Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant waterman

» Ascendant » Waterman

ascendant waterman

Waterman 20 Januari - 18 Februari

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant waterman en de liefde

Ascendant waterman komt in de liefde vrij, en mysterieus over. Hij houdt niet van jaloezie. Ascendant waterman wil graag zijn eigen momenten van rust kunnen blijven behouden. Hij is in de liefde vrijgevochten, maar zeer spannend. 
 
 

Ascendant waterman in vriendschap

Ascendant waterman komt in vriendschappen spontaan, avontuurlijk en eerlijk over. Hij houdt niet van diepgaande gesprekken. Ascendant waterman vindt het leven al serieus genoeg en zoekt naar spontane en avontuurlijke vrienden die een gezonde dosis aan humor bevatten.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant waterman op het werk

Ascendant waterman komt op carrièregebied zelfverzekerd, en ongrijpbaar over. Hij kan aan verschillende taken tegelijk beginnen, en hier later niet op terug komen. Hij heeft graag leiding, maar niet te veel verantwoordelijkheid. Ascendant waterman heeft vaak meerdere banen in zijn leven, om te bekijken wat nou het best bij hem past.
 
 

Waterman met ascendant Ram

Waterman met ascendant ram komt betoverend, doelgericht, en communicatief over op anderen. Hij weet vaak dingen goed te verwoorden, en kan daardoor de boventoon voeren. Waterman met ascendant ram is creatiever dan ze in eerste instantie laten zien. Hij kan goed problemen oplossen.
 
 
 

Waterman met ascendant Stier

Waterman met ascendant stier komt betrokken, vriendelijk, en kalm over op anderen. Hij weet goede raad aan zijn vrienden te geven. Waterman met ascendant stier durft zichzelf meer bloot te geven wanneer hij weet dat de ander te vertrouwen is.
 
 
 

Waterman met ascendant Tweelingen

Waterman met ascendant tweelingen komt open, speels, en grappig op anderen over. Hij weet overal plezier aan toe te voegen door zijn makkelijke houding. Waterman met ascendant tweelingen houdt niet van confrontaties of ruzies, en gaat deze liever uit de weg.
 
 
 

Waterman met ascendant Kreeft

Waterman met ascendant kreeft komt creatief, welbespraakt, en welgemanierd over op anderen. Hij weet situaties goed aan te voelen, en kan hier goed op inspelen. Waterman met ascendant kreeft is geliefd bij zijn vrienden en familie doordat ze een warme, gezellige sfeer meebrengen.
 
 

Waterman met ascendant Leeuw

 Waterman met ascendant leeuw komt leidend, doelgericht, spontaan en eerlijk over op anderen. Hij heeft vaak een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Waterman met ascendant leeuw is avontuurlijk, en neemt graag de leidersrol op zich.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Waterman met ascendant Maagd

Waterman met ascendant maagd komt behulpzaam, kritisch, rechtvaardig, zorgzaam, en duidelijk over op anderen. Hij zorgt voor iedereen om hem heen, maar kan ook zeer kritisch uit de hoek komen wanneer hem iets niet bevalt. Waterman met ascendant maagd is een eerlijke en betrouwbare partner, of vriend(in).
 
 

Waterman met ascendant Weegschaal

Waterman met ascendant weegschaal komt attent, nuchter, en een tikkeltje oppervlakkig over op anderen. Hij kan bij diepgaande emotionele gesprekken moeilijk begrip tonen. Waterman met ascendant weegschaal houdt niet van overdrijven en bekijkt zaken liever realistisch. Waterman met ascendant weegschaal houdt van afwisseling.
 
 
 

Waterman met ascendant Schorpioen

Waterman met ascendant schorpioen komt over op anderen als bewust, sexy, zelfverzekerd en ondernemend. Hij weet snel de aandacht op zichzelf te betrekken, en is een échte flirt! Waterman met ascendant schorpioen trekt zich niet zoveel aan van de mening van anderen. Hij is zelfverzekerd over zijn zaak.
 
 
 

Waterman met ascendant Boogschutter

Waterman met ascendant boogschutter komt vriendelijk, duidelijk, en intelligent over op anderen. Hij weet veel over verschillende onderwerpen, en deelt graag zijn kennis met anderen. Waterman met ascendant boogschutter heeft vaak een uitgesproken uiterlijk, en houdt van luxeproducten.
 

 

Waterman met ascendant Steenbok

Waterman met ascendant steenbok komt doelgericht, solistisch en kalm over op anderen. Hij heeft vaak een rustige uitstraling en laat zich niet snel beïnvloeden door mensen. Hij streeft naar zijn eigen doelen in het leven. Waterman met ascendant steenbok is vaak terughoudend over emotionele zaken.
 

 

Waterman met ascendant Waterman

Waterman met ascendant waterman komt vrijgevochten, krachtig, en energiek op anderen over. Hij weet wie zijn échte vrienden zijn, en kan hier altijd bij terecht. Waterman met ascendant waterman gaat graag naar een goed feest, waarbij ze helemaal zichzelf kunnen zijn, en de stress (als ze die al hebben) van zich af kunnen gooien.
 

 

Waterman met ascendant Vissen

Waterman met ascendant vissen komt vriendelijk, zorgzaam en behoudend op anderen over. Hij heeft een teruggetrokken houding, doordat ze vaak wat onzekerder zijn. Waterman met ascendant vissen heeft een kleine groep om zich heen die hij kan vertrouwen.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen  


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten