Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Paragnostenchat

Start jouw chat met een ervaren paragnost op Spiritchat. Onze ervaren mediums en paragnosten staan voor je klaar met antwoorden en inzichten. Vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Onze paragnosten bieden handvaten en geven eerlijke antwoorden op al jouw vragen.

 Anoniem chatten
 Gratis gesprekverslag
 Erkende helderwetende paragnosten
 Gratis kennismaking chat
 Veilig betalen iDEAL, PayPal , of met Bancontact
 
 

Vragen over je relatie of de liefde?

Start jouw reading ⟶ 

Onze helderwetende mediums helpen je graag verder. Via de introductie aanbieding ontvang je meer minuten. Start éérst een gratis kennismaking chat  Bij elke nieuwe registratie ontvang je 2 minuten om de Spirit paragnostenchat te proberen.


Chatten met paragnosten

Blijf niet langer lopen met vragen over de Liefde, Werk, Toekomst of spirituele ontwikkeling. Onze paragnosten chat is eenvoudig, en laagdrempelig. Je ontvangt altijd een gratis gesprek verslag. Zo kun je jouw persoonlijke reading eenvoudig teruglezen. Sommige paragnosten zijn ook relatie coach. Ze geven meer inzichten betreft liefde en relaties. Paragnosten leggen eventueel ook tarot kaarten, of lenormand kaarten. Op onze paragnosten chat vind je betrouwbare paragnosten die een groot empathisch vermogen bezitten. Onze paragnosten zijn ook wel mental coach, doordat zij jarenlange ervaring hebben in het helpen van mensen met specifieke vraagstukken. Helderwetend paragnost

Paragnosten bieden niet alleen inzichten maar ook een luisterend oor. Registreer je gratis en ontvang een gratis introductie kennismaking. Via onze Paragnosten chat kun je dus éérst gratis kennismaken. Zo kun je voor jezelf beslissen of het bij je past. Al onze paragnosten zijn een screening doorlopen en op Spiritchat werken alle paragnosten alleen met een écht profiel! Ervaren medium

luisterend oor

Helderwetende mediums zijn vaak voor telefonisch contact te bereiken, maar op Spiritchat kun je laagdrempeliger conact leggen met een heldervoelend medium door onze paragnosten chat te raadplegen. Je hebt namelijk achteraf geen hoge telefoonkosten.Online Paragnosten

Chat volledig anoniem met online paragnosten op Spiritchat. Betrouwbare, ervaren paragnosten, en ervaren mediums staan voor je klaar om je verder te helpen. Zij bieden niet alleen inzichten maar je ontvangt ook een luisterend oor. Ontvang je na je chat gesprek op onze paragnostenchat een gratis gesprekverslag. Deze kun je terug vinden in je persoonlijke account. Rechts bovenin kun je registeren/inloggen. In je persoonlijke pagina kun je alle chat gesprekken terug vinden en rustig nalezen. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van aanbiedingen op onze paragnostenchat? Registreer je gratis en ontvang wekelijks onze gratis lenormand kaarten, en tarot kaarten trekking. 


Start jouw reading ⟶ [2 min gratis chatten] [Gratis registratie] 

Gratis gesprekverslagHet verschil tussen een paragnost en een medium

helderwetend paragnost

Een heldervoelend Medium is altijd een Paragnost maar een helderwetend Paragnost niet altijd een Medium. Een medium kan contact maken met overledenen en boodschappen vanuit deze beelden doorgeven aan jou. Een helderwetend paragnost voelt energieën aan en krijgt helderhorende, helderziende, en heldervoelende beelden door die hij of zij door vertaalt aan jou. Er zijn verschillende mediums en paragnosten op onze paragnostenchat, bekijk hier het consulenten overzicht.

 

Bekendste gaven van een paragnost zijn:

Heldervoelend

De paragnost voelt situaties en energieën aan, en vertaalt deze in woorden naar jou toe. Een paragnost kan duidelijk aan voelen of er wat staat te gebeuren voor jou. Een Paragnost pakt dus een sfeer of een stemming op en kan deze vertalen. Ook kan dit betrekking hebben tot een specifieke plek of een meubel of sieraad.

 

Helderziend

Helderziende beelden die een Paragnost krijgt zijn bijvoorbeeld beelden van situaties, wat een visioen wordt genoemd. Deze helderziende beelden hebben een betekenis. Een helderziende paragnost kan bijvoorbeeld geesten en of aura's zien en lezen. Ook kan een helderziende paragnost engelen zien.

 

Helderwetend 

Helderwetende paragnosten kunnen dingen weten zonder enige voor kennis of informatie. Dat wil zeggen dat de helderwetende paragnost dit van te voren al weet. Vaak gaat de gave in combinatie met een andere gaven zoals, heldervoelend.

 
 
 


Paragnostenchat online

Spiritchat heeft diverse online paragnosten 24/7 die beschikbaar zijn voor een chat of een email consult. Je kunt op onze paragnostenchat een foto uploaden en eventueel meerdere vragen stellen zowel specifieke vragen als algemene vragen, je bepaald zelf hoeveel minuten je besteed. Spiritchat heeft ook een breed aanbod relatie coaches die specifiek op de liefde en relaties invoelen en inzichten meegeven. Al onze paragnosten zijn gescreend op hun gaven en hebben een snelle typvaardigheid. 
Bekijk het overzicht van online paragnosten op onze paragnostenchat.


Voordelen van een paragnostenchat:

 Gratis kennismaken
 Geen wachttijden
 24/7 beschikbaar
 Eenvoudig vanuit elke locatie

 Direct inzichten op je vragen
 Gratis gesprekverslag

Registreer gratis en start jouw gratis reading
 
 

1. Welke vragen kan ik stellen aan een online paragnost?

Aan onze paragnosten kun je eigenlijk elke vraag stellen. Dit mag over de liefde en relatie zijn. Dit kan ook op werk gebied zijn of over de financiën.  Natuurlijk kun je ook een ' open reading ' voorstellen aan de paragnost. De paragnost zal dan zelf invoelen wat zij of hij bij jou voelt en vertaald dit in boodschappen. Voorbeeld vragen die je kunt stellen zijn hieronder voor je opgesomd.
Start een chat op de paragnostenchat

Voorbeeld liefdes vragen - heldervoelend medium

Paragnosten chat

Voorbeeld liefdes vragen - Paragnosten chat
1. 
Komt er nog een liefde op mijn pad?
2. 
Komt hij/zij terug in mijn leven?
3. 
Ik heb geen relatie, wat kan ik daaraan doen?
4. 
Hij/zij is vreemdgegaan wat voel je erbij?
5. 
Ik vind iemand leuk maar hij/zij zit in een relatie , wat kan ik doen?

Voorbeeld werk vragen - Helderwetend paragnost
1. Zie jij voor mij nog ontwikkelingen op werk gebied?

2. Krijg ik deze nieuwe baan?

3. Ontvang ik nieuwe kansen op werk gebied?

4. Moet ik voor mezelf gaan beginnen?
5. Ik zit niet lekker in mijn fel op werk gebied wat te doen?
 

Voorbeeld financiën vragen - Lenormand kaarten

1. Komt er verbetering in mijn financiën?
2. Wat kan ik verwachten op financieel gebied?

3. Financieel loop ik vast heb jij tips voor mij?
4. Wat kan ik doen om mijn financiën beter in kaart te brengen?


En zo zijn er natuurlijk nog tal van andere vragen die je kunt stellen. Er zit geen limiet aan. Je kunt meerdere vragen stellen in de chat. Bedenk van te voren welke je vragen wilt stellen.
 


Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze paragnosten

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen.
Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen.
 
 

chatten met paragnosten2.Chatten of bellen met een paragnost?

Tegenover het bellen met paragnosten staat tegenwoordig het chatten met een paragnost. Wat is het verschil tegenover het bellen met een paragnost of het chatten met paragnost? Wij van Spiritchat vinden chatten met een paragnost eenvoudiger doordat een paragnost geen stem hoort via de chat moet de paragnost puur en alleen zijn of haar beelden en of energie vertalen in boodschappen. De paragnost wordt dus niet afgeleid door een stem en geeft zijn of haar boodschappen zuiver door. Je kunt eerst de beoordelingen van de paragnost online lezen op zijn of haar profiel alvorens je de gratis kennismaking chat start. Kortom: Chatten met paragnosten is simpel en laagdrempelig. Je kunt vanuit elke omgeving / locatie chatten met mediums zonder lange wachttijden.
 
  

 

3.Gratis kennismaking-chat

gratis paragnostenchat

Gratis kennismaken met paragnosten


Om een gratis reading te starten met een heldervoelend medium moet je jezelf eerst gratis registeren. Hierbij ontvang je 2 gratis kennismaking minuten. Hierna kies je een paragnost die het best bij je past. Gebruik indien gewenst ook onze handige keuze hulp. Je kunt gemakkelijk een gaven selecteren en zodoende krijg je alleen de paragnosten te zien die ook daadwerkelijk de gevraagde gavens hebben. Selecteer gemakkelijk een medium of paragnost naar keuze, en lees zijn of haar profiel door. Ook lees je op het profiel van de paragnost zijn of haar beoordelingen. Start jouw gratis kennismaking chat.
 

Ontvang gratis minuten om te chatten met een paragnost

Stel een vraag, en indien gewenst kun je na dit gesprek direct een creditpakket kiezen. Om een compleet consult aan te gaan met één van onze mediums. 
 

Eenvoudig je gesprek na lezen

Na de sessie kun je in je eigen account het gesprek nalezen en je recensies beheren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst op te waarderen en een langer gesprek aan te gaan. Je ontvangt dan 2 gratis minuten. Spiritchat heeft voordelige creditpakket waarbij je per minuut maar 0,96 betaald. Start een 2 minuten proefchat op onze paragnostenchat.Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze online paragnosten

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen.
Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen op onze paragnostenchat.

 

4.Wat kan een paragnost betekenen?

Een paragnost kan jou weer nieuwe inzichten geven op het gebied van de Liefde en Relatie. Of inzichten geven in de toekomst, deze is niet zozeer te voorspellen maar een paragnost krijgt wel beelden en of boodschappen door en deze vertaald de paragnost richting de vraagsteller. Een paragnost an dus boodschappen doorkrijgen voor jou die je staan te wachten in de toekomst.
 
 

Wat kan een Medium concreet?

1. Mediums kunnen contact maken met overledenen.

2. Mediums geven boodschappen mee vanuit hun gidsen.

Een medium gebruikt zijn of haar gaven in het contact leggen met een overleden dierbare. Het medium zal zich afstemmen op de overleden persoon en eerst in contact proberen te komen met de overleden dierbare, de overleden dierbare laat dit toe of wilt met rust gelaten worden. Hierover kun je je vragen stellen, en het medium kan hier dieper met jou op ingaan. Zodoende kun jij rust ervaren en krijg je duidelijk antwoord op je vraag.
 

3. Sommige Mediums leggen ook kaarten - dit is niet altijd het geval.
Ons chat systeem monitoren wij dagelijks op feedback van onze gebruikers, en we plaatsen elke beoordeling.


Een Medium heeft meerdere gaves

Het verschil tussen een Medium en een Paragnost is dat een Medium contact legt met overledenen en via deze energie : boodschappen aan de vraagsteller kan meegeven vanuit de overleden dierbare. Zo kun je bevestiging ontvangen van het Medium dat de overleden dierbare dichtbij je staat, en je zelfs eventueel begeleid of andere mooie boodschappen die hij/zij voor je heeft.
 

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze online paragnosten

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen.
Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen op onze paragnostenchat.


5.Kan een Medium echt contact maken met overledenen?

paragnosten chat online

Ja Mediums kunnen contact leggen met overledenen. Zij hebben ieder hun eigen werkwijze, zo kan het zijn dat het niet altijd lukt. Maar merendeels leggen Mediums juist vaak contact met overledenen en dit is dan ook hun specialisatie. Zij onderscheiden zich van andere spirituele coaches bijvoorbeeld paragnosten doordat zij contact kunnen leggen met de generzijde. Zo kunnen zij boodschappen meegeven die van belang zijn of een bevestiging geven aan de vraagsteller. Nieuwsgierig geworden naar wat een Medium kan betekenen voor jou? Probeer het gratis chatten met een medium zeker uit!  Maak gratis kennis met een Medium naar keuze.

 


 

Paragnostenchat live

6.Kan ik ook een kaartlegging ontvangen?

Bij Spiritchat zijn er verschillende paragnosten, mediums en spirituele coaches die kaarten decks gebruiken. Variërend van Lenormand kaarten tot en met Engelen kaarten en alles daar tussen gebruiken onze spirituele coaches. Niet iedere paragnost legt kaarten. Sommige paragnosten maken liever gebruik van de pendel of hun intuïtie. Je lees op het Medium profiel welke kaarten decks het medium naar keuze gebruikt. Ze kunnen een complete liefdeslegging geven in de chat en des gewenst kunnen zij hier ook foto's van meesturen. Zo heb je een real time ervaring van het kaartleggen in de chat.
 

Tarot Kaarten
 

De dwaas - De Magiër - De hogepriesteres - De Keizerin - De Keizer - De Hiërofant - De Geliefden - De Zegewagen - Kracht -

De Kluizenaar - Het Rad van Fortuin - Gerechtigheid- De Gehangene - De Dood - Gematigdheid - De Duivel - De Toren -
De Ster - De Maan - De Zon - Het Oordeel - De Wereld 

Iedere kaart heeft een bijbehorende betekenis. Een Medium of Paragnost naar keuze kan deze kaarten in boodschappen vertalen. 

 
Trek een gratis tarot kaart op Spiritchat. Elke week hebben wij een gratis week legging die persoonlijk wordt vertaald door één van onze paragnosten.


 

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze paragnosten

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen.
Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen.


7.Kan ik ook vaker een sessie krijgen ?

helderwetend paragnost

Je kunt op Spiritchat elke dag - elke week - elke maand natuurlijk terugkomen voor een ontwikkeling - reading bijvoorbeeld in de liefde of in je relatie. Je kunt geheel zelf bepalen hoe lang of hoe vaak je een reading wilt starten. Een traject ingaan met een spiritueel medium of paragnost kan altijd zolang de spiritueel coach aanwezig is.De Mediums en paragnosten op spiritchat bepalen zelf hun tijden, dus mocht de paragnost of spirituele coach er niet zijn kun je altijd je email consult starten. Of gratis een afspraak maken. Je kunt dus meerdere keren zelf terug komen om  samen met een medium of paragnost de ontwikkelingen te bespreken.


Online Readingen 24/7 

Een Reading kun je geheel naar keuze 24/7 per dag starten, en eventueel als je geen klik ervaart met het gekozen medium of paragnost kun je altijd een ander medium of paragnost kiezen om een gesprek te starten. 
  
 

Healing op afstand

Je kunt in je sessie op onze mediumchat ook healing op afstand vragen, en als dit goed bevalt kun je vaker een healing op afstand vragen. Of wekelijks een kaartlegging vragen wat je de aankomende tijd kunt verwachten
 8.Hoe gaat een email consult in zijn werk?
 

Een Email consult kun je starten als je minder tijd hebt om live met een online medium naar keuze te chatten. Of als de paragnost die je wilt spreken afwezig is. Je ontvangt antwoord binnen 24 uur. Daarmee is Spiritchat op dit moment een voorloper in de snelheid van email consulten beantwoorden. Wij zijn ervan overtuigd dat de klant graag zijn of haar reading leest, en niet té lang wilt wachten. Je ontvangt inzichten en antwoorden van een echt Medium die ervaren is en een strenge screening heeft doorlopen.
 

 

Registreer je gratis en volg de onderstaande stappen.

➔ Stap 1  Kies een specialist

➔ Stap 2  Op het profiel kies e-mail consult

➔ Stap 3  Schrijf je vragen op en klik op versturen

➔ Stap 4  Start email consult

 

Wat kan ik vragen in mijn email consult?

1. Wat mag ik verwachten in de liefde en/of relatie?

2. Op mijn werk gebied loop ik vast, wat voel jij hierbij?

3. Komen er nieuwe kansen op werkgebied op mijn pad?

4. Financiën. liefde, werk en persoonlijke ontwikkelingen
 

Email consulten zijn bedoeld voor mensen die een duwtje in de juiste richting nodig hebben, en inzichten en adviezen willen verkrijgen op hun vragen. Onze helderwetende paragnosten bieden een luisterend oor. Medische vragen zullen onze spirituele coaches niet beantwoorden.  Vermeld de namen en (optioneel) foto's en geboortedatums van jezelf en of de personen waarover je vraag gaat. Je kunt ook om een kaartlegging vragen aan de coach. Je kunt maximaal 3 vragen stellen in een e-mail consult.

 

Kosten voor een email consult

Het e-mail consult kost 

paragnosten28 credits

waarbij je maximaal 3 volledige vragen kunt stellen.
 

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze paragnosten

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen.
Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen.

 

9. Wat zijn de voordelen van het Chatten met Paragnosten?

heldervoelend medium

Bellen met Paragnosten kan als persoonlijker worden ervaren, maar ook een drempel voor velen zijn. Een paragnostenchat en e-mail platform - om te chatten met paragnosten - kan dan een uitkomst zijn. Je kunt namelijk altijd je paragnostenchat starten wanneer je wenst en dit is met bellen niet het geval. Als je een paragnost belt ontvang je later geen gesprekgeschiedenis puur omdat dit niet mogelijk is. Na het chatten met een paragnost ontvang je bij Spiritchat een gratis gesprekverslag in je account. Zo kun jij jouw gesprek nog eens rustig doorlezen.
 

Voordelen van het chatten met Paragnosten:

 Gratis kennismaken
Geen wachttijden
24/7 beschikbaar
 Eenvoudig vanuit elke locatie

 Direct inzichten op je vragen
 Gratis gesprekverslag


10.Wat kost het Chatten met Paragnosten?

Je kunt zelf een creditpakket kiezen om een persoonlijke reading te starten. Spiritchat heeft voordelige creditpakketten. Hoe meer je opwaardeerd hoe minder je per minuut betaald. Een stuk voordeliger dan een telefonisch consult, en je ontvangt ook een chat verslag, zodat je in alle rust kunt nalezen wat er besproken is. Start jouw gratis kennismaking chat op onze paragnosten chat.
 

 Start een gratis gesprek met een medium of paragnost.
Start jouw gratis chat ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten