Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

 Sterrenbeeld Waterman

» Sterrenbeelden » Waterman

Eigenschappen Sterrenbeeld Waterman


Eigenschappen van een Waterman

Het sterrenbeeld Waterman heeft een vrije geest die soms een tikkeltje zelfingenomen is. Waterman heeft veel ruimte nodig voor zichzelf, en zijn ook vaak nog lang speels, ze houden van plezier. Daarnaast is een Waterman graag onafhankelijk en vrij. Waterman is ook een dominant type.
  

Aquarius sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Waterman is in het Engels het sterrenbeeld Aquarius . Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Aquarius  heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Aquarius  is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.Horoscopen Waterman

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld waterman. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop waterman een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop waterman is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen waterman? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop waterman
  


De vurigheid van Waterman

Waterman is een sterrenbeeld dat veel waarde hecht aan vrijheid. Anderzijds kan een Waterman ook explosief en dominant reageren. Zeker als ze zich in hun 'vrijheid' aangevallen voelen.  Een Waterman blijft niet heel lang boos. Eenmaal de confrontatie en emoties voorbij zijn, gaat Waterman weer door.
 

 

Positieve eigenschappen van het Sterrenbeeld Waterman

Waterman heeft een groot hart.  Ze helpen graag anderen met hun problemen op te lossen. Waterman heeft een oog voor oplossingen, en wilt graag vooruit in het leven. Ze zijn doelgericht en willen graag succes behalen. Vaak is een Waterman gericht op financiële welvaart.
   
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

 

Negatieve eigenschappen van een Waterman

Waterman kan erg egoïstisch zijn en een mening opleggen aan een ander. Voelt zich vaak onbegrepen door anderen en kan hierdoor ook moeite hebben om naar een ander te luisteren en empathie te tonen voor de ander. Ze kunnen erg wispelturig reageren, waardoor je soms niet weet waar je staat. Een Waterman kan als de dingen niet zo gaan als gewenst erg humeurig zijn.
 
 
 

De Waterman in de Liefde

Waterman in de liefde

Een Verliefde Waterman probeert controle te houden over zijn emoties. Ze hebben graag hun eigen ruimte om na te denken, zeker over hun gevoelens. Een Waterman toont niet gelijk zijn verliefde gevoelens, en ze hebben moeite met vertrouwen. Een verliefde Waterman wilt gewaardeerd worden.  Ze proberen hun geliefde en eigen gevoelens op hun eigen manier te uiten eenmaal ze je vertrouwen.
 

 

De Waterman in een Relatie

Een Waterman heeft moeite met het uiten van gevoelens. Zijn partner moet zelf erg goed kunnen communiceren over zijn gevoelens. Een Waterman doet zijn best om de gevoelens in de relatie te begrijpen. Waterman is een trouwe en loyale partner en tevens vriend. En houdt van een ontspannen en vrije relatie.
 
  
 

Uit elkaar gaan met een Waterman Man

Waterman probeert tijdens een break up zijn emoties niet te tonen. Hij gaat liever verder en probeert zijn zinnen te verzetten.  Waterman wordt niet graag geconfronteerd met het liefdes verdriet. Voor de Waterman Man gaat het leven snel door, en hij wilt zichzelf verbeteren en herpakken.
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Waterman Vrouw

Een Waterman Vrouw heeft moeite met de break up te accepteren. En zoekt de schuld bij haar zelf.  Het beste voor een Waterman Vrouw is haar vriendinnen raadplegen. Ze kan anders zichzelf naar beneden halen in haar emoties.  Waterman Vrouw wilt niet te lang verdrietig zijn om haar ex. Eenmaal verdriet te hebben gehad zal zij zich snel herpakken.
 
 
 

De Waterman Vrouw en Daten

Waterman tijdens daten

Waterman vrouw is geheimzinnig en avontuurlijk. Ze betovert je graag met haar charme en is iemand die haar date snel om haar vinger weet te winden. Waterman Vrouw geeft niet veel van haar gevoel weg op de eerste date. Ze zijn terughoudend in het vertrouwen. Die moet je eerst verdienen.
 
 
 

De Waterman Man en Daten

Hij kan het veel over zichzelf hebben tijdens een date.  Dit is vooral omdat hij al zijn charmes en goede eigenschappen wilt tonen. Hij verovert zijn date graag met een goede grap, en wilt het luchtig houden. Waterman is niet heel erg romantisch, maar gaat graag met zijn date op avontuur.
 

 
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Waterman

Een Waterman is niet het romantische type, maar zeker wel een hele betrouwbare en loyale onderzoeker. Ze helpen graag anderen met problemen op te lossen. Je kunt bij een Waterman altijd terecht voor advies en hulp. Waterman kan enorm goed oplossingen bedenken.


 

Seksualiteit van een Waterman Vrouw

Zij heeft een middelmatig libido, seks is niet het allerbelangrijkste voor de Waterman Vrouw. Ze vinden het wel leuk om wat te experimenteren aangezien zij ook van avontuur houdt. Voor haar hoeven er geen romantische verrassingen aan te pas te komen. Waterman Vrouw heeft liever een vurige bedpartner die weet wat hij wilt.
 
 
 

Seksualiteit van een Waterman Man

De Waterman houdt van een groot avontuur. Het liefst experimenteert waterman er op los, door veel te variëren in standjes, en gaat graag op zoek naar nieuwe en avontuurlijke plekken om de liefde te bedrijven. Waterman is er op gericht zijn partner te behagen en doet er ook alles aan om zijn partner te plezieren.
 
  
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Waterman

De Sterrenbeelden, Weegschaal, Boogschutter en Tweelingen passen perfect bij een Waterman. Weegschaal is juist net zo luchtig en houdt niet van poes-pas, en de Boogschutter is het nooit saai. De Tweelingen en de Waterman hebben oog voor elkaar en respecteren elkaars wensen.
 

 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Waterman

De Sterrenbeelden Leeuw, Vissen, Steenbok, Maagd en Schorpioen zijn een minder goede match voor de Waterman. Leeuw is te dominant voor een Waterman en laat de Waterman niet vrij. Vissen is te gevoelig voor een Waterman. Waterman en een Steenbok missen de chemie. En de Maagd is te langdradig voor een Waterman. Maagd houdt graag alles onder controle, en daar kan de Waterman slecht tegen. Schorpioen wilt graag emotionele gesprekken daar de Waterman geen behoefte aan heeft.
 

 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Waterman heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Waterman en de omgang met andere sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden Stier, Kreeft en Ram kan een Waterman het prima vinden. Een Stier en een Waterman kunnen elkaar prima aanvullen. Kreeft kan een prima match met Waterman vormen als Kreeft zelf controle durft los te laten. Een Ram dient alleen zijn jaloezie onder controle te hebben tegenover Waterman. 
 
 
 

De Verliefde Waterman

De spontane Waterman laat er geen gras over groeien en doet zijn best om zijn partner te veroveren. Maar een diepgaand gesprek vindt de Waterman iets te serieus. Een Waterman houdt het graag luchtig en zeker in het begin van een Relatie.De Verliefde Waterman is gul en heeft veel energie.
 
 
 

Het Huwelijk van de Waterman

Waterman heeft niet zozeer een droom huwelijk, ze vinden het Huwelijk mooi.. zolang het hun eigen vrijheid maar niet teveel in de weg zal staan. Het plannen van het huwelijk laten ze liever over aan iemand met oog voor detail. Voor een Waterman gaat het erom dat hij samen is met zijn geliefden. Een goed groot feest mag niet ontbreken op het Huwelijk van de Waterman.
 
 
 

De Waterman als Huwelijkspartner

Aan een Waterman heb je een betrouwbare huwelijkspartner. Ze weten je altijd te verrassen en staan open in het leven. Een Waterman kan mysterieus zijn en op zoek zijn naar spanning. Ze ontdekken graag samen met hun huwelijkspartner. Een Waterman is over het algemeen niet jaloers.
 
 
 

De Waterman als Ex partner

Een Waterman toont zijn emoties liever niet, en gaat liever op een vriendschappelijke manier uit elkaar. Een Waterman wilt doorgaan met zijn leven. Ze kunnen zich emotioneel minder inleven in hun ex partner. Ze zullen advies vragen van familie en vrienden.

 


Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 

De Waterman en Vriendschap

Waterman en vrienden

Waterman is een lol broek en houdt van plezier. Ze zoeken hun vrienden graag op en worden ook graag gezien door hun vrienden. Tenslotte bezitten ze veel avontuur en is het nooit saai met een Waterman. Waterman is ook een hele behulpzame vriend en staat altijd klaar. In een vriendschap, kun je op een Waterman zeker bouwen!
 
 
 

De Waterman op het Werk

Een Waterman is op het werk erg orgineel en komt vaak met goede ideeën. Waterman zoekt avontuur en heeft graag een baan die hem uitdaagt. Het is altijd gezellig met een Waterman op het werk.  Het zijn uitstekende floor managers. Ze kunnen met hun creativiteit veel oplossingen vinden.
 
 
 

De Waterman als Collega

Waterman zoekt een ontspannen sfeer op het werk. Als collega zijnde kun je altijd bij een Waterman terecht voor hulp. Als het niet mee zit kan een Waterman erg chagrijnig worden. Ze zijn namelijk gewend alle klussen te klaren. Waterman houdt niet van roddelen over collega's en is juist eerlijk en recht door zee.
 
 
 

De Waterman en Stressbestendigheid 

Waterman heeft een hoge dunk van zichzelf en gaat ervan uit alles op één dag te kunnen doen. Als dit niet lukt dan heeft Waterman een echt probleem met zichzelf en voelt zich dan vaak somber en teleurgesteld. Over het algemeen kan een Waterman goed tegen stressvolle situaties, aangezien een Waterman altijd met een goede oplossing komt en te hulp schiet waar het nodig is. Ze kunnen wel gestrest raken als iemand die zij lief hebben met emotionele problemen zit. Aangezien een Waterman moeite heeft met een emotioneel gesprek, en het inleven ervan.
 
 
 

De Lessen van een Waterman

Waterman mag leren zijn eigen emoties te accepteren en te leren om hierover te communiceren. Ze willen vaak alle emoties wegstoppen terwijl dit kan zorgen voor een blokkade. Een Waterman is heel vrij ingesteld en zeker niet jaloers. Maar een Waterman mag wat meer water bij de wijn doen op relatie gebied en de gevoelens van zijn partner meer te leren begrijpen.
 
 
 

De Waterman als Kind

Waterman kinderen zijn speels, creatief en zeer aanwezig. Ze hebben een groot belang bij ontdekken en spelen het liefst samen met andere kinderen. Avontuurlijk en leergierig zijn echte sleutelwoorden voor Waterman kindjes. Waterman kinderen hebben baat bij vrijheid. Waterman kinderen pakken dingen heel snel op en lopen vaak voor op leeftijdsgenoten.
 
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?


De Waterman en Reizen
Waterman en vakantie

Een Waterman houdt van avontuurlijke reizen. Ze hebben er geen problemen mee als er impulsief een besluit genomen wordt om op vakantie te gaan. Ze gaan graag met hun partner op vakantie of met een stel goede vrienden. Een Waterman houdt van luxe en zal zeker niet voor minder op vakantie gaan. Het financiële plaatje zal Waterman niet naar kijken, als het maar een droom vakantie wordt.
 


 

Bekende Watermannen

Michael Jordan (Amerikaans basketbalspeler)
Paris Hilton (Amerikaanse societyster, model, zangeres en actrice)
Robbie Williams (Brits popzanger)
Axl Rose (Amerikaans musicus)
Charles Lindbergh (Amerikaans luchtvaartpionier, schrijver en uitvinder)
John Travolta (Amerikaans acteur, zanger, producer en danser)
Alice Cooper (Amerikaans rockzanger en muzikant
Trijntje Oosterhuis (Zangeres)
Lieke van Lexmond (Model, actrice, presentatrice, dj en zangeres)
Mental Theo (Videojockey en presentator)
Chantal Janzen (Actrice, musicalster en presentatrice)
Frits Barend (Televisie- en radiopresentator, columnist en redacteur)
Marcel van Driel (Schrijver van kinderboeken)
Dries van Agt (Jurist, voormalig hoogleraar, politicus en diplomaat)
Marcel van Dam (Socioloog en politicus)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten