Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld April

» Sterrenbeelden » April

 Geboren in April? Dan is jouw sterrenbeeld Ram of Stier 

Sterrenbeeld Maart RamSterrenbeeld April Ram

21 Maart t/m 19 April

♈ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een ram?

❤️ Ram in de liefde

Ben je geboren op 1 april, 2 april, 3 april, 4 april, 5 april, 6 april, 7 april, 8 april, 9 april, 10 april, 11 april, 12 april, 13 april, 14 april, 15 april, 16 april, 17 april, 18 april, of 19 april  dan ben je het sterrenbeeld Ram.sterrenbeeld April Stier

Sterrenbeeld April Stier

20 April t/m 20 Mei

♉ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een stier?

❤️ Stier in de liefde

Ben je geboren op 20 april, 21 april, 22 april, 23 april, 24 april, 25 april, 26 april, 27 april, 28 april, 29 april of 30 april dan ben je het sterrenbeeld Stier.


 

Ondernemende Ram is altijd in voor avontuur

sterrenbeeld april - Ram in de liefde


Een ram houdt van avontuur, en gaat een spontane flirt niet uit de weg. Ram neemt het initiatief en als ram je echt leuk vindt dan gaat ram in een aanstekelijk positieve energie. Ram is enthousiast in de liefde en wilt graag een goede indruk achterlaten op zijn date. Ze houden van verrassende dates. Een ram kan je overspoelen met zijn energieke karakter, ze zijn volhardend en geven niet zomaar op.


 

Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier


Ram kan gemeen uit de hoek komen

Ram zegt wat er in hem op komt en kan daarmee soms onbedoeld mensen kwetsen. Ram kan kort door de bocht zijn en vel uit de hoek komen met zijn opmerkingen. Een ram kan moeite hebben om zijn gevoelens te uiten en zich in te leven in de ander. Een ram zou kunnen leren om zijn bevindingen wat tactischer te brengen tegenover zijn geliefden en vrienden.


Ram is een échte doorzetter

Een ram zet altijd door, en heeft een drive voor het leven. Ze bezitten een enorme dosis aan doorzettingsvermogen en proberen elk probleem op te lossen. Ze blijven niet lang bij de pakken neerzitten. Ram laat zijn kwaliteiten graag zien, en is niet te beroerd om zijn kennis te delen.


Ruzie met een Ram

Ram steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, en op het moment dat een ram in woede zit kun je maar beter maken dat je wegkomt. Ram heeft tijd nodig om zijn emoties te laten zakken. Ram kan in ruzies denigrerend zijn, en heeft hier later spijt van. Laat ram het initiatief nemen om de zaken te bespreken wanneer ram gekalmeerd is.Ram is alles behalve voorspelbaar

sterrenbeeld April - ram is avontuurlijk
 

Ram is alles behalve voorspelbaar tussen de lakens. Ram houdt van een wilde ervaring in bed, en het experimenteren vindt een ram zeker niet erg. Ram kan zich kostelijk vermaken met iemand die dezelfde seksuele drive heeft als ram. Ram neemt graag de leiding in bed maar laat zich ook graag verrassen door zijn partner. Met een ram is het in ieder geval nooit saai tussen de lakens.


 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.Ram en energie

Energie heeft een ram voor tien. Ze kunnen de wereld aan in de liefde of op het werk. Ram kan soms te energiek zijn en daardoor vermoeiend voor anderen. Ram kan zijn verhalen blijven herhalen of kan opschepperig over komen op anderen. Is het zelfvertrouwen of arrogantie.. die twee liggen soms heel dicht bij elkaar als het om een ram gaat.
Ram houdt niet van jaloerse partners

Ram is zelf wel jaloers als zijn partner met een ander flirt, maar hoogstwaarschijnlijk toont ram deze emoties niet. Ram houdt er niet van als zijn partner jaloerse gevoelens heeft en gaat daar langs op. Ram verwacht in relatie vertrouwen en begrip voor zijn aantrekkelijke karakter.Ram valt niet te manipuleren

Ram heeft een eigen visie en mening. Als ram zich al even laten beïnvloeden door de mening van anderen zal dat van korte duur zijn. Ram volgt zijn eigen gevoel en jaagt zijn dromen achterna. Ram is graag vrij om lange termijn plannen te maken en deze geheel naar eigen goeddunken uit te voeren.


 

Ram is ruimdekend maar wat van ram is.. blijft van ram

sterrenbeeld april - ram is beschermend

Ram is vrij gul en helpt een ander met zijn opgedane ervaringen en kennis. Ram houdt niet van delen als het gaat om de liefde. Ram is beschermend tegenover hetgeen wat ram lief is en deinst voor niets terug. Ram is dominant, en mag leren niet te overdrijven. Ram begrijpt soms zijn eigen gevoelens niet en bij de juiste partner zal een ram zich meer durven open te stellen.

 

Ram grijpt alle kansen

Ram ziet en herkent kansen direct, er gaat geen kans voorbij want ram grijpt deze kans. Ram weet wat zijn kwaliteiten zijn en schroomt niet deze te laten zien. De ram treedt graag op de voorgrond als hij weet dat hij gezien gaat worden. Soms ten koste van een ander.

 

 

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
 Meer weten over het karakter van een Ram?

Ram is speels en dominant. Ze houden van een avontuurtje en zijn vaak aantrekkelijke mensen die een ieder voor zich weten te winnen. Wil je meer weten over het sterrenbeeld ram en zijn karakter eigenschappen? Lees dan één van de volgende pagina's.

» Lees de weekhoroscoop van ram

» Karakter eigenschappen van de ramBen je geboren op of ná 20 April?

Dan ben je een stier. Stier is loyaal en is één van de sterrenbeeld die streeft naar een langdurige stabiele relatie. Stier is behulpzaam en kan een tikkeltje koppig zijn.. Stier geeft zichzelf in een relatie helemaal, als stier je vertrouwd. Stier zijn vertrouwen win je door open en eerlijk te zijn. Stier heeft alle geduld tijdens het ontdekken van een toekomstige partner. 

» Lees meer over het sterrenbeeld Stier op de pagina van MeiBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld DecemberEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten