Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant vissen

» Ascendant » Vissen

ascendant vissen

Vissen 19 Februari - 20 Maart

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant vissen en de liefde

Ascendant vissen komt betrokken, warmhartig, gevoelig en eerlijk over in de liefde. Hij zoekt verbinding in een partner voor het leven. Ascendant vissen heeft baat bij complimenten, doordat hij vaak onzeker is. Ascendant vissen kan veel twijfelen, en heeft daardoor vaker bevestiging nodig in de liefde.
 
 

Ascendant vissen in vriendschap

Ascendant vissen komt betrouwbaar en eervol over in vriendschappen. Hij zal altijd klaar staan voor zijn vrienden in nood. Ascendant vissen is warmhartig, en intuïtief. Hij kan goed aanvoelen wat zijn vrienden nodig hebben, en verwachten van hem.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant vissen op het werk

Ascendant vissen komt artistiek, en betrokken over op carrièregebied. Hij is vriendelijk, en probeert confrontaties te vermijden. Ascendant vissen is zeer collegiaal, en komt op voor anderen. Hij is behulpzaam, zachtaardig en biedt een luisterend oor. 
 
 

Vissen met ascendant Ram

Vissen met ascendant ram komt doelgericht, creatief en zelfverzekerd over op anderen. Hij wilt graag zijn doelen in kaart brengen, en kan hierdoor soms koppig overkomen. Vissen met ascendant ram neemt niet graag advies aan van anderen, hij weet het zelf wel. 
 
 
 

Vissen met ascendant Stier

Vissen met ascendant stier komt evenwichtig, harmonieus, en vriendelijk over op anderen. Hij is graag omringt met mensen die dezelfde normen en waarden hebben. Vissen met ascendant stier kan een tikkeltje onzeker zijn over zijn emoties, en zoekt graag bevestiging bij de mensen die hij vertrouwd. 
 
 
 

Vissen met ascendant Tweelingen

Vissen met ascendant tweelingen komt open, gezellig en aanwezig over. Hij kan goede gesprekken voeren, en heeft een positieve houding. Vissen met ascendant tweelingen maken graag plezier in het leven, waardoor hij soms te makkelijk overkomen op anderen.
 
 
 

Vissen met ascendant Kreeft

Vissen met ascendant kreeft komt gevoelig, charmant, sexy, en vriendelijk over op anderen. Hij heeft vaak een luxe uitstraling, en laat zichzelf graag verwennen. Vissen met ascendant kreeft kan heel intens reageren wanneer hij met een teleurstelling of tegenslag te maken hebben. 
 
 

Vissen met ascendant Leeuw

Vissen met ascendant leeuw komt eerlijk, betrouwbaar en charismatisch over op anderen. Hij weet vaak initiatief te nemen, door bijvoorbeeld voor zijn partner een avontuurlijke date te plannen. Vissen met ascendant leeuw is romantisch, zachtaardig en zeer beschermend.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Vissen met ascendant Maagd

Vissen met ascendant maagd komt intelligent, aantrekkelijk, creatief en behulpzaam over op anderen. Hij kan veel vertellen over verschillende onderwerpen, en gaat creatief om met problemen. Vissen met ascendant maagd is een échte doorzetter, en laat zich niet ontmoedigen wanneer het de eerste keer niet lukt.
 
 

Vissen met ascendant Weegschaal

Vissen met ascendant weegschaal komt betrokken, direct, wijs en positief over op anderen. Hij heeft een duidelijke mening over zaken. Vissen met ascendant weegschaal heeft graag mensen om zich heen die duidelijk zijn. Hij houdt niet van wispelturigheid. 
 
 
 

Vissen met ascendant Schorpioen

Vissen met ascendant schorpioen komt gepassioneerd, zelfverzekerd, getalenteerd en enthousiast over op anderen. Hij heeft vaak veel doelen die hij wilt verwezenlijken. Vissen met ascendant schorpioen hebben vaak een bijzondere, en aantrekkelijke uitstraling.
 
 
 

Vissen met ascendant Boogschutter

Vissen met ascendant boogschutter komt oprecht, vriendelijk, positief, en beschermend over. Hij is zeer gehecht aan zijn familie. Vissen met ascendant boogschutter is kritisch op zichzelf, en op anderen in zijn omgeving wat soms tot irritaties leidt bij anderen. 
 

 

Vissen met ascendant Steenbok

Vissen met ascendant steenbok komt op anderen over als doelbewust, welwillend, en betrokken. Hij heeft met iedereen het beste voor. Vissen met ascendant steenbok kan zich goed inleven in een ander, en luistert graag naar zijn verhaal. 
 

 

Vissen met ascendant Waterman

Vissen met ascendant waterman komt plezierig, sociaal, aantrekkelijk en zelfverzekerd over. Hij weet vaak mensen in zijn omgeving te betoveren met zijn positieve houding. Vissen met ascendant waterman houdt van reizen en nieuwe dingen ontdekken.
 

 

Vissen met ascendant Vissen

Vissen met ascendant vissen komt gul, gevoelig en zachtaardig over. Hij wilt een ieder in zijn omgeving tevreden stellen, en geeft graag complimenten. Vissen met ascendant vissen kan lang blijven rondlopen met gekwetste gevoelens doordat ze dit vaak té persoonlijk nemen. 
 
Lees hier meer over de ascendant vissen  


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten