Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant weegschaal

» Ascendant » Weegschaal

ascendant weegschaal

Weegschaal 23 September - 22 Oktober

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant weegschaal en de liefde

Ascendant weegschaal komt in de liefde behoudend, vriendelijk en doelgericht over. Als hij een goed gevoel bij iemand heeft, zal hij dit zeker laten merken. Ascendant weegschaal zoekt bevestiging in de liefde, en houdt ervan om complimenten te geven, maar zeker ook te ontvangen.
 
 

Ascendant weegschaal in vriendschap

Ascendant weegschaal komt in de liefde betrouwbaar over. Hij staat altijd voor een ander klaar. Ascendant weegschaal laat zijn mening duidelijk zien, maar wanneer het op een confrontatie uitloopt, zal hij zich liever terugtrekken. Ascendant weegschaal houdt niet van ruzies.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant weegschaal op het werk

Ascendant weegschaal komt structureel, hardwerkend, en loyaal over op anderen. Betreft zijn carrière weet ascendant weegschaal het onderste uit de kan te halen. Hij streeft naar verantwoordelijke functies waarbij hij alle kwaliteiten kan tonen. 
 
 

Weegschaal met ascendant Ram

Weegschaal met ascendant komt betrokken, en doelgericht over op anderen. Hij weet doelen in kaart te brengen, en deze ook gericht uit te voeren. Weegschaal met ascendant ram kan op anderen koppig overkomen, doordat ze graag hun eigen zin doordrijven.
 
 
 

Weegschaal met ascendant Stier

Weegschaal met ascendant stier komt liefdevol, zorgzaam en empathisch over op anderen. Hij is overtuigend, na denkelijk, en een goede gesprekspartner. Weegschaal met ascendant stier is een vriend voor het leven, die altijd voor je klaar staat.
 
 
 

Weegschaal met ascendant Tweelingen

Weegschaal met ascendant tweelingen komt op anderen sexy, aantrekkelijk en avontuurlijk over. Hij gaat graag een nieuwe uitdaging aan, vooral op het gebied van de liefde en carrière. Weegschaal met ascendant tweelingen is plezierig in de omgang, en kan goed luisteren naar het verhaal van anderen.
 
 
 

Weegschaal met ascendant Kreeft

Weegschaal met ascendant kreeft komt op anderen gevoelig over. Hij is goed in het bewaren van geheimen, en kun je vertrouwen met vertrouwelijke informatie. Weegschaal met ascendant kreeft komt op voor mensen die het minder hebben, en is heel sociaal. Hij geeft graag complimenten en cadeaus aan zijn geliefde. 
 
 

Weegschaal met ascendant Leeuw

Weegschaal met ascendant leeuw komt charismatisch, ondernemend, en speels over op anderen. Hij legt de lat hoog, en wilt graag presteren in het leven. Weegschaal met ascendant leeuw is gul, en leergierig. Hij ziet het leven als een leerschool.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Weegschaal met ascendant Maagd

Weegschaal met ascendant maagd komt aantrekkelijk, intelligent en kritisch over op anderen. Hij heeft overal een mening over, en kan deze goed onderbouwen. Weegschaal met ascendant maagd gaat een confrontatie of een discussie niet uit de weg, en maakt graag zijn punt duidelijk.
 
 

Weegschaal met ascendant Weegschaal

Weegschaal met ascendant weegschaal is vriendelijk, hardwerkend, en sociaal. Aan hem zul je niet snel merken dat hen iets dwars zit. Weegschaal met ascendant weegschaal kan impulsief reageren op zijn emoties, doordat ze te vaak blijven rondlopen met hun gevoelens. 
 
 
 

Weegschaal met ascendant Schorpioen

Weegschaal met ascendant schorpioen komt gedreven, sexy, en communicatief over op anderen. Hij kan uren praten over diepgaande onderwerpen, en houdt van fysiek contact. Hiervoor moeten ze je wel eerst vertrouwen. Weegschaal met ascendant schorpioen is betrouwbaar, maar kritisch op anderen. 
 
 
 

Weegschaal met ascendant Boogschutter

Weegschaal met ascendant boogschutter komt liefdevol, zorgzaam en betweterig over op anderen. Hij zorgt voor de mensen om hem heen. Als het op steun aankomt, staat een weegschaal met ascendant boogschutter altijd klaar. Hij is zeer intelligent, en verteld daarom vaak hoe een ander het moet aanpakken. Dit kan leiden tot irritaties bij zijn omgeving. 
 

 

Weegschaal met ascendant Steenbok

Weegschaal met ascendant steenbok komt sociaal, koppig, en presterend over op anderen. Hij is oplossingsgericht, en weet het hoofd bijna altijd koel te houden. Weegschaal met ascendant steenbok is doelgericht, en weet wensen te manifesteren door zijn kalme houding.
 

 

Weegschaal met ascendant Waterman

Weegschaal met ascendant waterman komt avontuurlijk en intelligent over op anderen. Hij weet zijn of haar wensen te manifesteren door het gewoon te doen. Hij deinst niet terug voor een uitdaging. 
 

 

Weegschaal met ascendant Vissen

Weegschaal met ascendant vissen komt op anderen betrouwbaar en gul over. Hij geeft graag, zonder iets terug te verwachten. Weegschaal met ascendant vissen is creatief en vriendelijk tegenover anderen. Weegschaal met ascendant vissen zet zijn geliefde op de eerste plek.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen 


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten