Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant steenbok

» Ascendant » Steenbok
ascendant steenbok


Steenbok 22 December - 19 Januari

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant steenbok en de liefde

Ascendant steenbok komt betrouwbaar, romantisch en zorgzaam over in de liefde. Hij weet goed aan te voelen wat de ander nodig heeft, en verwacht van hem. Ascendant steenbok is eerlijk in de liefde, en heeft vaak maar 1 of 2 échte relaties in zijn leven.
 
 

Ascendant steenbok in vriendschap

Ascendant steenbok komt gul, serieus, en vriendelijk over op anderen. Hij staat altijd klaar voor een ander, is hardwerkend maar maakt graag tijd vrij om gezellige activiteiten te ondernemen. Ascendant steenbok is een eerlijke en loyale vriend voor het leven.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant steenbok op het werk

Ascendant steenbok komt hardwerkend, collegiaal, en empathisch over op anderen. Hij kan zich goed inleven in situaties, maar weet ook leiding te geven zodat het werk op tijd klaar is. Ascendant steenbok heeft een kalme houding waardoor hij goed is in problemen op te lossen.
 
 

Steenbok met ascendant Ram

Steenbok met ascendant ram komt gezellig, aanwezig, en gepassioneerd over op anderen. Hij neemt graag een risico om hogerop te komen. Steenbok met ascendant ram is communicatief en kan lange en serieuze gesprekken voeren.
 
 
 

Steenbok met ascendant Stier

Steenbok met ascendant stier komt warmhartig, rustig en vriendelijk over op anderen. Hij is een steun voor iedereen in zijn omgeving, en doet graag iets extra's voor een ander. Steenbok met ascendant stier heeft een rustgevende uitstraling, en houdt niet van te veel poespas om zich heen.
 
 
 

Steenbok met ascendant Tweelingen

Steenbok met ascendant tweelingen komt afwachtend, en behoudend over op anderen. Hij heeft een speelse kant, maar die zal hij niet direct durven te tonen. Steenbok met ascendant tweelingen kijkt eerst de kat uit de boom, en zoekt bevestiging of hij het goed doet.
 
 
 

Steenbok met ascendant Kreeft

Steenbok met ascendant kreeft komt intuïtief, meegaand, en intelligent over op anderen. Hij heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, en streeft naar eerlijke relaties waar je langdurig op kunt bouwen. Hij weet anderen te betoveren met zijn vriendelijke glimlach.
 
 

Steenbok met ascendant Leeuw

Steenbok met ascendant leeuw komt gul, betrokken, en doelgericht over op anderen. Hij heeft een zelfverzekerde uitstraling, en ontdekt graag nieuwe dingen. Steenbok met ascendant leeuw is galant, en romantisch in de liefde.  
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Steenbok met ascendant Maagd

Steenbok met ascendant maagd komt betrouwbaar, direct, en standvastig over op anderen. Hij veranderd niet snel zijn mening, om er maar bij te horen. Steenbok met ascendant maagd kan goed alleen zijn, en is graag creatief bezig in zijn leven. Hij is graag in de natuur om inspiratie op te doen.
 
 

Steenbok met ascendant Weegschaal

Steenbok met ascendant weegschaal komt bescheiden, attent en eerlijk over op anderen. Hij kan het lastig vinden om drastische besluiten te maken, doordat ze vaak veel situaties of gevoelens overdenken. Steenbok met ascendant weegschaal denkt graag aan anderen, en wil zijn geliefden om zich heen graag verwennen.
 
 
 

Steenbok met ascendant Schorpioen

Steenbok met ascendant schorpioen komt mysterieus, onafhankelijk, en sexy over op anderen. Hij weet mensen te charmeren met zijn uiterlijk, maar heeft diep van binnen baat bij diepgaande verbintenissen. Steenbok met ascendant schorpioen kan zich anders voor doen dan hij daadwerkelijk is om zichzelf te beschermen tegen teleurstellingen.
 
 
 

Steenbok met ascendant Boogschutter

Steenbok met ascendant boogschutter komt charmant, spontaan, en enthousiast over. Hij zal altijd eerlijk zijn over zijn gevoel, ook als dit een ander kwetst. Steenbok met ascendant boogschutter heeft duidelijke doelen en streeft naar succes, en erkenning. Hij heeft vaak een grote vriendenkring waar ze altijd terecht bij kunnen.
 

 

Steenbok met ascendant Steenbok

Steenbok met ascendant steenbok komt doelgericht, intelligent, en serieus over op anderen. Hij heeft behoefte aan uitdaging in het leven om nieuwe dingen te ontdekken. Vooral op carrièregebied kan het langer duren voor hij erachter is waar zijn kwaliteiten nou écht liggen.
 

 

Steenbok met ascendant Waterman

Steenbok met ascendant waterman komt levenslustig, open, en spontaan over. Hij heeft een flamboyante verschijning, en weet anderen te imponeren. Steenbok met ascendant waterman is niet makkelijk te peilen voor zijn omgeving doordat ze altijd weer met iets nieuws bezig zijn.
 

 

Steenbok met ascendant Vissen

Steenbok met ascendant vissen komt betrouwbaar, gevoelig en zachtmoedig over op anderen. Hij heeft grote belangstelling voor anderen en hun emotionele welzijn. Steenbok met ascendant vissen is welgemanierd en open minded. Hij is een grote inspiratiebron voor anderen.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen  


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen

ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten