Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop 2023

Ontdek jouw jaarhoroscoop 2023. Wat staat jou te wachten op het gebied van de liefde?

Jaarhoroscoop 2023 voor de liefde en persoonlijke ontwikkelingen.
 
Zal je eindelijk dit jaar jouw ware liefde vinden? Of zal je eerst andere aspecten gaan afronden? Zal jouw relatie blijven duren of is het einde inzicht? Waar mag je rekening mee houden betreft persoonlijke ontwikkelingen? Lees het in jouw liefdeshoroscoop voor 2023 ✨

 
 


 
 

 

Ram

Ram in relatie
In een relatie heeft ram in 2023 behoefte aan meer vrijheid. Niet omdat je niet gelukkig bent in je relatie, maar omdat je graag nieuwe dingen wilt gaan ontdekken. Het liefst samen. Dit jaar is het belangrijk dat je leert dat je tegenstellingen kunt verenigen door goed naar elkaars wensen te luisteren. Probeer in de relatie niet te overheersen, maar bespreek je persoonlijke wensen duidelijk in liefde. Dit zorgt voor een diepere verbintenis waarbij je in 2023 ook écht het gevoel van samenhorigheid zal ervaren. Daarnaast kom je erachter dat jouw partner ook een avontuurlijke kant heeft. Een relatie die zich meer zal bestendigen in 2023.


 
Single Ram
Voor een single ram is het in 2023 belangrijk om balans te creëren tussen privé en carrière. Je hebt moeite om jezelf op waarde te schatten, en hierdoor kun je het lastig vinden om iemand toe te laten. In 2023 leer je jezelf meer openstellen, op een kwetsbare manier die zorgt voor groei in je liefdesleven. In de lente en zomerperiode is het de juiste tijd om te gaan daten. Meerdere kandidaten staan te popelen om je te leren kennen. Probeer niet alleen naar het uiterlijk en aanzicht te kijken, als je een ander echt de kans geeft zal je ervaren dat er veel romantiek voor je weggelegd is in 2023.
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ jaarhoroscoop ram
Lees alles over het sterrenbeeld ram

 

 

Stier

Stier in relatie
Een stier in relatie heeft in het begin van 2023 wat obstakels met zichzelf te overwinnen. Doordat je in het begin van 2023 wat teruggetrokken bent, merk je dit ook in je relatie. Als je vernieuwing wilt aanbrengen in je leven, maak dan een stappenplan, en stel je partner op de hoogte. Dit zorgt voor duidelijke communicatie waardoor je partner meer begrip kan hebben voor je afstandelijkere houding. Als je meer je gevoelens durft te uiten tegenover je partner zorgt dit voor verbondenheid. Durf open te staan om te ontvangen vanuit je partner. Hij of zij wil je juist graag steunen. Het afsluiten van negatieve en oude liefdeservaringen zorgt in 2023 voor meer liefde en genegenheid in de relatie.
 
 
Single Stier
Dit jaar kom je meer in je eigen kracht. Je weet je wensen beter in kaart te brengen, en dit zorgt voor een romantisch jaar. In de liefde heb je eerder veel moeite gehad om je verlangens te uiten. Je hebt geleerd om meer naar je eigen gevoel te luisteren waardoor je in 2023 goed weet wat je wel en niet wilt. In de zomer is het dan ook al snel raak voor de stier, alleen een rustig begin om het vertrouwen op te bouwen is en blijft belangrijk voor jou. Door je enthousiasme kun je geneigd zijn om te snel te willen gaan. Als je met beide benen op de grond blijft staan, zou dit weleens een langdurige relatie kunnen worden. 
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ jaarhoroscoop stierLees alles over het sterrenbeeld stier

 
 

 

Tweelingen

Tweelingen in relatie
Dit jaar komt je relatie op een hoger niveau. Hierdoor willen jullie al snel een nieuw avontuur aangaan met elkaar, wat zorgt voor de nodige spanning. Het is belangrijk om niet alles tegelijk in een relatie te willen, en een duidelijk plan samen te maken. Een mooie wereldreis of samenwonen, voer het in stappen uit. Dit zorgt namelijk voor het beste resultaat, en je kunt er dan ook optimaal samen van genieten. In de maanden Mei en Juni heb je in jouw relatie het gevoel dat je samen de wereld aankunt. Deze mooie energie zal jullie de rest van het jaar een hoop kansen bieden. Grijp ze aan, want kansen komen en gaan. Blijf je dankbaarheid naar elkaar uitspreken, doormiddel van een compliment. Dit werkt positief op jullie relatie.
 
 
Single Tweelingen
Je bent in het begin van 2023 totaal niet op zoek naar een liefdespartner, maar eerder een spannend avontuur. Genoeg keuze, want er zijn veel geïnteresseerde. Potentiële liefdeskandidaten hebben moeite om je te peilen, en begrijpen je mysterieuze houding niet. Wees duidelijk over wat je verwacht, hierdoor ontstaat er geen verwarring. In de 2e helft van het jaar intrigeert iemand in je omgeving je toch meer dan je had gedacht, dit wil je graag uitzoeken. Er blijkt al snel sprake te zijn van een romantische sfeer tussen beide. Stel jezelf kwetsbaar op, dit werkt positief en de ander zal zien dat je het echt meent.
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


jaarhoroscoop tweelingen Lees alles over het sterrenbeeld tweelingen
 

Kreeft 

Kreeft in relatie
In 2023 ervaar je in je relatie meer balans tussen het denken en gevoel. Eerdere tegenslagen in de relatie worden dit jaar opgelost en verwerkt, waardoor er veel connectie kan ontstaan. De relatie zal tot een hoger niveau worden getild doordat jullie er beide hard aan werken om elkaar te behagen. Er heerst meer balans en harmonie in de relatie waardoor jullie samen een nieuw hoofdstuk willen beginnen. Een verre reis zal de spirituele connectie tussen beide niet alleen versterken, maar ook leren jullie elkaar van een andere kant kennen. Dit zorgt ervoor dat jullie krachten kunnen bundelen, en als een power koppel gezien worden door andere.

 
Single Kreeft
In het begin van 2023 ben je het geloof in de liefde een beetje kwijt. Je bent goedgelovig waardoor je toch vaak tegen de lamp bent gelopen. De start van 2023 kan wantrouwend zijn tegenover de liefde, maar al snel vind je nieuw enthousiasme om jezelf verder te ontdekken, en zo ook een potentiële partner. Door een nieuwe sterke energie weet je jezelf met vertrouwen te oriënteren op het gebied van de liefde. Je gevoeligheid hoef je niet te verbergen tijdens het daten, dit is juist zo bijzonder aan jou! Wees je authentieke zelf, en ga niet voor minder. Laat oude negatieve ervaringen los, en doe dit vol vertrouwen.
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 

 

jaarhoroscoop kreeft Lees alles over het sterrenbeeld kreeftLeeuw

Leeuw in relatie
In een relatie zal je in 2023 water bij de wijn moeten doen. Niet alles kan op jouw manier, en dit zorgt voor wat strubbelingen in de relatie. In 2023 leer je beter luisteren naar de wensen van je partner, en kan je een gulden middenweg vinden door de sterke liefde die er is tussen beide. Je bent heel gul naar je partner, en je verwacht dat hij of zij dit ook waardeert. Jij en je partner hebben behoefte aan een geestelijke connectie samen. Door samen veel tijd te spenderen en nieuwe dingen te ontdekken zal het vuur opnieuw ontwaken tussen jullie, waardoor er meer passie ontstaat in de relatie die goed is voor veel romantiek. 
 
 
Single Leeuw
Je start 2023 vol zelfvertrouwen, en veel romantische verzoeken. Maar je zoekt meer diepgang. Niet iedereen heeft dezelfde normen en waarden dan jij, en dat is voor jou juist belangrijk. Je kunt in het begin moeite hebben met keuzes maken in de liefde doordat je niet goed in contact staat met je eigen wensen. Door meer balans te creëren tussen je gedachten en je gevoelens weet je in de zomer meer wat je echt zoekt in de liefde. In de maand September heb je een grote kans dat je een romantische partner aantrekt die je niet snel vergeten zal. Verval niet in onzekerheid, maar onderzoek samen of er toekomst in zit. De kans dat deze verbinding positief uitpakt is groot.  
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


 Maagd

Maagd in relatie
In 2023 ben je op zoek naar meer avontuur in je relatie. Je hebt het gevoel dat je hiervoor ook zelf op onderzoek uit moet. Door een romantische en uitdagende avond te plannen voor je partner ervaar je dat er nog veel passie tussen jullie is. In 2023 zal je energie binnenin jezelf vernieuwen waardoor je ook nieuwe aspecten in je relatie wilt aanpakken. Veranderingen werken positief door op je relatie, en dit zorgt voor nieuwe inspiratie. Je partner kan in het begin moeite hebben om uit de relatie sleur te treden, maar zal je snel volgen en komen met ideeën.
 
Single Maagd
Je weet zelf dondersgoed wat je verwacht in de liefde, maar je bent te tolerant geweest. Oude teleurstellingen kunnen ervoor zorgen dat je in het begin twijfelt aan je verwachtingen. Je weet in 2023 al vrij snel dat je niet voor minder gaat, en als het moet liever vrijgezel en gelukkig bent. Al snel komt er een gepassioneerde flirt op je pad die ervoor zorgt dat je toch weer graag gaat daten, bij de 3e date weet je zeker dat jullie gek op elkaar zijn. Om een relatie te behouden zal je alles uit de kast halen, maar het advies is: blijf dichtbij wie je bent, en sloof jezelf niet te veel uit. 
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


 


Weegschaal

Weegschaal in relatie
In een bestaande relatie ben je meer op zoek naar intimiteit. Je kunt in het begin van 2023 het gevoel hebben dat er geen gehoor wordt gegeven aan je behoeftes, en dat je niet op waarde geschat wordt. Als je hierover durft te praten, zonder frustraties of verwijten zal je meer begrip van je partner ontvangen. Als je meer communiceert over je verlangens kan de ander hierop inspelen. In het 2e helft van 2023 zal je het gevoel hebben dat je meer balans hebt gecreëerd, echter blijft een relatie altijd werken. Ontdek je romantische kant, dit zal waardering opleveren vanuit je partner. 
 
Single Weegschaal
Door naar binnen te treden en je gevoelens niet meer weg te drukken weet je al snel dat je oude teleurstellingen in de liefde nog niet volledig hebt verwerkt. Het jaar 2023 biedt in het begin dan ook nieuwe inzichten in je emoties. Doordat je bereid bent deze onder de loep te nemen, en hier wat mee te doen voel je je al snel beter, en sta je open voor een nieuwe liefde. Het zal rustig beginnen, je wilt ook eerst ontdekken of de ander te vertrouwen is. Wanneer oude gevoelens dan toch weer opspelen, is het de kunst je kwetsbaar open te stellen en de ander in vertrouwen te nemen. Dit zal zorgen voor diepgang, en geeft nieuwe ontwikkelingen. 
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


 

Schorpioen

Schorpioen in relatie
Een relatie is voor jou niet alleen een spirituele en fysieke connectie, maar ook een mooi huis en fijne vrienden. Doordat je de lat hoog legt voor jezelf en je partner, kun je soms te veel noten op je zang hebben, waardoor je partner je bijna niet kan bijbenen. In 2023 ben je genoodzaakt om knopen door te hakken om meer focus op je relatie te kunnen leggen. Hierdoor ontstaat er ruimte om jezelf en de relatie opnieuw te ontdekken en meer op waarde te schatten. Je weet in de liefde in 2023 aspecten opnieuw te balanceren.
 
Single Schorpioen
Je bent eigenlijk niet zoveel bezig met de liefde, maar meer gefocust op je carrière. Een partner moet een aanvulling voor jou zijn, en zeker geen invulling. In de maand Juli staan er meerdere dates gepland, met verschillende potentiële liefdespartners. Je kunt al vrij snel overkomen als ongeïnteresseerd wanneer ze niets interessants te melden hebben. Je houdt niet van oppervlakkig en daarom zoek je liever verder naar iemand waarmee je meer diepgang ervaart. Die zal zich zeker aandienen, maar valt het je ook op? En in hoeverre zijn je verwachtingen realistisch? Nieuwe inzichten zorgen voor veel veranderingen binnen je liefdesleven.
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


 

Boogschutter

Boogschutter in relatie
In je relatie ben je empathisch, zorgzaam en vooral gedreven om het beste uit elkaar te halen. Je merkt dan ook snel op wanneer het ontbreekt aan passie, en zal je best doen dit te herstellen het aankomende jaar. Hiervoor heb je inzet vanuit beide kanten nodig. Ga een gesprek aan met je partner in het begin van 2023, zodat er geen miscommunicatie hoeft te ontstaan. Door duidelijk de valkuilen te bespreken van elkaar zorg je voor opheldering, waardoor jullie weer verder kunnen werken aan de relatie en er ruimte is voor meer genegenheid, en geborgenheid. Dit blijft echter een puntje in 2023, maar zal jullie ook sterker maken. 
 
Single Boogschutter
Als vrijgezel zie je het probleem niet. Je wilt in 2023 juist meer uit jezelf halen, en in de liefde dient een ander je eerst te veroveren. Je zal je vertrouwen niet 1,2,3 zo snel meer geven. Toch heb je stiekem hoop dat de ware dit jaar zich zal gaan aandienen. Je zal hiervoor je eigen verwachtingen wel moeten bijstellen. Als je uit je comfortzone durft te treden merk je al snel veranderingen op in je liefdesleven. Laat je jezelf niet geheel zien uit angst voor afwijzing? Je zelfbescherming zal je leren doseren. Dit jaar ga je meer in je kracht staan en pakt het goed uit in de liefde.

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

De beste mediums en paragnosten
Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


jaarhoroscoop boogschutter Lees alles over het sterrenbeeld boogschutter

 

 

Steenbok

Steenbok in relatie
Om alles in balans te houden ben je bereid om meer te geven dan je partner. Je zorgt voor romantische avonden in 2023, waardoor de ander het gevoel van waardering en liefde ervaart. Als je zelf meer de liefde vanuit je partner wilt ontvangen, is het belangrijk om jezelf in 2023 meer te leren uiten. Je hoeft jezelf niet altijd weg te cijferen, je partner vindt het fijn wanneer je eerlijk je gevoelens uit. In de lente staat je relatie in het teken van groei, en heb je het gevoel dichter tot elkaar te komen. Emotioneel en fysiek een maand waarbij jullie uiten hoeveel de ander betekent. 
 
Single Steenbok
Je bent in de liefde duidelijk op zoek in 2023 naar een monogame en langdurige relatie. Toch stuit je op veel romantische one night stands, die voor jou geen voldoening geven. Stap uit je comfortzone, en pak het eens compleet anders aan. Dit zorgt voor een nieuwe energie die nieuwe mensen op je pad toelaat. Je zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je kritisch leert kijken naar een potentiële partner en hiervoor hoef je niet eens je verwachtingen bij te stellen. In de maand November zal er aan al je wensen binnen de liefde worden voldaan, en ontstaat er een gepassioneerde relatie. 
 
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


jaarhoroscoop steenbokLees alles over het sterrenbeeld steenbok 


 


Waterman

Waterman in relatie
In het jaar 2023 wordt de relatie alleen maar sterker en is het duidelijk dat het om een evenwichtige verbintenis gaat. Het avontuur wat je zoekt, wordt met open armen ontvangen door je partner, en hij of zij gaat hier graag in mee. Verre reizen en een relatie die wordt bestendigd is wat je kunt verwachten in 2023. In de maand Augustus ontvang je een teken van waardering vanuit je partner in de vorm van een gift. Voor jou is het de betekenis die erachter zit, en dit gebaar versterkt jullie spirituele connectie. Door goed te blijven luisteren naar elkaar, zorg je ervoor dat beide deze prachtige en sterke energie zal opmerken. 
 
Single Waterman
Een waterman die vrijgezel is heeft moeite met zichzelf kwetsbaar open te stellen tijdens het daten. Een obstakel dat zich vaker dit jaar zal herhalen tijdens het daten, om zelfvertrouwen te creëren. In het najaar zal er veel beweging op het gebied van de liefde zijn, en zal zich een partner aandienen waarbij het vertrouwd aanvoelt. Door jezelf kwetsbaar op te stellen verover je het vertrouwen van de ander, en ontstaat hier een mooie verbintenis uit. Eerst vriendschappelijk, maar met het oog op de toekomst zal dit kunnen ontwikkelen tot een romantische liefdesrelatie. 
 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 


 Vissen

Vissen in relatie
In een relatie weet je in de maand Januari en Februari obstakels te overwinnen met je partner. Doordat je leert meer in je eigen kracht te staan ben je minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Je partner merkt dit op, en beide weten jullie dit door te voeren in de relatie waardoor jullie meer zelfvertrouwen creëren. Je bent toe aan een nieuw hoofdstuk binnen je relatie waardoor samenwonen, een huwelijk dit jaar besproken wordt. Meer verbinding, communicatie en vertrouwen staat je in 2023 te wachten. Nieuwe plannen die je samen maakt hebben grote kans van slagen.
 
Single Vissen
Je bent zoekende naar zingeving, en de liefde is voor jou gevoeligheid, genegenheid en vertrouwen. Je komt veel mensen tegen, en je bent iemand die als aantrekkelijk wordt gezien door anderen. One night stands zijn voor jou niet weggelegd en in de lente staat je een diepere connectie te wachten. Je voelt elkaar goed aan, en het voelt alsof je de ander al veel langer kent. Een perfecte basis voor een goede en hechte vriendschap, en wellicht zelfs meer.. 
 

Persoonlijke jaarvoorspelling 2023?

Onze mediums en paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen.

 De beste mediums en paragnosten
 Gratis proefchat & gesprekverslag

Jouw persoonlijke reading ⟶ 
 


 
    Lees alles over het sterrenbeeld vissen Datum: 01-01-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten