Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Februari

» Sterrenbeelden » Februari

Geboren in Februari? Dan is jouw sterrenbeeld Steenbok of Waterman 

sterrenbeeld februari watermanSterrenbeeld Februari Waterman

20 Januari t/m 18 Februari

♒ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een waterman?

❤️ Waterman in de liefde

Ben je geboren op 1 februari, 2 februari, 3 februari, 4 februari, 5 februari, 6 februari, 7 februari, 8 februari, 9 februari, 10 februari, 11 februari, 12 februari, 13 februari, 14 februari, 15 februari, 16 februari, 17 februari, of 18 februari dan ben je het sterrenbeeld waterman.sterrenbeeld februari vissenSterrenbeeld Februari Vissen

19 Februari t/m 20 Maart

♓️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een vissen?

❤️ Vissen in de liefde

Ben je geboren op 19 februari, 20 februari, 21 februari, 22 februari, 23 februari, 24 februari, 25 februari, 26 februari, 27 februari, 28 februari, of 29 februari dan ben je het sterrenbeeld vissen.

 

 

Vrijheid in de liefde met het sterrenbeeld Waterman

sterrenbeeld februari - waterman in de liefde
Een waterman is vrij en spontaan. Waterman houdt van ondernemen en waterman houdt ook wel van een flirt. Waterman houdt ook van een avontuurtje, maar een waterman houdt niet van jaloezie. Ben je een jaloerse partner of vriend(in) dan wilt de waterman zo snel mogelijk een andere kant oplopen. Om een waterman zijn hart te veroveren moet je alles uit de kast halen. Let erop dat je geen diepe gesprekken op de éérste date voert, daar houdt de waterman niet zo van.Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hierWaterman en egoïsme 

Een waterman kan zelfingenomen zijn en zoals je misschien inmiddels weet hechten ze veel waarde aan vrijheid. Ze zijn onafhankelijk. Ze kunnen een tikkeltje dominant overkomen op anderen. De waterman heeft een sterke eigen mening die hij niet onder stoelen of banken steekt. Een waterman kan ook wat egoïstisch overkomen doordat waterman gewend is om voor zijn doelen te gaan. Waterman en vergevinggezindheid in relaties

Waterman is niet vergevinggezind tegenover ontrouwe partners. Wat van een waterman is, is en blijft van een waterman. Ze kunnen in anderen gevallen wel sneller over frustraties en boosheid stappen dan hun partner. Waterman pakt de draad sneller op nadat zij een excuus hebben gemaakt. Een waterman houdt niet van oude koeien uit de sloot halen. 
 

Waterman is doelgericht

Als waterman iets wilt dan gaat hij geen zijwegen in. Waterman gaat rechtstreeks op zijn doelen af.  Waterman is gericht op financiële vooruitgang, en waterman is behoudend in zijn financiën tenzij het  hem wat oplevert. Waterman streeft naar waardering van zijn geliefden. Waterman toont liever niet zijn ware emoties, de waterman kan leren zich wat emotioneler open te stellen. 

 

 

Is Waterman gepassioneerd?

De verbintenis met een waterman is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. In een huwelijk is waterman zeker betrouwbaar, maar houdt er niet van om stil te zitten. Een waterman zoekt spanning op en wilt in een relatie blijven vernieuwen in de zoektocht naar een passievolle relatie. Een waterman neemt tussen de lakens initiatief maar houdt er ook van zelf verrast te worden.


 

Waterman en frustraties 
sterrenbeeld februari - waterman in ruzies


Als je ruzie hebt met een waterman kun je je het beste even terugtrekken. Een waterman kan op zijn gelijk blijven hameren, en dat kan als partner zijnde erg vermoeiend zijn. Een waterman heeft een sterke mening betreft zijn standpunten en verwachtingen. Een waterman kan zich minder goed inleven in andermans emoties als waterman boos is. Waterman kan soms kinderachtig overkomen in een confrontatie/ruzie maar als je waterman de tijd geeft om na te denken over zijn gemene acties dan komt waterman al snel tot bezinnen. 

 

Waterman heeft een zwak voor partners met zelfvertrouwen

Als je een oogje hebt op een waterman dan is hetgeen wat je wilt uitstralen: zelfvertrouwen. Dat vindt een waterman namelijk heel aantrekkelijk. Waterman valt op mensen die weten ze wat willen, en hun eigen koers varen. Zelfvertrouwen is één van de kwaliteiten van de waterman zelf, maar kan soms wel doorslaan tot arrogantie waardoor andere mensen een waterman vermijden.


 
 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.Is waterman een romantisch type?

Een waterman houdt niet echt van romantiek, maar ze behandelen je wel met respect. Een waterman toont affectie wanneer hij dit zo voelt en niet persé wanneer dit vereist is. Een waterman kan soms koelbloedig overkomen maar dat is niet altijd het geval. Als je een waterman claimt dan loopt een waterman weg van de relatie.

 

Waterman heeft altijd plezier

sterrenbeeld februari - waterman en vrijheid

Een waterman is een gangmaker op feestjes. Zonder een waterman is er geen écht feestje. Ze zijn plezierig in de omgang, en hebben hun ogen gericht op de toekomst. Ze kunnen wilde humoristische verhalen vertellen tegenover vrienden en kennissen, en kunnen hard lachen om hun eigen grappen. Voor een waterman is het wel belangrijk om zo nu en dan ook een goede discussie te kunnen voeren in een relatie of in een vriendschap. 


 

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
 
Meer weten over het karakter van een Waterman?

Waterman is gezellig en openhartig. Eerlijk en recht door zee. Kan een tikkeltje oppervlakkig zijn in zijn uitlatingen en emoties, maar heeft vaak goede bedoelingen. Een waterman kiest graag voor vrijheid en heeft zijn agenda vaak vol staan met allerlei to do's voor de aankomende periode. Een waterman zit niet graag stil en houdt van plannen maken. Meer weten over de eigenschappen van een waterman? Lees dan één van de volgende pagina's 

» Lees de weekhoroscoop van waterman

» Karakter eigenschappen van de WatermanBen je geboren in Februari op of ná de 19e?

Dan ben jij het sterrenbeeld vissen. Een vissen is zeer empathisch en gevoelig. Het sterrenbeeld vissen is creatief en legt de lat hoog voor zichzelf. Vissen is gul en één met hun intuïtie. Het sterrenbeeld vissen zoekt graag naar spirituele bewustwording.

» Lees meer over het sterrenbeeld vissen op de pagina van Maart

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten