Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Deze 5 sterrenbeelden hebben het minst last van een herfstdip

In de herfst vallen de bladeren van de boom, en hebben veel mensen moeite met de verandering. Doordat de zon minder schijnt, en het vaker regent zijn er mensen die zich eenzamer voelen, en zelfs een bepaalde stilstand voelen.

 In de zomer zijn we allemaal ondernemender, en genieten we van terras weer. Welke 5 sterrenbeelden hebben volgens de astrologie het minst kans op z’n herfstdip? Je leest het hieronder. 

sterrenbeeld ram

 
Ram 

(21 maart - 19 april)


De sociale en krachtige ram heeft niet zo snel last van een herfstdip. Een ram heeft altijd een doel, en werkt hier ook naartoe. Ram zorgt voor voldoende uitdagingen in zijn leven, waardoor ram zich niet snel zal vervelen. Tenslotte laat een ram zich door niets of niemand weerhouden om zijn dromen na te jagen. Ram is daardoor minder bevattelijk voor een herfstdip, en zorgt voor humor in elke dag. Lees meer over Ram  (21 maart / 19 april)

 

 • Doorzetter
 • Ambitieus 
 • Multitasken


 
 

sterrenbeeld leeuwLeeuw

 (23 juli - 22 augustus)

 

Leeuw is doelgericht en creatief. Doordat leeuw graag bezig blijft, en niet stil zit ontstaat er minder snel de kans dat leeuw een herfstdip zal krijgen. Leeuw zal zich omringen met zijn geliefde en zorgen voor gezellige activiteiten, die leeuw het liefst zelf heeft bedacht. Lekker uiteten, of een film in de bioscoop. Leeuw zorgt er ook graag voor dat anderen zich evengoed voelen. Leeuw zal in de herfst zich meer richten op regelmaat. Lees meer over Leeuw  (23 juli / 22 augustus)

 

 • Creatief
 • Gul
 • Positief 

Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen

(21 mei - 20 juni)Tweelingen is van nature een avonturier. Tweelingen is dan ook altijd opzoek naar een uitdaging, en daarin speelt de overgang tussen de zomer en de herfst geen rol. Tweelingen kan impulsief zijn waardoor het nooit saai is. Met een tweeling aan je zij, heb je zelf ook een mindere kans op een herfstdip. Hoogstwaarschijnlijk zal tweeling in de herfst de woonkamer of slaapkamers willen veranderen, om nieuwe energie te creëren. Lees meer over Tweelingen  (21 mei / 20 juni)

 

 • Avontuur
 • Plezier
 • Vernieuwing 

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

(20 januari - 18 februari)

 


Waterman is altijd bezig met een volgende stap, maar laat zich niet opjagen door anderen. Waterman heeft een grote drang naar vrijheid, en vult het liefst zijn eigen dagen in. Doordat ze graag vrij en onbevangen zijn, hebben ze geen last van de overgang van het weer. Waterman zal niet snel in een herfstdip terecht komen, doordat waterman zich graag terugtrekt om een interessante film te bekijken op de bank. Of zal zich in de herfst willen omscholen. Nieuwe studies, zijn dan ook een uitkomst om hun geest te verrijken. Lees meer over Waterman  (20 januari / 18 februari)

 

 • Uitdagingen
 • Kalmte
 • Individueel


 

Weekhoroscoop Boogschutter
Boogschutter 

(22 november - 21 december)

Boogschutter heeft lange termijn plannen, die uitgevoerd moeten worden. Het enige waar boogschutter zich op focust is hoe deze planning eruit moet zien om alles in banen te leiden. Boogschutter is zich zelfs minder bewust van de overgang doordat hier zijn prioriteit niet ligt. De herfst biedt voor boogschutter dan ook juist inspiratie waardoor er meer energie naar zijn of haar plannen kunnen stromen, en dat weerspiegelt resultaat. Lees meer over Boogschutter  (22 november / 21 december)

 

 • Regelmaat
 • Daadkracht
 • Overwinnen


 

Herfstdip tips

Heb je snel last van de overgang tussen de zomer en de herfst? Probeer deze tips uit.

 

 1. Zorg voor ritme, bijvoorbeeld door op bepaalde tijden wekkers te zetten
 2. Zoek leuke activiteiten voor de herfst
 3. Plan een filmavond in met vrienden
 4. Volg een interessante cursus of studie
 5. Trek de natuur in voor inspiratie
 6. Zorg voor een evenwichtig eetpatroon
 7. Verander je inrichting
 8. Steek gezellige kaarsjes aan
 9. Boek een vakantie
 10. Mediteer of beoefen yoga

 

 

Sterrenbeeld eigenschappen

Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Lees meer over jouw persoonlijke sterrenbeeld. 

 

Wil je meer weten over de Stier? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Kreeft? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Maagd? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Weegschaal? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Schorpioen? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Steenbok? » Lees dan hier verder

Wil je meer weten over de Vissen? » Lees dan hier verder
Wat brengt de herfst?

Ben je benieuwd wat jou staat te wachten in de herfst periode? Onze erkende en betrouwbare astrologen, mediums, paragnosten en andere spirituele coaches staan voor je klaar om je inzichten te geven. 

 Betrouwbare mediums en paragnosten
 Gratis gespreksverslag
 Gratis proefchat

Start jouw reading ✨ 

Datum: 07-09-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten