Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Zielsverwant

» Zielsverwant

Hoe weet je of je een zielsverbintenis met iemand hebt? Een zielsverbintenis is sterk, magisch en heeft een positieve werking op je energie, humeur, en doelen! Een zielsverwant voelt als een vereniging, en geeft het gevoel dat je compleet bent. Je voelt jezelf op je gemak bij de ander, en je kunt vrijuit spreken, handelen zoals je bent, zonder enige veroordeling.

 


Wat is een zielsverwant?

Een zielsverwant is een verbondenheid met een andere ziel. Je kunt dit herkennen aan een gevoel van thuiskomen, veiligheid en wederzijds respect en waardering. Zielsverwanten komen elkaar vaker tegen in het leven. Dit heeft te maken met onder andere reïncarnatie. Een zielsverwant noemen we ook wel een soulmate.

 

Zielsverwant of tweelingziel?

Een tweelingziel is net als een soulmate een zielenverbintenis. Een tweelingziel kenmerkt zich als 2 zielen die één zijn. Er is dan ook sprake van een tweelingziel separatie. Een zielsverwant kan ook in je familie voorkomen, een tweelingziel daarentegen niet. 
 
 

Hoe weet je of iemand een zielsverwant is?

Een zielsverwant kenmerkt zich vooral doordat beide zielen zich op één en dezelfde golflengte bevinden. Hierbij kun je denken aan levenslessen, levensvisie en normen en waarden. Een sterke aantrekkingskracht om elkaar te helpen groeien. Je zielsverwant hoef je niet persé in de liefde en relatie tegen te komen, maar kan ook een moeder, vader, zus, broer, opa, of oma zijn. Een zielsverwant betekent niet altijd dat je samen een intieme relatie hebt, maar zegt meer over het denken en voelen. Wanneer je dit bij je partner ervaart, is er een grote kans dat jullie zielsverwanten zijn.

 

3 kenmerken dat jij je zielsverwant hebt gevonden

zielsverwant

1. Jullie bespreken alles, en voelen elkaar feilloos fysiek en emotioneel aan.
2. Jij en je partner hebben dezelfde normen, en waarden, visie en zitten veelal op dezelfde golflengte qua denken en gevoelens.
3. Jullie band is oneindig, door de onvoorwaardelijke liefde en respect die er tussen jullie in evenwicht is. 

 

Intense liefde

Een intense liefde waarbij je weet dat de ander niet je zielsverwant is, is niet minder mooi. Het is dus geen must om je zielsverwant te willen vinden omdat deze liefde beter is. Liefde is altijd mooi, en heeft veel leerzame momenten. Wanneer je een intense verbintenis ervaart maar je bijvoorbeeld veelal in denken en gevoel verschilt heb je elkaar getroffen om een vereniging te kunnen vormen. Wanneer je bepaalde karaktereigenschappen kunt aanvullen bij elkaar, vorm je een ijzersterk team.

 

Zielsverwant in energie

Het kan zijn dat je een sterke energie om je heen voelt, die je beschermt en energetisch overeenkomt. Een zielsverwant kun je in het leven treffen, maar kan ook eerder overgaan dan jij, waardoor er een aardse fysieke afstand is, maar energetisch niet. Deze zielsverbintenissen kenmerken zich vooral door een bescherming, het voelen en weten dat je de connectie hebt en de ander je mag begeleiden in je aardse bestaan. Je kunt het zien als je beschermengel in een zielsverwant connectie. 
 
 

Zielsverwant op afstand

Wanneer je een zielsverwant op afstand hebt kun je je heel eenzaam voelen. Het kan zijn dat de ander bijvoorbeeld in een relatie met iemand anders zit, en hierin bepaalde aspecten nog moet leren, of afronden. Het kan zich hierin dus kenmerken als een innige vriendschap waarbij je wel degelijk ook fysieke aantrekkingskracht kunt ervaren. Wees altijd open en eerlijk over je gevoelens, maar probeer ook je grenzen te bewaken. Bekijk de situatie realistisch. Je kunt elkaar namelijk op andere vlakken leren ondersteunen zodat je toch samen kunt zijn, en deze zielsverwant connectie ervaren. Hierdoor groei je, en voel je je sterker. 

 

zielsverwant
Meer inzichten in je relatie

Heb je vragen over je relatie of liefdesleven? Onze liefdes experts waaronder mediums, paragnosten en healers helpen je graag verder met inzichten en antwoorden op je levensvragen. Start je gratis chat en ontvang direct antwoord.

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten