Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant berekenen

» Ascendant » Ascendant berekenen

ascendant

Wat is jouw ascendant? Om je ascendant te berekenen, heb je jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig. Een ascendant weergeeft duidelijk hoe jij over komt op anderen. Een ascendant verschilt van een sterrenbeeld: een sterrenbeeld weerspiegelt jouw karakter eigenschappen.    


Rijzende teken

Een ascendant is het rijzende teken dat wordt bepaald door het sterrenbeeld wat op het moment van je geboorte aan de oostelijke horizon stond. Een ascendant kan goed weerspiegelen welke indruk jij achterlaat op de mensen in jouw leven. Dat er zoveel meer is dan alleen je sterrenbeeld kan soms wat verwarrend zijn. Een geboortehoroscoop, of je ascendant laten berekenen geeft zoveel meer inzichten in wie jij bent, en hoe andere naar je kijken. Hierdoor word je steeds bewuster van jezelf en waar jij voor staat, maar ook van bijvoorbeeld je partner: kun je met alle benodigde gegevens meer inzichten krijgen door zijn geboortehoroscoop of ascendant te berekenen. 

 


Alle horoscopen op een rij

Je hebt natuurlijk je daghoroscoop, weekhoroscoop, en maandhoroscoop. Daarnaast heb je jouw geboortehoroscoop, maar ook een jaarhoroscoop. De horoscopen die het meest vertellen zijn persoonlijke geboortehoroscopen. Vraag jouw geboortehoroscoop aan via een e-mail consult op Spiritchat. Kies een astroloog naar keuze, en geef jouw geboortedatum, geboortetijd, en geboorteplaats door. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord.
Geboortehoroscoop

Bereken jouw ascendant

Aan de hand van de geboortedatum, het tijdstip, en de geboorteplaats kun je dus veel te weten komen over de mensen in jouw leven. Een ascendant berekenen kun je door onze astrologen laten doen, maar ook kun je hiervoor naar verschillende gratis tools. Je vult de gegevens in: en de berekening van jouw ascendant, die van je vriend(in) of partner wordt gegeven. We hebben hieronder een gratis tool die je kunt gebruiken om jouw ascendant te berekenen. Let op: de tool is in het Engels. De grote cirkel die je ziet ná het invullen van de geboortegegevens is belangrijk: Je kunt nu door in het midden te kijken, en de pijl naar links te volgen (ASC), zien welke ascendant je hebt. Vul eerst hieronder je geboortedatum in: met de maand, dag, jaar.Explore your free birth chart with the birth chart calculator .Jouw sterrenbeeld en ascendant 

Je sterrenbeeld samen met je ascendant geven een duidelijker beeld hoe jij tegenover anderen staat, en hoe anderen tegenover jou staan. Door deze twee aspecten te combineren krijg je meer inzicht in jouw leven. Als je jouw ascendant al weet kun je hieronder direct meer over je ascendant lezen. Hoe staat je ascendant tegenover andere dierenriemtekens? Hoe staat je ascendant tegenover de liefde? Is jouw ascendant een carrièrejager? Lees snel door en ontdek welke eigenschappen ertoe worden geschreven.


 

Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

Heb je inmiddels je ascendant berekend? Bekijk dan welke eigenschappen anderen in jou zien. Lees meer informatie over jouw ascendant. Klik op een ascendant hieronder, en lees hoe jij op anderen overkomt.

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant VissenEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten