Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Edelstenen kiezen op basis van je ascendant

Er zijn vele manieren om edelsteen te kiezen. Welke manier bij je past, is persoonlijk. In dit artikel ontdek je edelstenen die je kunt dragen op basis van je ascendant, oftewel het teken dat aan de horizon verscheen op het moment dat je werd geboren.

Hoewel je een gedetailleerde horoscoopanalyse nodig hebt om te weten welke edelstenen gunstig voor je zijn, zijn er een aantal vaste edelstenen die bij je ascendant horen. Hieronder kun je zien welke stenen dat zijn:
 
 • Steenbok: blauwe saffier, opaal, diamant, smaragd
 • Waterman: blauwe saffier, smaragd, opaal, diamant
 • Vissen: gele saffier, parel, bloedkoraal
 • Ram: bloedkoraal, robijn, gele saffier
 • Stier: opaal, diamant, smaragd, blauwe saffier
 • Tweelingen: smaragd, diamant, opaal, blauwe saffier
 • Kreeft: parel, bloedkoraal, gele saffier
 • Leeuw: robijn, gele saffier, bloedkoraal
 • Maagd: smaragd, blauwe saffier, opaal, diamant
 • Weegschaal: opaal, diamant, blauwe saffier, smaragd
 • Schorpioen: bloedkoraal, gele saffier, parel
 • Boogschutter: gele saffier, bloedkoraal, robijn
 


Dit is waar welke steen aan kan bijdragen voor jou

 
Blauwe saffier: Je zelfvertrouwen en de verbinding met jezelf kunnen toenemen als je saffier draagt. De steen kan ook kracht en moed geven en bijdragen aan je groei en ontwikkeling. Eveneens kan saffier je focus en je kritische denkvermogen helpen vergroten. Ook schenkt saffier helderheid bij verwarring en kan hij je helpen om de verbinding met je hogere zelf tot stand te brengen.

 
Opaal: dit is een edelsteen die je intuïtie kan helpen versterken en je wijsheid kan laten toenemen. Ook kun je merken dat je creatiever wordt als je opaal draagt. De steen helpt bovendien om meer te genieten en optimistisch in het leven te staan. Hij schenkt je vreugde en maakt levenslustig. Je kunt ervan in een positieve flow komen en een zonniger kijk op het leven krijgen.

 
Diamant: deze krachtige edelsteen draagt bij aan heldere inzichten en kan helpen om je bewustzijn te versterken. Ook kun je meer succes ervaren als je diamant draagt. De steen werkt transformerend en kan bijdragen aan voorspoed in je leven.


Smaragd: een fijne steen om lichaam, geest en gevoel in harmonie te brengen en rust en evenwicht te ervaren. De steen kan ook bijdragen aan je geheugen en andere cognitieve vermogens.

 
Gele saffier: versterkt je enthousiasme en schenkt je vreugde, lichtheid en een onbezorgd gevoel. Ook versterkt de steen je doelgerichtheid, zodat je recht op je doel afgaat.

 
Parel: de zachte kracht van parel helpt je om meer begrip op te kunnen brengen voor jezelf en anderen. Ook ondersteunt de parel een vredige en heldere geest en schenkt hij je emotionele balans. Je concentratie en focus nemen toe als je parels draagt. Als je een transformatieproces doormaakt of bezig bent met spirituele groei, kan een parel je eveneens helpen. Daarnaast werkt de parel zuiverend op je lichaam en schenkt hij verlichting in het geval van stress.

 
Bloedkoraal: versterkt je verbeeldingskracht en schenkt je levenskracht. Tegelijkertijd geeft bloedkoraal rust en zorgt deze voor een ontspannen en vredig gevoel van binnen. 

 
Robijn: deze steen schenkt je vrolijkheid, vitaliteit en wilskracht. Ook helpt hij je om haalbare doelen te stellen en je focus hierop te houden. Je zult merken dat je vaker het initiatief neemt als je robijn draagt. Robijn zorgt eveneens voor een betere concentratie en schenkt je daarnaast motivatie en plezier. Je bent spontaner en fantasierijker als je deze steen in een edelsteen ring draagt. 

 

Wil je weten wat je ascendant is? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar je ascendant? Gebruik de gratis tool om je ascendant te berekenen.
Ascendant berekenen


Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg in medische gevallen altijd een arts.

Dit artikel is geschreven door geluksblogger Annemiek van Zentana 
 
Datum: 03-11-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten