Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

6 verschijnselen van een soulmate

Een soulmate liefde. Een innige, diepzinnige en bijzondere verbintenis tussen twee mensen die gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Een soulmate is een gevoel van erkenning en begrip. Een levenspartner kun je het zeker noemen. Soulmates herken je door een gelijkwaardig leven, in het denken en gevoel. Het kan zijn dat je beide op een en dezelfde manier denkt of zelfs handelt. Wanneer je een soulmate tegenkomt voel je een enorme aantrekking die je niet kunt weerstaan. Een soulmate is wat anders dan een tweelingziel. Soulmates kunnen makkelijk richting elkaar schakelen in energie zonder dat er veel conflict ontstaat. Soulmates kunnen elkaar op een manier aanvullen die vaak niet te beschrijven valt. 

 

Je soulmate zit in een relatie

Wanneer je jouw soulmate tegenkomt maar hij of zij nog in een relatie zit kan dit de situatie aanzienlijk vervelender maken. Een soulmate die niet beschikbaar is, kan een duidelijke strijd met zichzelf voeren. Het aantrekken en afstoten is dan vaak aanwezig en vormt een duidelijk beeld van het gevecht met jezelf. Probeer de ander de ruimte te geven om het te ervaren, maar zeker niet onder druk te zetten. In deze situaties kun je doormiddel van energie elkaar juist ondersteunen. Soulmates hebben vaak een connectie energetisch, dat wil ook zeggen dat ze elkaar op afstand kunnen aanvoelen. Zo kun je bijvoorbeeld gevoelens van liefde, boosheid of onzekerheid op afstand aanvoelen. Ook kun je op dezelfde momenten dezelfde dingen ondernemen, zonder dat je dit van elkaar weet. Vaak in een gesprek vinden veel ‘toevalligheden’ plaats waarbij bijvoorbeeld beide personen hetzelfde tegelijk kunnen vertellen. Synchroniciteit.  

 

6 duidelijke verschijnselen dat je je soulmate hebt getroffen

 1. Er is een onweerstaanbare chemie en energie tussen jullie
 2. Je kunt overal met elkaar over praten zonder veroordelingen
 3. Jullie liggen op dezelfde lijn qua denken en gevoelens
 4. Je voelt en vult elkaar aan in woorden en energie
 5. Je kunt elkaar nauwelijks loslaten, maar respecteren elkaars behoeften wel.
 6. De wereld lijkt te stoppen wanneer jullie samen zijn (de tijd vliegt)
 

Moeilijkheden trotseren met een soulmate

Soulmates hebben vaak veel gemeen, maar ook in pijnlijke en nare of negatieve ervaringen. Het kan zijn dat jullie bij elkaar juist die troost kunnen vinden. Hierin kunnen jullie elkaar beide ondersteunen. Echter wanneer samenzijn zich alleen in de ziel, of geest kan bevinden kan dit een duidelijk gemis zijn. Het verlangen kan zo groot zijn waardoor de ene persoon terugtrekt of beide, waardoor er meerdere discussies ontstaan. Probeer labels los te laten. Het is niet altijd zo dat een soulmate je levenspartner is. In sommige gevallen laat de situatie het niet toe. Bijvoorbeeld doordat de wensen anders liggen, of dat de afstand te ver is. Echter valt dit soms ook op te lossen wanneer beide bereid is zich vol overgaven te geven. Probeer geen labels te plakken op jullie bijzondere verbintenis. Het is een zegening voor beide die jullie tot een hoger niveau tilt.
 
 

De lessen in een soulmate verbintenis

Het is dus niet altijd zo dat een soulmate in je leven blijft. Het kan goed zijn dat jullie beide elkaar getroffen hebben om iets hogers en groters aan te wakkeren. In sommige gevallen is dit een stukje heling, doordat de ander goed weet aan te voelen waar de pijnpunten liggen. Wat het ook is wat jullie zo diep verbind, beide zal er rijker door worden, en één ding is zeker: de verbintenis blijft, en zal je zeer zeker niet vergeten. 

 

Deze groei kun je doormaken met een soulmate

 1. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zin om je doelen na te jagen.
 2. Het opent duidelijke nieuwe deuren, nieuwe kansen.
 3. Je zelfliefde, en de liefde voor anderen vergroot.
 4. De intense liefde zorgt voor meer connectie met het universum.
 5. Je geloof versterkt in het dienen van het grotere geheel.
 6. Heling van oude ervaringen.

soulmate
Vragen over de liefde?

Wil je meer inzichten in je (liefdes)leven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

» Telepathische connecties
Datum: 01-10-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten