Alle coachesUitlegCredits kopenEmail Consult Thema's KaartleggenContact

Spiritueel woordenboek

Spiritchat ©

Lees meer over spirituele betekenissen 
 
 
 

Spirituele betekenissen


 

Bellen naar de Astrolijn?

Een astroloog kan via specifieke kenmerken zoals je geboortedatum meer vertellen over hoe je in het leven staat of wat je persoonlijke karakter eigenschappen zijn.
Het chatten is laagdrempeliger en geeft meer mogelijkheden: zoals het gratis kennismaken met een astroloog naar keuze. Chat als alternatief naar onze Astrolijn


Chatten met astro angels?

Op Spiritchat zijn veel mediums die engelenwerkers zijn. Zij geven boodschappen mee via hun gaven. Stel direct live je vraag aan één van onze mediums of paragnsten. 
Chat met onze Astro Angels op Spiritchat en start vandaag nog jouw gratis kennismaking chat met één van onze Astro Angels.

Chat met Mediums

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een consulent
Maak gratis kennis met één van onze mediums.
Start jouw reading ⟶ Wil jij antwoorden-en-inzichten?

Er zijn veel verschillende soorten raadgevers die jou antwoorden en inzichten kunnen bieden. Op Spiritchat vind je onder andere: mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, en andere spirituele coaches.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is in principe hetzelfde als channeling, echter de hand van een medium wordt gebruikt om informatie op te schrijven. Verschillende spirituele coaches werken op Spiritchat met Automatisch schrift. Dit gebeurt via onze chat-lijn.

 

Hoe krijg je contact met gidsen?

Gidsen zijn engelen leiders. Gidsen helpen je verder. Het contact krijgen met je gids is vooral stil zijn en luisteren naar je intuïtie. Je gids kan je hierin gevoelens geven en begeleiding bieden. Benieuwd wat jouw gids te vertellen heeft? Of wil je hier meer informatie over? Vraag een medium of paragnost op Spiritchat tijdens een reading of hij/zij hier meer over kan vertellen. Onze spirituele coaches kunnen je helpen om in contact te treden met jouw gids.
  
 

Wat is een dierentolk?

Een tolk is iemand die voor jou iets vertaalt vanuit een andere taal die jij niet verstaat. Zo werkt een dierentolk eigenlijk ook, want hij of zij laat jou weten wat jouw huisdier aan jou te vertellen heeft. 

 

Hoe werkt droomuitleg?

Tijdens het slapen zijn je hersenen actief. Je krijgt beelden te zien, ervaart emoties en hoort geluiden. Spiritchat heeft verschillende mediums en paragnosten die een droom voor je kunnen uitleggen. Aangezien dromen je kunnen blijven bezighouden, zij staan dag en nacht voor je klaar.

 Vragen over dromen?

Kies een medium of paragnost die bij je past.
Start jouw reading ⟶ 

 

Wat is koffiedik kijken?

Door te bekijken wat er achter blijft (koffie dik) kunnen zij je meer vertellen. De drab die achterblijft heeft een betekenis en koffiedik kijkers kunnen dit vertalen in boodschappen. Vaak wordt hier de turkse koffie voor gebruikt aangezien deze veel (koffie) drab achterlaat. 

 
 

Op Spiritchat©

Wil jij in contact komen met een spirituele coach? Kijk nu welke coaches online zijn op de spirituele hulplijn van Spiritchat
Elke week leggen onze mediums kaarten. Trek een lenormand dag kaart 
Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de weekhoroscoop en begin de dag goed. 
 

Het verschil tussen een Medium en Paragnost

Een paragnost kan je helpen ontwikkelen in je eigen spiritualiteit. Hij of zij kan je meer inzichten verlenen over datgeen waarover je beschikt of waar je naartoe wilt in je leven. De ontwikkelingen die nodig zijn verschillen per persoon en een online paragnost kan je hiermee verder helpen. Er kunnen vragen over de liefde of over de toekomst worden gesteld. Ook werk of studie gerelateerde vragen kun je bij een paragnost stellen. Aan de hand van jou energie kan de paragnost jou meer vertellen over jouw huidige situatie of de gewenste situatie. Zodoende kun je via een paragnost weer rust in je leven terug krijgen. Maar ook zijn er tools of inzichten die je mee krijgt. Deze tips en adviezen en inzichten kun je gebruiken voor jouw pad en waar je naartoe zou willen.
 
Een medium heeft de gaven om contact te maken met overledenen. Zij kunnen specifieke details doorgeven over de overleden persoon en hierdoor ook boodschappen meegeven vanuit de overledenen. Mediums zijn altijd paragnosten maar een paragnost is niet altijd een medium. Lees meer over het chatten met een medium.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten