Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Spirituele ontwikkeling 3 tips

Hoe kan ik mezelf meer spiritueel ontwikkelen? Of hoe kan ik mijn spirituele ontwikkeling bevorderen? Er zijn natuurlijk heel wat manieren, maar deze 3 essentiële tips kun je gebruiken om jezelf en anderen te ontwikkelen en te inspireren in spirituele de spirituele groei.

Hoe kan ik mezelf meer spiritueel ontwikkelen?


Of hoe kan ik mijn spirituele ontwikkeling bevorderen?

Er zijn natuurlijk heel wat manieren, maar deze 3 essentiële tips kun je gebruiken om jezelf en anderen te ontwikkelen en te inspireren in spirituele de spirituele groei. 

 

Stap 1 is het het bewustzijn van je gevoeligheid. Dat wil zeggen dat je een acceptatie hebt in je spiritualiteit en het als een lichtje ziet, en dat je weet hoe je me je spiritualiteit kunt omgaan. 


Stap 2 is dat je de ontwikkeling kunt bevorderen bij jezelf door grenzen leren aan te geven. 

 

Stap 3 is dat je balans en innerlijke rust verkrijgt , zelfs als de situatie dit moeilijk tot niet toelaat.Spirituele ontwikkeling - Acceptatie

Je spirituele ontwikkeling kan verder gaan als je ook je spiritualiteit durft te accepteren en zelfs durft te laten zien. Er is gelukkig inmiddels een acceptatie in spirituele belevenis en gevoelens en het ontwikkelen van je spiritualiteit en of gaven hierin. Maar dat wil niet zeggen dat wij zelf dit altijd durven te tonen. Angst die samenhangt met het tonen van je spiritualiteit. Het heeft te maken dat we bang zijn afgewezen te worden of veroordeeld. 

 

Grenzen aangeven in spirituele ontwikkeling

1 van de moeilijkere dingen , en dat zijn je grenzen aangeven. Dit wordt nog wel eens verward met gemeen zijn of hard zijn. Het roept overigens vaak een schuldgevoel op. Maar grenzen aangeven kun je in alle liefde, en met alle respect doen. En natuurlijk is dit soms even wennen voor anderen. Maar dat hoort erbij, het hoort bij je spirituele ontwikkeling, en de daarbij behorende zelf liefde.  Wil je meer weten over zelf liefde of hoe je dit kunt stimuleren? Neem contact op met medium lieve

 

Innerlijke rust en balans

Geven en nemen. Rust en hard werken. Gezond en lekker eten. Dat zijn hele belangrijke elementen om balans in te vinden. Vaak werken we te veel en te hard en nemen we te weinig rust waardoor de balans er niet is. Deze laatste stap is dan ook wel echt de moeilijkste en daarbij zal je in het begin je zelf dagelijks moeten terug roepen. Zelfs na een tijd als jij dit beheerst, zijn er momenten dat je jezelf zal mogen terug roepen. Het zit namelijk nog al in onze aard om soms net iets te hard of te veel te geven. Maar bewust zijn van deze 3 stappen en hiermee aan de slag te gaan , daarmee maak je al een spirituele ontwikkeling.
 
Datum: 30-11-'-1

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten