Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant kreeft

» Ascendant » Kreeft

ascendant kreeft
Kreeft 21 Juni – 22 Juli

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant kreeft en de liefde

 Ascendant kreeft komt in de liefde als gul, zachtaardig en vriendelijk over. Hij is meegaand, en volgt zijn sterke intuïtie. Ascendant kreeft heeft moeite met vertrouwen in het begin, hier zal de ander voor moeten werken. Hij wil eerst ervaren hoe serieus de ander is. 
 
 

Ascendant kreeft in vriendschap

Ascendant kreeft komt in vriendschappen als eerlijk en betrouwbaar over. Hij is altijd in voor een spontane activiteit, waarbij er veel gelachen wordt. Ascendant kreeft is een betrokken vriend(in), die graag klaar staat voor anderen. Hij kan impulsief op emoties reageren wanneer het op onrecht aankomt. Ascendant kreeft kan dan explosief reageren.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant kreeft op het werk

Ascendant kreeft komt op het gebied van carriére hardwerkend, en doelgericht over. Hij kan kritisch zijn op zichzelf, en zorgt ervoor dat doelen die gesteld zijn worden bereikt. Ascendant kreeft gaat creatief om met teleurstellingen en probeert het beste uit zichzelf, en anderen te halen.
 
 

Kreeft met ascendant Ram

Kreeft met ascendant ram komt zelfverzekerd, empathisch, en charmant over op anderen. Hij is niet direct zichzelf, doordat ze zichzelf willen beschermen tegenover een teleurstelling. Kreeft met ascendant ram gaat graag op reis om zijn ziel te voeden met andere culturen. Kreeft met ascendant ram is leergierig en behulpzaam. 
 
 
 

Kreeft met ascendant Stier

Kreeft met ascendant stier komt gevoelig en liefdevol over op anderen. Hij steunt zijn geliefde graag. Kreeft met ascendant stier staat altijd voor anderen klaar, en vergeet soms zichzelf hierdoor. Kreeft met ascendant stier is confrontatie vermijdend doordat ze niet van ruzies houden. 
 
 
 

Kreeft met ascendant Tweelingen

Kreeft met ascendant tweelingen komt mysterieus, avontuurlijk, emotioneel, en vurig over op anderen. Hij zit vaak in gedachten, maar heeft één of twee goede vrienden waar zij dit mee zullen delen. Kreeft met ascendant tweelingen probeert zijn ware gevoelens te verbergen voor anderen om op die manier geen afwijzingen te ontvangen.
 
 
 

Kreeft met ascendant Kreeft

Kreeft met ascendant kreeft komt krachtig, intelligent, en verleidelijk over op anderen. Hij is een prettige gesprekspartner, en kan goed luisteren naar de ander. Kreeft met ascendant kreeft is empathisch en steunt anderen graag wanneer het leven moeilijk is. Kreeft met ascendant kreeft gaat creatief om met problemen, en zal altijd een oplossing vinden.
 
 

Kreeft met ascendant Leeuw

Kreeft met ascendant leeuw komt charismatisch, dramatisch en speels over. Hij kan van een mug een olifant maken, wanneer hij zich niet gehoord voelt. Kreeft met ascendant leeuw ontvangt graag respect, en erkenning van de mensen om hem heen. Wanneer kreeft met ascendant leeuw een mening heeft, zal hij deze eerlijk delen.  
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Kreeft met ascendant Maagd

Kreeft met ascendant maagd komt op anderen analytisch, meelevend, en zorgzaam over. Hij heeft vaak een duidelijke mening, en is direct. Dit kan soms op anderen overkomen als betweterig. Hij is immers toch eerlijk? Kreeft met ascendant maagd is zeer creatief en onderneemt graag. 
 

 

Kreeft met ascendant Weegschaal

Kreeft met ascendant weegschaal komt op anderen sociaal, gezellig en communicatief over. Hij weet over elk onderwerp wel iets. Kreeft met ascendant weegschaal leert graag nieuwe dingen bij, maar kunnen ook zeer koppig zijn wanneer hij denkt gelijk te hebben. Hij zal de discussie niet uit de weg gaan.
 
 
 

Kreeft met ascendant Schorpioen

Kreeft met ascendant schorpioen komt daadkrachtig, sterk en ondernemend over op anderen. Hij weet wat er verlangt wordt, en zorgt voor actie. Kreeft met ascendant schorpioen is een prima zelfstandige. Hij kan de indruk achterlaten dat hij niemand nodig heeft om succesvol te zijn.
 
 
 

Kreeft met ascendant Boogschutter

Kreeft met ascendant boogschutter komt behoudend, gul, gevoelig over op anderen. Hij houdt soms zijn mening liever voor zich, ze willen immers niemand kwetsen. Kreeft met ascendant boogschutter is vriendelijk, empathisch en zorgt voor een fijne sfeer in relaties. Hij is betrouwbaar in de liefde, en geeft graag complimenten.
 

 

Kreeft met ascendant Steenbok

Kreeft met ascendant steenbok komt nederig, vriendelijk, en jaloers over op anderen. Hij is in het begin nederig, en kijkt graag de kat uit de boom. Kreeft met ascendant steenbok heeft nette manieren en bedankt iedereen, tenzij hij jaloers wordt. Kreeft met ascendant steenbok kan dan zeer sluw uit de hoek komen. 
 

 

Kreeft met ascendant Waterman

Kreeft met ascendant waterman is vrij gevochten. Hij komt vrolijk, mysterieus over op anderen. Kreeft met ascendant waterman is een échte levensgenieter, en houdt niet van (te) serieuze onderwerpen. Hij neemt obstakels met een korreltje zout. Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slinger ophangen. Dat is het motto van een kreeft met ascendant waterman.
 

 

Kreeft met ascendant Vissen

Kreeft met ascendant vissen komt uiterst gevoelig, empathisch, creatief, vriendelijk en sociaal over op anderen. Hij is de beste vriend(in) die je maar kunt wensen. Hij zal altijd voor zijn geliefde klaar staan, al moeten ze daarvoor alles laten vallen. Kreeft met ascendant vissen is wijs, en deelt graag zijn levensvisie met anderen. Diepgaande gesprekken is wat hun interesse wekt.  
 
 

ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten