Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Geboortehoroscoop

Wat zegt een geboortehoroscoop over jou? Hoe wordt een geboortehoroscoop berekend, en wat kan je hier mee? Het zijn veelgestelde vragen die we in dit blog behandelen.

Een geboortehoroscoop geeft een duidelijke weergave van wie je bent. Hierbij kun je denken aan je karakter, je goede - en slechte eigenschappen. Daarnaast geeft een geboortehoroscoop inzage in hoe jij anderen bekijkt, maar ook hoe je tegenover de wereld staat. Door je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats te geven aan een astroloog kun je een persoonlijke geboortehoroscoop ontvangen. Een astroloog kan dan berekenen hoe de planeten op dat moment stonden, waardoor er veel duidelijk wordt over wie jij bent.


Gratis horoscoop

Onze weekhoroscoop of maandhoroscoop is een astrologische voorspelling van die week of maand, maar is natuurlijk nooit helemaal spot-on. Een astroloog bestudeerd de sterren voor alle 12 sterrenbeelden, en vertaald deze in inzichten. Een geboortehoroscoop is dus verschillend van een daghoroscoop. Beide horoscopen kun je gebruiken om jezelf voor te bereiden op wat je volgens de astrologie kunt verwachten. Astrologen op Spiritchat kunnen je voorzien van je persoonlijke geboortehoroscoop, maar uiteraard ook inzage geven wat je te wachten staat de aankomende periode. Start jouw persoonlijke reading, of vraag om een geboortehoroscoop via de e-mail reading functie van Spiritchat. Door te klikken op de astroloog naar keuze, en te kiezen voor een e-mail reading kun je vragen om jouw geboortehoroscoop. Let er wel op dat de coach naar keuze ook astroloog is. Bekijk je gratis horoscoop hier


Eigenschappen

We kunnen voor alle twaalf sterrenbeelden bepaalde goede - en slechte eigenschappen toelichten. Door meer kennis te krijgen van sterrenbeelden weet je al vrij snel wie je beter zou liggen in vriendschap of in de liefde. Het is dus niet verkeerd als je aan het daten bent, om eens te vragen naar zijn of haar sterrenbeeld. Vaak kun je hier al veel kennis uit halen. 

Het sterrenbeeld Ram is vurig, dominant en een harde werker.
Het sterrenbeeld Stier is harmonieus, eerlijk, en warmhartig.
Het sterrenbeeld Tweelingen is mysterieus, grappig en aantrekkelijk.
Het sterrenbeeld Kreeft is gevoelig, intuïtief, en eerlijk.
Het sterrenbeeld Leeuw is speels, rechtvaardig, en jaloers.
Het sterrenbeeld Maagd is direct, kritisch, en perfectionistisch.
Het sterrenbeeld Weegschaal is begripvol, onzeker, en conflictvermijdend.
Het sterrenbeeld Schorpioen is krachtig, veeleisend, en confronterend.
Het sterrenbeeld Boogschutter is direct, eerlijk, en betweterig.
Het sterrenbeeld Steenbok is meegaand, actief, terughoudend.
Het sterrenbeeld Waterman is vrij, avontuurlijk, en oppervlakkig.
Het sterrenbeeld Vissen is gevoelig, humoristisch, te veeleisend.


Geboortehoroscoop of een persoonlijke reading?

Geeft een reading of juist een geboortehoroscoop meer inzicht? Beide geven inzicht in wie jij bent of nu staat. Al is een geboortehoroscoop meer gericht is op wie je bent, en hoe je naar de wereld kijkt. In een reading kun je direct vragen stellen die bijvoorbeeld opkomen tijdens de reading. Een persoonlijke reading kan gaan over de liefde, carrieré of persoonlijke ontwikkelingen. Een geboortehoroscoop staat vast en is gericht op eigenschappen. Probeer het beide eens, en kijk wat het jou aan inzichten mag geven!


Jaarhoroscoop

Er zijn verschillende horoscopen die je gratis kunt lezen op Spiritchat. Zo is er ook elk jaar een gratis jaarhoroscoop die je kunt lezen. Hier kun je vast lezen wat je het aankomende jaar kunt verwachten als we kijken naar de stand van de sterren. Onze astroloog bestudeerd alle sterrenbeelden en vertaald deze intuïtief in boodschappen, of kenmerken die je tegen zal komen dat jaar. 

Jaarhoroscoop ram
Jaarhoroscoop stier
Jaarhoroscoop tweelingen
Jaarhoroscoop kreeft
Jaarhoroscoop leeuw
Jaarhoroscoop maagd
Jaarhoroscoop weegschaal
Jaarhoroscoop schorpioen
Jaarhoroscoop boogschutter
Jaarhoroscoop steenbok
Jaarhoroscoop waterman
Jaarhoroscoop vissen
 
 

Geboortehoroscoop uitprinten

In een reading kost het veel tijd om je geboortehoroscoop te berekenen, het is dus handiger om via een e-mail reading een geboortehoroscoop aan te vragen, bij één van onze astrologen. Let erop dat je voor een astroloog kiest, en vermeld bij de aanvraag je geboortedatum, geboortetijd, en de geboorteplaats. Een persoonlijke reading via chat, of e-mail consult kun je altijd nalezen, maar ook uitprinten. Het is zeer interessant voor jezelf om nog eens terug te lezen wat er wel of niet bij je past. 


geboortehoroscoop
Jouw geboortehoroscoop

Wil je graag een persoonlijke geboortehoroscoop laten berekenen? Of liever een persoonlijke reading aangaan? Bekijk onze erkende astrologen, mediums en paragnosten en maak jouw keuze op je gevoel. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 

Datum: 11-10-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten