Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Soulmate

soulmates

Is mijn partner mijn soulmate? Het is een veel gestelde vraag, en we geven hier graag meer inzichten en antwoorden in. Wat betekent het als je jouw soulmate hebt gevonden, en wat houdt een soulmate verbinding eigenlijk in? Een soulmate is een connectie waarbij je elkaar aanvult. Je kunt een soulmate herkennen aan het gevoel van thuiskomen. Je hebt weinig woorden nodig, doordat de ander energetisch goed aanvoelt wat je bedoeld en nodig hebt. Een soulmate is een zielenverbintenis, en duid erop dat je het gevoel hebt elkaar al langer te kennen.
 
 

Lessen vanuit een soulmate connectie

Een soulmate connectie voelt warm en vertrouwd aan, maar een soulmate is ook een spiegel. Hij of zij reflecteert als het ware jezelf. Doordat er veel gemeenschappelijke emoties zijn, en wellicht zelfs dezelfde visie. Energetisch kan het ook heel lastig zijn om vertrouwd te blijven in een soulmate relatie, doordat het soms heel confronterend kan zijn om in die spiegel te kijken. Je ziet veel van jezelf terug in een soulmate waardoor er onderliggende processen die je eerder misschien verborgen hield naar boven kunnen komen. Daaruit kunnen bijzondere inzichten ontstaan die jou individueel kunnen laten groeien.


 

Soulmates of tweelingziel?

Voor veel mensen is het verwarrend. Een soulmate is toch hetzelfde als een tweelingziel? Echter is dat niet het geval. Het verschil tussen een soulmate en een tweelingziel is dat een soulmate een geborgen en vertrouwd gevoel geeft, je herkent jezelf en de ander vult je aan. De connectie is sterk, warm en er is vaak sprake van wederzijds begrip. Een tweelingziel (het woord zegt het al) staat in connectie met jouw ziel. Een tweelingziel voelt zich dan vaak ook pas compleet zolang de ander in zijn of haar leven is. Samen vorm je éénheid. Beide relaties of vriendschappen zijn intens, en dat roept veel emoties op. Bij een tweelingzielen relatie kan er sprake zijn van een separatie. Lees meer over tweelingzielen
 


Vragen over de liefde?

Ben je nieuwsgierig wat jou te wachten staat op het gebied van de liefde?
Onze ervaren mediums en paragnosten staan voor je klaar met eerlijke inzichten. 

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat

Start jouw reading ⟶ 



Is een soulmate altijd je ware liefde?

soulmate liefde

Een soulmate blijft je in iedergeval altijd bij. Een soulmate zul je niet snel vergeten. Dat zegt tevens niets over het feit dat je niet altijd bij je soulmate hoeft te blijven, en dat dit ook écht je ware liefde is. Als je individueel sneller groeit dan je soulmate kun je de interesse in de ander verliezen. Net zoals elke relatie zal je een soulmate relatie moeten onderhouden. Het is opvallend dat er in een soulmate connectie minder moeite is om empathie en interesse te tonen in de ander dan in een ‘gewone’ relatie. Bij een soulmate connectie gaat dit bijna vanzelf. Er zijn mensen die de overtuiging hebben dat er meerdere ware partners op je pad kunnen komen, en er zijn ook mensen die geloven dat er maar één of twee ware liefdes je pad zullen betreden. 
 

 

Spirituele verbintenis

Een soulmate is een hechte verbintenis die vaak ook op spiritueel niveau plaatsvindt. Zo kan het zijn dat jullie dezelfde geloofsovertuiging hebben, en daarin veel gelijkwaardigheid in elkaar vinden. Een spirituele connectie zorgt vaak voor veel passie in de relatie waardoor je op elkaar kunt bouwen. In een soulmate relatie die herkend wordt door beide, is er vaak weinig sprake van jaloezie en afgunst. Je gunt elkaar de ruimte, en het is vaak zonder te veel woorden duidelijk wanneer de ander tijd nodig heeft voor zichzelf.



Tegenpolen verenigen

Heb je het gevoel dat je jouw soulmate gevonden hebt? Of heb je juist het gevoel dat jouw (toekomstige) partner juist het tegenovergestelde van jezelf mag zijn? Sommige mensen denken dat ze hun soulmate moeten vinden om ultieme liefde te kennen, dit is absoluut niet het geval. Tegenpolen van elkaar zijn geeft hele mooie inzichten, en kan een nèt zo intense liefde zijn. Laat je dus niet misleiden door een benaming van een liefde. Volg altijd je intuïtie en je hart! 



Kenmerken dat je jouw soulmate hebt gevonden

De kenmerken dat je jouw soulmate hebt gevonden zijn natuurlijk te benoemen in woorden, maar uiteindelijk weet je het gewoon wanneer je jouw soulmate hebt gevonden. Als je hem/haar in de ogen aankijkt en het vertrouwen schenkt, springt de magie tussen jullie over. Een gevoel van diepte, verbondenheid, samenhorigheid en boven alles een gevoel van geluk. We hebben hieronder 10 punten opgesomd, en wanneer je deze punten allemaal ervaart bij jouw partner is de kans groot dat je bij jouw soulmate terecht bent gekomen ❣️
 
  1. Je voelt je bij hem/haar op je gemak
  2. Samen zijn voelt als thuiskomen
  3. Je maakt elkaars zinnen/woorden af
  4. Je respecteert elkaars grenzen
  5. Gunt elkaar tijd zonder jaloezie
  6. Je deelt wijsheden met elkaar
  7. Je voelt een sterke connectie 
  8. Je hebt het gevoel dat je elkaar al heel lang kent
  9. Je hoeft niet verder te zoeken, dit is échte liefde
  10. Jullie hebben dezelfde levensdoelen
 
 

Soulmate connectie versterken

Een connectie kun je versterken bijvoorbeeld door een soulmate meditatie te luisteren. Deze soulmate meditatie zal een hogere trilling veroorzaken waardoor jij dichter bij je eigen zielsmissie te staan komt, en hierdoor sneller een gelijkwaardige partner aantrekt. Je soulmate.



Inzichten in de liefde

Een persoonlijke liefdesreading geeft meer (spirituele) inzichten, en wordt gebruikt om meer duidelijkheid te krijgen in je leven. Door bijvoorbeeld een kaartlegging. Een liefdeslegging kan met de tarot worden uitgevoerd, en geeft aan waar jullie in de relatie staan. Zowel samen als individueel. Zo kun je te weten komen of jullie op dezelfde lijn liggen, of juist niet. Ben je benieuwd wat de tarotkaarten over jou en jouw liefdesleven openbaren? Start jouw kennismaking chat met onze specialisten. Je kunt van te voren nadenken over je vragen, en daarnaast kun je real-time foto's uploaden in de chat. 
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten