Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant tweelingen

» Ascendant » Tweelingen

ascendant tweeling
Tweelingen 21 Mei – 20 Juni

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant tweelingen en de liefde

Ascendant tweelingen komt in de liefde speels, avontuurlijk en open over op anderen. Hij zal zich niet snel verbinden, en kijkt graag goed om zich heen. Ascendant tweelingen in de liefde heeft moeite om zijn gevoelens direct te laten zien. Hij zoekt plezierige relaties vol humor.
 
 

Ascendant tweelingen in vriendschap

Ascendant tweelingen komt in vriendschap over op anderen als gezellig, sociaal en is een echte feestbeest. Hij gaat graag mee naar events of festivals. Ascendant tweelingen houdt niet van serieuze gesprekken, doordat dit hun levensvreugde beïnvloed. Hij is in vriendschappen altijd een sfeermaker.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant tweelingen op het werk

Ascendant tweelingen komt over op anderen als plezierig, avontuurlijk op het gebied van carriére. Hij houdt van uitdagingen op het werk, maar hebben het liefst niet teveel verantwoordelijkheid. Ascendant tweelingen kan snel uitgekeken raken op het werk wanneer er te weinig uitdaging in zit. 
 
 

Tweelingen met ascendant Ram

Tweelingen met ascendant ram komt over op anderen als spontaan, sexy, verleidend en ondernemen. Hij neemt graag initiatief op het gebied van contacten leggen. Tweelingen met ascendant ram staat vol vreugde in het leven, en waagt graag een sprong in het diepe. 
 
 
 

Tweelingen met ascendant Stier

Tweelingen met ascendant stier komt mysterieus en behoudend over. Hij zal zich eerst willen oriënteren, en kan hierdoor onzeker overkomen op anderen. Eenmaal hij meer op zijn gemak is zal tweelingen met ascendant stier zich openen, en meer van zichzelf durven te laten zien. 
 
 
 

Tweelingen met ascendant Tweelingen

Tweelingen met ascendant tweelingen komt speels, avontuurlijk, innemend, en sexy over op anderen. Hij weet van alles een feest te maken. Hij heeft goede ideeën, maar kan door zijn impulsieve houding snel interesse kwijt raken. Tweelingen met ascendant tweelingen houdt van flirten en gaat graag op date om zijn wereld te verrijken.
 
 
 

Tweelingen met ascendant Kreeft

Tweelingen met ascendant komt op anderen over als mysterieus, gevoelig, en is creatief. Hij is bij de eerste ontmoeting terughoudend omdat hij graag eerst de omgeving en de mensen aftast. Tweelingen met ascendant kreeft is behulpzaam naar zijn familie en vrienden.
 
 

Tweelingen met ascendant Leeuw

 Tweelingen met ascendant leeuw komt over op anderen als leergierig, nieuwsgierig en heeft een grote aantrekkingskracht richting mensen. Hij weet mensen te betoveren door zijn charme. Tweelingen met ascendant leeuw raakt snel uitgekeken in de liefde, en zoekt het beste van alles. Hij omringt zich graag met mooie dingen.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Tweelingen met ascendant Maagd

Tweelingen met ascendant maagd komt op anderen over als direct, slim en creatief. Hij weet van alles iets te maken, en is graag bezig met nieuwe dingen. Tweelingen met ascendant maagd is vaak gedreven en wilt het beste uit het leven halen. Hij omringt zich graag met gelijkgestemden.

Lees hier meer over de ascendant maagd

 

Tweelingen met ascendant Weegschaal

Tweelingen met ascendant weegschaal komt op anderen over als gereserveerd, behoudend, intelligent en is analytisch aangelegd. Hij wil graag het onderste uit de kan halen. Tweelingen met ascendant weegschaal is leergierig en leert graag nieuwe dingen bij. Studies en cursussen halen zij veel voldoening uit.
 
 
 

Tweelingen met ascendant Schorpioen

Tweelingen met ascendant schorpioen zoekt nieuwe uitdagingen in zijn leven. Hij komt op anderen over als sociaal, gedreven en dominant. Tweelingen met ascendant schorpioen kunnen gemeen uit de hoek komen, en gaan een confrontatie niet uit de weg. Hij zal duidelijk laten merken wat hij verwacht.
 
 
 

Tweelingen met ascendant Boogschutter

Tweelingen met ascendant boogschutter komt over op anderen als sterk, individualistisch, en zeer aantrekkelijk. Hij is grotendeels ongrijpbaar, en kan voor anderen soms moeilijk te peilen zijn. Tweelingen met ascendant boogschutter stelt duidelijke doelen die vaak realistisch zijn.
 

 

Tweelingen met ascendant Steenbok

Tweelingen met ascendant steenbok komt reserveerd, vriendelijk en eerlijk over op anderen. Hij heeft vaak een serieus karakter, maar staat wel open voor nieuwe uitdagingen. Tweelingen met ascendant steenbok kan onzeker overkomen op anderen doordat ze moeite hebben om direct op de voorgrond te treden.
 

 

Tweelingen met ascendant Waterman

 Tweelingen met ascendant waterman komt avontuurlijk, speels, zelfverzekerd, en sexy over op anderen. Hij heeft een mysterieuze uitstraling. Tijdens een date met een tweeling die ascendant waterman heeft kun je veel complimenten en flirterig gedrag verwachten. Hij weet de ander te veroveren door zijn charmes.
 

 

Tweelingen met ascendant Vissen

Tweelingen met ascendant vissen komt vriendelijk, leergierig en vooral spontaan over op anderen. Hij zal het beste beentje voor zetten om een goede indruk achter te laten op anderen. Tweelingen met ascendant vissen hecht veel waarde aan wat anderen van hem vinden.
 


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen

ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten