Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant stier

» Ascendant » Stier

ascendant stier
Stier 20 April – 20 Mei

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant stier en de liefde

Ascendant stier komt in de liefde over als vriendelijk, liefdevol en zorgzaam. Hij streeft naar harmonieuze relaties, en houdt niet van confrontaties. Ascendant stier wilt graag conflicten in zijn omgeving sussen of oplossen. Ascendant stier is eerlijk en vooral rechtvaardig. Hij zal bij de eerste ontmoeting behoudend en teruggetrokken zijn.
 
 

Ascendant stier in vriendschap

Ascendant stier komt in vriendschappen over als loyaal, betrouwbaar, en gevoelig. Hij kan koppig overkomen als het gaat om zijn normen en waarden. Ascendant stier heeft in vriendschappen een bepaalde visie, en verwacht dat zijn vrienden deze ook zullen respecteren.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant stier op het werk

Ascendant stier is op het gebied van carriére een hardwerkend. Hij streeft niet naar de topposities, maar heeft graag prettige collega's in de omgang, en wilt graag op waarde geschat worden. Activiteiten op het werk die zijn er als het aan asencendant stier ligt om samen diepgang en verbondenheid te creëren. 
 
 

Stier met ascendant Ram

Stier met ascendant ram komt enthousiast over op anderen. Hij staat positief in het leven, en gaat graag in gesprek met mensen. Stier met ascendant ram weet anderen te betoveren met zijn of haar geduld. Hij is gebaat bij prettige en fijne sferen waarbij gemak, en tolerantie voorop staan.
 
 
 

Stier met ascendant Stier

Stier met ascendant stier komt op anderen slim, rustig en warmhartig over. Hij wilt het liefst met zijn doelen bezig zijn, en hoopt dat anderen net zoveel passie hebben voor het leven als dat ze zelf hebben. Bij een stier met ascendant stier kun je altijd terecht om je hart te luchten, en ze geven je graag advies. 
 
 
 

Stier met ascendant Tweelingen

Stier met ascendant tweelingen komt als een vrije geest, speels, en plezierig over op anderen. Hij weet anderen snel op te vrolijken, en houdt van oppervlakkige gesprekken. Confrontaties, en emotionele gesprekken probeert een stier met ascendant tweelingen zo lang mogelijk te vermijden. Hij gaat het liefst vrolijk en enthousiast door het leven.
 
 
 

Stier met ascendant Kreeft

Stier met ascendant kreeft komt vriendelijk, warmhartig, zorgzaam en beschermend over op anderen. Hij heeft sterke normen en waarden, en zal altijd voor zijn vrienden, familie en partner klaar staan. Stier met ascendant kreeft heeft baat bij harmonieuze relaties, en wilt graag begrepen, en gezien worden.
 
 

Stier met ascendant Leeuw

Stier met ascendant leeuw heeft behoefte aan erkenning van zijn omgeving. Hij komt, daadkrachtig, intelligent en charismatisch over op anderen. Stier met ascendant leeuw is speels, maar zeer betrouwbaar. Stier met ascendant leeuw als partner is romantisch en zal je overspoelen met bijzondere cadeaus.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Stier met ascendant Maagd

Stier met ascendant maagd is direct, eerlijk en creatief. Hij maakt graag mooie creaties. Voor zichzelf, maar ook voor anderen. Stier met ascendant maagd komt op anderen als betrouwbaar, en gul over. Hij kan wel kritisch zijn tegenover zijn omgeving. Stier met ascendant maagd heeft een groot eisenlijstje!
 
 

Stier met ascendant Weegschaal

Stier met ascendant weegschaal kijkt de kat uit de boom, en geeft zichzelf niet snel bloot. Hij komt over als geduldig, maar ook afstandelijk. Stier met ascendant weegschaal moet eerst zeker weten dat je het meent, en te vertrouwen bent alvorens zij zichzelf geven. Hij streeft naar eerlijke en monogame relaties.
 
 
 

Stier met ascendant Schorpioen

Stier met ascendant schorpioen laat zich het kaas niet van het brood eten. Hij kan zeer scherp zijn. Stier met ascendant schorpioen komt op anderen over als, ongrijpbaar en doelgericht. Hij heeft het liefst dat er gelijkgestemden op zijn pad komen, met minder nemen zij geen genoegen. 
 
 
 

Stier met ascendant Boogschutter

Stier met ascendant boogschutter komt op anderen over als rechtvaardig, sexy, en empathisch. Hij streeft naar liefdevolle en warmhartige vriendschappen. Een stier met ascendant boogschutter is een vriend voor het leven, mits je dezelfde visie hebt. Hij kan zeer koppig zijn.
 

 

Stier met ascendant Steenbok

Stier met ascendant steenbok komt op anderen serieus, en gefocust over. Hij is graag bezig met zijn toekomst, en maakt daarom graag langere termijn plannen. Stier met ascendant steenbok is gericht op zichzelf, maar ook op zijn omgeving. Het kan lastig te peilen zijn wat de verlangens nou écht van een stier met ascendant steenbok zijn. 
 

 

Stier met ascendant Waterman

Stier met ascendant waterman komt spannend over op anderen. Hij is mysterieus, avontuurlijk en gevoelig. Stier met ascendant waterman houdt van reizen, en neemt het liefst een partner of een beste vriend(in) mee. Hij ontdekt graag nieuwe omgevingen en culturen. 
 

 

Stier met ascendant Vissen

Stier met ascendant vissen komt vriendelijk, intuïtief en sensueel over op anderen. Hij houdt van sociale bijeenkomsten waarin verbondenheid centraal staat. Stier met ascendant vissen is leergierig, en gul. Hij zal altijd alles delen, en weet altijd een liefdevolle sfeer te creëren.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen

 

Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissenascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten