Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant maagd

» Ascendant » Maagd

Ascendant maagd

Maagd 23 Augustus - 22 September

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant maagd en de liefde

Ascendant maagd komt in de liefde eerlijk en duidelijk over. Hij zal je niet aan het lijntje houden, als hij niet geïnteresseerd is. Ascendant maagd is direct, zorgzaam en behulpzaam. Daarnaast is hij zeer creatief. Ascendant maagd kan goed analyseren en houdt van rechtvaardigheid. 
 
 

Ascendant maagd in vriendschap

Ascendant maagd komt in een vriendschap zuiver, duidelijk en kritisch over. Hij zal zijn mening niet onder stoelen of banken steken. Daardoor kan hijwel sneller iemand kwetsen of betweterig overkomen. De vrienden die ascendant maagd in zijn vriendenkring heeft, weten dit en waarderen zijn eerlijkheid juist. 
 
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant maagd op het werk

Ascendant maagd is op het gebied van carrière creatief, volhardend en doelgericht. Hij streeft naar verantwoordelijke functies zoals bijvoorbeeld de functie: manager. Ascendant maagd is eerlijk maar rechtvaardig tegenover zijn collega's. Hij neemt graag het initiatief en zorgt voor een goede planning. 
 
 

Maagd met ascendant Ram

 Maagd met ascendant ram is direct, avontuurlijk, en sierlijk. Maagd met ascendant ram houdt van mooie dingen, en geeft hier ook graag geld aan uit. Hij is onweerstaanbaar voor zijn omgeving, en omringt zich graag met vrienden die succesvol in het leven zijn. Maagd met ascendant ram heeft een duidelijke visie. 
 
 
 

Maagd met ascendant Stier

Maagd met ascendant stier komt leergierig, charmant, rustig en vriendelijk over op anderen. Hij streeft naar harmonieuze relaties, en heeft duidelijke normen en waarden. Hij is vriendelijk in de omgang, maar kunnen ook heel onzeker zijn over zichzelf. Maagd met ascendant stier heeft vaak grote dromen, maar twijfelen veel aan zichzelf.
 
 
 

Maagd met ascendant Tweelingen

Maagd met ascendant tweelingen komt avontuurlijk, sceptisch, en hardwerkend over op anderen. Hij heeft een sterke aantrekkingskracht op anderen. Maagd met ascendant tweelingen kan sceptisch overkomen, doordat ze eerst willen weten of je eerlijk bent.   
 
 
 

Maagd met ascendant Kreeft

Maagd met ascendant kreeft is intuïtief, dromerig en komt op voor hen die het minder hebben. Hij kan moeite hebben met onduidelijkheden, en streeft naar verbinding met anderen. Maagd met ascendant wil graag een verandering in de wereld aanbrengen, en begint graag bij zichzelf door bijvoorbeeld gezonde voeding, door vegetarisch of veganistisch te eten. 
 
 

Maagd met ascendant Leeuw

Maagd met ascendant leeuw komt betrouwbaar, aantrekkelijk, en krachtig over op anderen. Hij is bezig met dromen verwezenlijken, en zal kritisch richting zichzelf en anderen zijn. Maagd met ascendant leeuw legt de lat hoog voor zichzelf, en kan last hebben om te veel te willen bewijzen, aan zijn omgeving.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Maagd met ascendant Maagd

 Maagd met ascendant maagd is kritisch, eerlijk, creatief en komt op anderen over als rechtvaardig. Hij staat voor anderen klaar, maar kan slecht tegen een oppervlakkige houding van anderen. Maagd met ascendant maagd verwacht net zoveel inzet van anderen als dat hij zelf geeft.
 

 

Maagd met ascendant Weegschaal

Maagd met ascendant weegschaal komt op anderen behoudend, alert en duidelijk over. Hij weet veel over verschillende onderwerpen, en kan goed communiceren. Maagd met ascendant weegschaal kan goed luisteren, maar verteld niet zo snel over zijn eigen ervaringen en gevoelens. Daarvoor moet hij eerst weten of je te vertrouwen bent.
 
 
 

Maagd met ascendant Schorpioen

Maagd met ascendant schorpioen heeft een scherpe tong, en komt op anderen als aantrekkelijk, bijzonder en avontuurlijk over. Hij is creatief, en weet goed zijn wensen aan te geven. Maagd met ascendant schorpioen heeft het liefst een monogame partner die hem op waarde kan schatten, en daarbij een vleugje romantisch is.
 
 
 

Maagd met ascendant Boogschutter

Maagd met ascendant boogschutter komt, zelfverzekerd, leidend, en empathisch over op anderen. Hij weet een ander steun te bieden, en daarbij geeft maagd met ascendant boogschutter graag tips vanuit zijnervaring mee. Maagd met ascendant boogschutter kan op anderen té zelfverzekerd overkomen, waardoor hij wordt gezien als betweterig of een bemoeial. 
 

 

Maagd met ascendant Steenbok

Maagd met ascendant steenbok weet anderen te betoveren met hun rustige, eerlijke, en betrouwbare uiterlijk. Hij kan een discussie rustig voeren, zonder enige emoties te tonen. Maagd met ascendant steenbok komt behoudend, na denkelijk over op anderen in zijn omgeving. Hij weet problemen goed op te lossen, en kan daardoor ook snel weer verder in het leven.
 

 

Maagd met ascendant Waterman

Maagd met ascendant waterman komt dubbelzinnig, maar aantrekkelijk over op anderen. Hij kan allerlei wensen en dromen hebben, maar moeite hebben om balans te vinden. Maagd met ascendant waterman heeft namelijk niet altijd dromen die realistisch zijn, en kan hierdoor sneller uit balans raken. Hij kan het één zeggen, maar het ander doen, waardoor anderen geen grip op een maagd met ascendant waterman kan krijgen.
 

 

Maagd met ascendant Vissen

Maagd met ascendant vissen komt gul, vriendelijk, en warmhartig over op anderen. Hij is de beste collega die je je maar kunt wensen. Maagd met ascendant vissen is oplossingsgericht, doelgericht en zeer gevoelig. Hij kan goed bemiddelen wanneer mensen in een conflict zitten.
 
 


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen

ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten