Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant boogschutter

» Ascendant » Boogschutter

ascendant boogschutter

Boogschutter 22 November - 21 December

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant boogschutter en de liefde

Ascendant boogschutter komt betrouwbaar en gul over in de liefde. Hij is in staat om goed te communiceren, en weet zijn grenzen goed te bewaken. Normen en waarden zoals eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor een ascendant boogschutter.
 
 

Ascendant boogschutter in vriendschap

Ascendant boogschutter komt spontaan, en positief op anderen over. Hij geeft direct zijn mening wanneer hier om gevraagd wordt, maar kan ook zeer kritisch uit de hoek komen, en anderen onbedoeld kwetsen. Ascendant boogschutter is een eerlijke vriend(in) die graag op waarde wordt geschat.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant boogschutter op het werk

Ascendant boogschutter komt gedurfd en ondernemend over op het gebied van zijn carrière. Ascendant boogschutter neemt graag de leiding op zich, en neemt geen blad voor de mond. Hij kan goed taken delegeren, en doorziet collega's snel.
 
 

Boogschutter met ascendant Ram

Boogschutter met een ascendant ram komt moedig over op anderen. Hij neemt initiatief en onderneemt graag actie wanneer dit nodig is. Boogschutter met ascendant ram is gul, en streeft naar rechtvaardigheid. Hij komt graag op voor een ander wanneer ze merken dat er iets niet zuiver is. 
 
 
 

Boogschutter met ascendant Stier

Boogschutter met ascendant stier komt op anderen betrokken, empathisch en vriendelijk over. Hij streeft naar harmonieuze relaties met anderen. Boogschutter met ascendant stier is conflict vermijdend, en zorgt voor een rustige sfeer. Boogschutter met ascendant stier heeft graag een inrichting die luxe uitstraalt.
 
 
 

Boogschutter met ascendant Tweelingen

Boogschutter met ascendant tweelingen komt energiek over op anderen. Hij onderneemt graag leuke activiteiten met vrienden en familie. Boogschutter met ascendant tweelingen houdt niet van de sleur, en kan niet goed tegen een 9 tot 5 baan. Hij moet afwisseling in zijn leven hebben, anders put het hem te veel uit. 
 
 
 

Boogschutter met ascendant Kreeft

Boogschutter met ascendant kreeft komt liefdevol en warmhartig over op anderen. Hij heeft altijd begrip voor een ander, en zal niet over grenzen heen willen gaan. Boogschutter met ascendant kreeft is communicatief, gevoelig en kan goed naar anderen hun verhaal luisteren zonder te onderbreken. 
 
 

Boogschutter met ascendant Leeuw

Boogschutter met ascendant leeuw komt vol zelfvertrouwen over op anderen. Hij neemt graag het heft in eigen handen. Boogschutter met ascendant leeuw wil graag gezien worden, en streeft naar gelijkgestemden in zijn leven. Die doelgericht en positief in het leven staan. 
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Boogschutter met ascendant Maagd

Boogschutter met ascendant maagd komt kritisch, slim en betrokken over op anderen. Hij helpt graag, en heeft een duidelijke mening. Boogschutter met ascendant maagd kan zonder nadenken zijn mening geven waardoor dit anderen afschrikt. Hij straalt graag luxe uit.
 
 

Boogschutter met ascendant Weegschaal

Boogschutter met ascendant weegschaal komt direct, ondernemend en welgemanierd over. Hij is vriendelijk in de omgang, en heeft nette manieren. Boogschutter met ascendant weegschaal is solistisch aangelegd, en neemt graag leiding over zijn succes.
 
 
 

Boogschutter met ascendant Schorpioen

Boogschutter met ascendant schorpioen komt verleidelijk, en sympathiek over op anderen. Hij is een doorzetter in alles. Boogschutter met ascendant schorpioen kan goed omgaan met tegenslagen, doordat ze snel de draad oppakken. Hij blijft niet lang bij de pakken neerzitten.
 
 
 

Boogschutter met ascendant Boogschutter

Boogschutter met ascendant boogschutter komt kalm, en individualistisch over op anderen. Hij kan de uitstraling hebben dat ze niemand nodig hebben. Niets is minder waar, als een boogschutter met ascendant boogschutter je écht vertrouwd dan zie je vrij snel hun ware vriendelijke en warme aard. Hij voert graag gesprekken die van waarde zijn. 
 

 

Boogschutter met ascendant Steenbok

Boogschutter met ascendant steenbok komt behoudend, koel en vastberaden over. Hij weet zijn doelen goed in kaart te brengen en uit te smeren over de langere termijn. Boogschutter met ascendant steenbok laat zich niet snel ontmoedigen door sceptici door zijn duidelijke visie.
 

 

Boogschutter met ascendant Waterman

Boogschutter met ascendant waterman komt spontaan, wijs en aantrekkelijk over op anderen. Hij heeft een creatief brein dat ervoor zorgt dat ze altijd bezig zijn met nieuwe zaken. Boogschutter met waterman kan ongrijpbaar overkomen op anderen, doordat ze nooit écht weten wat er in het hoofd van hem omgaat. 
 

 

Boogschutter met ascendant Vissen

Boogschutter met ascendant vissen komt betrokken, loyaal en ontspannen over. Hij is behulpzaam tegenover anderen, en weet vaak goed aan te voelen wat anderen nodig hebben. Boogschutter met ascendant vissen zoekt verbondenheid in relaties met anderen en houdt niet van oppervlakkige gesprekken.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen  


 

Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen
 

 

ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten