Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Dubbele getallen

Wil je meer te weten komen over de dubbele getallen in jouw leven en wat ze betekenen? Lees dan dit handige blog met betekenissen van de dubbele getallen.

Dubbele getallen hebben een bijzondere werking in ons leven. Ze hebben namelijk een boodschap. Zie jij veel dubbele getallen? Dan is het belangrijk dat je de boodschap leert herkennen, en elk dubbele getal heeft een andere boodschap. De engelen communiceren met jou via deze dubbele getallen.  


Wat betekenen dubbele getallen?


11. Het dubbele getal 11 heeft de boodschap: dat al jouw verlangens gehoord worden, en dat er magische mogelijkheden spoedig jouw pad op zullen komen. Je mag vertrouwen hebben in positieve uitwerkingen betreft jouw doelen. Lees hier meer over de betekenis van het getal 11 

22. Het dubbele getal 22 heeft de boodschap: dat je op dit moment je moet richten op positieve gedachten. Gebruik elke dag positieve affirmaties om je doelen te realiseren. Gebruik je sterke intuïtie om situaties aan te voelen, vanuit je intuïtie weet je te handelen. Lees hier meer over de betekenis van het getal 22

33. Het dubbele getal 33 heeft de boodschap: dat er een oplossing op jouw pad zal verschijnen, ook als je nu geen uitweg ziet, zijn er meerdere wegen mogelijk. Vraag om hulp, en je ontvangt de hulp die je nodig hebt. Lees hier meer over de betekenis van het getal 33

44. Het dubbele getal 44 heeft de boodschap: dat je hulp mag vragen waar nodig, je hoeft niet alles zelf te doen. Je ontvangt bescherming vanuit de engelen. Ze roepen je aan om lief voor jezelf te zijn. Lees hier meer over de betekenis van het getal 44

55. Het dubbele getal 55 heeft de boodschap: dat er verandering op komst is. Als je verandering wilt aanbrengen betreft een situatie dan geven de engelen aan om hier nu stappen in te zetten. Hoe klein of groot ook, het zal nieuwe deuren voor je openen. Lees hier meer over de betekenis van het getal 55

66. Het dubbele getal 66 heeft de boodschap: dat je het rustig aan mag doen, neem de tijd om de zaken goed te overdenken. Handel niet vanuit impulsieve emoties, wees alert. Volg je raadgever. Lees hier meer over de betekenis van het getal 66

77. Het dubbele getal 77 heeft de boodschap: dat je er een nieuw hoofdstuk aanbreekt in je leven betreft spiritualiteit. Je mag de aankomende tijd meer groei verwachten, en je zal een groter bewustzijn ontwikkelen. Lees hier meer over de betekenis van het getal 77

88. Het dubbele getal88 heeft de boodschap: dat er mooi nieuws op je pad komt. Financieel zal het binnenkort positief veranderen. Wacht geduldig af, en vertrouw op dat alles wat je nodig hebt aanwezig is. Lees hier meer over de betekenis van het getal 88

99. Het dubbele getal 99 heeft de boodschap: dat je weet wat er belangrijk voor jou is, en dat je dit ook mag volgen. Harmonie en vereniging zal spoedig op je pad komen. Lees hier meer over de betekenis van het getal 99Dubbele getallen werking

Dubbele getallen hebben een invloed op ons leven. Er verschuilen boodschappen in de veelvoudige dubbele getallen die we zien. Komt een dubbel getal continue op jouw levenspad? De engelen spreken tegen jou, met hun dubbele getallen. Het is geen toeval dat je deze dubbele getallen blijft zien. Ontvang de boodschap vanuit het universum, en doe er je voordeel mee. Lees meer over numerologieWil je weten wat de dubbele getallen voor jou betekenen?

Onze ervaren numerologen, mediums en paragnosten geven eerlijke inzichten mee betreft de dubbele getallen in jouw leven. Heb je vragen over de liefde, werk of toekomst? Start een gratis proefchat met onze coaches!

Start proefchat ⟶ 


Dubbele getallen zien

Wanneer je dubbele getallen ziet wil je graag weten wat de betekenis is. Dubbele getallen zien kan je op verschillende momenten in je leven overkomen. Zo kun je in de nacht ineens continue wakker worden op een specifiek tijdstip. Wanneer je dubbele getallen vaker in je leven ontvangt is dit een signaal om de boodschap te achterhalen, en hier je voordeel mee te doen. Je kunt ook meerdere dubbele getallen zien op één dag. Lees hieronder eenvoudig welke betekenis erachter zit.

11:11
De boodschap van de dubbele getallen 11:11: De situatie zal ten goede veranderen.

12:12
De boodschap van de dubbele getallen 12:12 is dat je op dit moment je mag focussen op je dromen, verlangens en het (oude) negatieve mag loslaten.

13:13
De boodschap van de dubbele getallen 13:13 is dat je geen impulsieve beslissingen moet maken, bekijk de zaken grondig. Je wordt gesteund in de gewenste richting.

14:14
De boodschap van de dubbele getallen 14:14 is dat je een grote bescherming ontvangt op dit moment van de engelen, zij steunen jou om negatieve situaties los te laten, maar ook om deze in de toekomst met wijsheid te vermijden.

15:15
De boodschap van de dubbele getallen 15:15 is dat er een leerzame situatie wordt afgerond. Je ontvangt snel goed nieuws, wees geduldig.

16:16
De boodschap van de dubbele getallen 16:16 is dat je op dit moment geestelijke rijkdom ontwikkelt. Je inspireert hier ook anderen mee in jouw omgeving. 

17:17
De boodschap van de dubbele getallen 17:17 is dat je op dit moment veel zorgt voor anderen, maar jezelf voorbij loopt. Neem de tijd om uit te ademen, en je hoeft jezelf niet continue weg te cijferen. Wees assertief.

18:18
De boodschap van de dubbele getallen 18:18 is dat hetgeen je wenst te gebeuren binnen handbereik is, en je dit kunt stimuleren door je te focussen op de positieve intenties van jezelf, en jouw omgeving. Houd vertrouwen, resultaten zullen zich snel openbaren.

19:19
De boodschap van de dubbele getallen 19:19 is dat je op dit moment te veel in je hoofd zit. Laat angsten je niet misleiden en afleiden van jouw doelen. 

20:20
De boodschap van de dubbele getallen 20:20 is dat je niet alleen bent, en je meer uit je comfortzone mag treden. Laat de wereld zien wie je bent, wees niet onzeker. Je hebt op dit moment gouden handen.

21:21
De boodschap van de dubbele getallen 21:21 is dat je intuïtie de aankomende tijd zal worden aangescherpt, blijf alert.. volg je gevoelens want deze zijn juist. 

22:22
De boodschap van de dubbele getallen 22:22 is dat er magische wonderen staan te gebeuren. Lees meer over het dubbele getal 2222

23:23
De boodschap van de dubbele getallen 23:23 is dat je nieuws gaat ontvangen wat verandering meebrengt, oude patronen worden vervangen voor nieuwe gezondere patronen.


Dubbele Cijfers komen vaak terug

Dubbele cijfers komen vaak terug, maar het kunnen ook meestergetallen zijn. Meestergetallen zijn de cijfers, 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99. Wanneer je veel 3:33 op de klok ziet, hebben deze dubbele cijfers een betekenis. Op Spiritchat lees je alle dubbele cijfers en de betekenis ervan. Wat proberen de engelen je te vertellen? Wanneer je dezelfde getallen herhalend blijft zien, en je leest dat de betekenis is, dat je meer in je eigen kracht mag gaan staan, en voor jezelf mag kiezen is het de kunst dit toe te passen in je leven. 


 

Zijn dubbele getallen ook engelen getallen?

Dubbele getallen zijn engelen getallen. Getallen zoals 11:11 op de klok hebben een boodschap vanuit de engelen. Mensen worden namelijk op hun levenspad ondersteund door de engelen. Het is een teken dat je bijvoorbeeld op de goede weg zit, of dat je steun ontvangt vanuit de engelen. De energie die je kunt ontvangen door spiritueel bewustzijn te creëren zorgt voor voor balans en evenwicht, en brengt je levensdoel in zicht. Dubbele engelen getallen zorgen voor bevestiging, en zorgen ervoor dat de aandacht gevestigd wordt op je eigen leven. Het geeft niet alleen hoop, maar brengt ook geluk! Lees de betekenis van engelen getallen


 

Behoefte aan meer uitleg?

Ben je benieuwd naar de spirituele betekenis van andere getallen? Wil je weten welke synchroniciteit er betrekking heeft op jouw leven? Een medium kan je hier meer inzichten ingeven. Op deze manier kun je meer verbinding maken met jezelf, en de situatie. 


dubbele getallen liefde
Vragen over dubbele getallen in de liefde?

Heb je vragen over dubbele getallen? Onze ervaren numerologen, mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 

Datum: 09-08-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten