergeten soms de behoefte van hun partners.
 

 

De Boogschutter in een Relatie

Met een Boogschutter in een relatie is het zeker nooit saai. Maar je moet wel tegen een flinke discussie kunnen, aangezien Boogschutter een hele eigen mening heeft, en zeker niet bang is deze te delen. In de relatie met een Boogschutter mag je veel warmte en genegenheid verwachten. Ze nemen graag de leiding in hun relatie.
 
 
  

Uit elkaar gaan met een Boogschutter Man

Boogschutter Man kan heel gemakkelijk verder gaan in de liefde na een break-up. Dit kan voor zijn ex partner als een doorn in het oog zijn. Het is namelijk lastig de emoties van een Boogschutter te volgen en of te begrijpen. Boogschutter doet hoogstens nog één keer zijn best om zijn ex partner te overtuigen de relatie alsnog een kans te geven, zo niet? Dan gaat Boogschutter star verder in de liefde.
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Boogschutter Vrouw

Een Boogschutter Vrouw zoekt heil bij haar vriendinnen, en verteld alle details over haar ex partner. Boogschutter vrouw heeft behoefte aan aandacht, en kan er al snel voor kiezen om met haar vriendinnen lekker op stap te gaan, en haar ex te vergeten. Of zelfs een tikkeltje jaloers te maken..  
 
 
 

De Boogschutter Vrouw en Daten
Boogschutter en daten

Tijdens een Date met een Boogschutter Vrouw mag je veel humor verwachten. Ze zijn erg open en uitbundig tijdens een eerste date. Ze willen direct laten zien wie ze zijn, en waar ze voor staan. Hoe dan ook is daten met een Boogschutter Vrouw allesbehalve saai. Een Boogschutter Vrouw heeft graag een avontuurlijke date.
 
 
 

De Boogschutter Man en Daten

Boogschutter Man praat graag over zichzelf tijdens een date. Hij toont zijn mannelijke kant, en neemt graag de leiding. Het kan soms verwarrend zijn, want zijn emoties toont hij niet direct. Ondanks hij open en sociaal is, vertrouwd hij je niet direct. Dat vertrouwen moet eerst gewonnen worden door zijn date.
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 
 

De Hartstochtelijke Boogschutter

Boogschutter is niet zo heel romantisch. Tenzij hij echt verliefd is. Ze willen namelijk eerst weten of je de waré bent.  Als dan voor Boogschutter duidelijk is dat het wederzijds is,  kan Boogschutter wel romantisch uit de hoek komen. Maar het merendeels heeft een Boogschutter een eigen manier om dit duidelijk te maken.

 
 

Seksualiteit van een Boogschutter Vrouw

Een Boogschutter Vrouw heeft behoefte aan seksueel contact, maar voor haar is één á twee maal per week genoeg. Het Sterrenbeeld Leeuw kan het seksleven van een Boogschutter wat vuur inblazen. Boogschutter Vrouw houdt niet zo van experimenteren in bed. Een Boogschutter Vrouw laat zich leiden tussen de lakens.
 
 
 

Seksualiteit van een Boogschutter Man

Boogschutter man wilt zijn bed partner graag verleiden. Neemt graag de leiding in bed, en heeft graag ook op andere plekken seks. Dus alleen in bed is te voorspelbaar voor Boogschutter man.  Hij houdt wat meer van avontuurlijke plekken, bijvoorbeeld het bos.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Boogschutter

De sterrenbeelden, Waterman en Leeuw zijn de beste match voor een Boogschutter. Met een Waterman is de aantrekkingskracht groot. De Leeuw heeft ook grote toekomst plannen, en een sterke creatieve geest die samen met Boogschutter matcht.
 

 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Boogschutter

De Sterrenbeelden Vissen,Maagd,Steenbok,Stier en Kreeft zijn geen juiste match voor een Boogschutter. De Vissen is te gevoelig voor een Boogschutter. De Maagd is te langdradig en te confronterend voor een Boogschutter. Steenbok is een koppig type wat niet samen gaat met de Boogschutter die altijd gelijk wilt hebben. En de Stier kan wat bezitterig zijn, waar de Boogschutter juist zijn vrijheid wilt behouden. Kreeft kan te emotioneel reageren en de Boogschutter heeft daar geen oog voor.
 
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Boogschutter heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Boogschutter en de omgang met andere Sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal, Ram en Schorpioen kan Boogschutter het prima vinden. Tweelingen en Boogschutter hebben oog voor elkaars verlangen van vrijheid. En bieden elkaar de ruimte. De Weegschaal en de Boogschutter kunnen elkaars aanvulling zijn, mits de Boogschutter wat water bij de wijn wilt doen. Ram en de Boogschutter hebben dezelfde passie om succesvol te zijn. Schorpioen en Boogschutter zijn aangetrokken tot elkaar, maar zij moeten wel blijven communiceren.
 

 

De Verliefde Boogschutter

Een verliefde Boogschutter is uitbundig en aanwezig. Soms té aanwezig en kan erg opdringerig overkomen op de ander. Anderzijds is de Boogschutter erg spontaan en enthousiast. Een verliefde Boogschutter doet veel moeite om de show te stelen.
 
 
 

Het Huwelijk van de Boogschutter

Boogschutter geeft niet zozeer om het Huwelijk.  Als een Boogschutter toch overstag gaat en het huwelijks bootje in stapt. Kan hij veel waarde hechten aan een gezellig en groot feest. Het Huwelijk plannen is niets voor de Boogschutter, dat laat Boogschutter liever aan iemand anders over.
 
 
 

De Boogschutter als Huwelijkspartner

Boogschutters hebben hun eigen wil en streven in een huwelijk ook naar een stuk vrijheid voor hunzelf. Boogschutters kunnen dan juist inzichten op doen. Boogschutters zijn avontuurlijke mensen en gaan graag samen op een bijzondere reis. Met een Boogschutter als huwelijkspartner is het nooit saai, en kun je veel impulsieve en bijzondere verrassingen verwachten.
 

 

De Boogschutter als Ex partner

Een Boogschutter staat liever niet te lang stil bij het verdriet. Boogschutter gaat liever met opgeheven hoofd verder, en ze kunnen een oppervlakkige houding aannemen tegenover hun ex partner. Waardoor ze hun ex partner ook voor hun hoofd kunnen stoten. Ze zijn vaak als ex ongevoelig en stellen zich koppig op.
 

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 

De Boogschutter en Vriendschap

Boogschutter en vrienden

Boogschutter houdt van avontuurlijke vrienden, die ook in zijn voor een  bijzonder avontuur. Ze zijn op zoek naar gelijkgestemde mensen die niet bang zijn om bijvoorbeeld te gaan bungeejumpen. Daarnaast houden zij van het uitgaansleven. Boogschutters zijn echte gangmakers, en houden niet van emotionele gesprekken.
 

 

De Boogschutter op het Werk

Boogschutters zijn echte aanpakkers. Het werk wat gedaan moet worden, kun je het beste aan een Boogschutter over laten. Zij zijn immers creatief en hebben presteren hoog in het vaandel staan. Daarnaast verwacht Boogschutter voor het geleverde werk ook complimenten. Boogschutter kan alleen iets minder goed plannen.
 

 

Boogschutter als Collega

Met een Boogschutter is er in ieder geval een gezellige sfeer op het werk. Maar bemiddeling tussen collega's is aan een Boogschutter niet besteedt. Boogschutter houdt zich liever afzijdig van dergelijke conflicten tussen collega's. Wel kun je bij de Boogschutter terecht voor werk gerelateerde vragen. Of om een lolletje te trappen.
 
 
 

De Boogschutter en Stressbestendigheid 

Boogschutters kunnen goed presteren onder druk. Ze zijn juist gewend een hoge lat vanuit zichzelf te hebben, en kunnen redelijk goed omgaan met stress. Behalve in emotionele situaties, dan lopen Boogschutters liever weg. Ze kunnen moeilijker omgaan met emoties van anderen, en hebben vaak moeite om deze emoties te begrijpen.
 
 
 

De Lessen van een Boogschutter

Boogschutter mag zich leren open te stellen voor de visie van een ander. Een Boogschutter kan soms erg impulsief op emoties reageren, en dit is juist een leer om meer balans te vinden in zijn/haar emoties.  Ze kunnen leren om meer geduld op te brengen voor zichzelf en anderen om zich heen.
 
 
 

De Boogschutter als Kind

Boogschutter kinderen zijn zorgeloos en kunnen zichzelf goed vermaken. Hebben een sterke eigen wil en houden van nieuwe dingen ontdekken. Boogschutter kindjes zijn erg leergierig en nemen graag het voortouw. Ze hebben wel graag duidelijkheid.
 

 

Wat brengt mij in de toekomst?

    


De Boogschutter en Reizen
Boogschutter en vakantie

Boogschutters houden van mooie en unieke reizen.Avontuurlijk en het liefst luxe tegelijk. Een Boogschutter kan het best verre reizen maken waarbij veel te zien valt. Boogschutters zoeken de balans op tussen het relaxen en een echte doe- vakantie. Een Boogschutter gaat graag op vakantie met zijn/haar beste vrienden. 

Bekende Boogschutters

Leontine Borsato (Televisiepresentatrice, actrice en zangeres)
Irene van de Laar (Televisie-presentatrice en voormalig model)
Rudi Carrell (Entertainer, zanger, showmaster, filmproducent en acteur)
Liesbeth List (Chansonniere en actrice)
Rijk de Gooyer (Auteur)
Johnny Rep (Oud-voetballer en international)
Huub Stevens (Voetbalcoach en voormalig voetballer.)
Marlies Dekkers (Modeontwerpster)
Jennifer Hoffman (Actrice en presentatrice)
Joop Zoetemelk (Oud-wielrenner)
Jeroen Krabbe (Acteur, filmregisseur en kunstschilder)
Richard Krajicek (Voormalig tennisspeler)
George Baker (Zanger)
Theo Maassen (Cabaretier en acteur)
Pia Dijkstra (Televisiemaakster, journaliste en presentatrice)
Piet Paulusma (Weerman)
Jan de Hoop (Televisiepresentator)
Victoria Koblenko (Actrice, presentatrice en columniste)
Marco Borsato (Zanger en acteur)
 
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 
 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten