Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen

Blog

Toon alles - Chakra en stenen - Spirituele ontwikkeling - Gedichten - Horoscopen - Sterrenbeelden - Volle maan - Lenormand dagkaart - Aura - Jaarhoroscoop - Tweelingzielen - Lifestyle - Liefde - Spiritualiteit - Jaloezie - Spiritueel opvoeden - Narcistische relatie - Pendelen - Medium chatten - Kaartleggen - Tarot kaarten - Relatie coaches - Dromenvanger - Numerologie - Chakra - Mindfulness - Astrologie - Angst - Narcisme - Kleuren - Brein

Vergeven doe je voor jezelf

Iemand of een situatie vergeven doe je voor jezelf, om los te komen van de intense emoties die gekwetstheid met zich meebrengt. Hieronder lees je meer over vergeven, het proces en hoe je het zelf kunt stimuleren.

Verlatingsangst

Wat is verlatingsangst, en hoe kan verlatingsangst ontstaan? In de blog lees je meer over verlatingsangst en de betekenis ervan, en deelt Nathalie haar ervaringsverhaal.

Edelstenen kiezen op basis van je ascendant

Er zijn vele manieren om edelsteen te kiezen. Welke manier bij je past, is persoonlijk. In dit artikel ontdek je edelstenen die je kunt dragen op basis van je ascendant, oftewel het teken dat aan de horizon verscheen op het moment dat je werd geboren.

Ascendant

Wat is een ascendant? Of wat is mijn ascendant? Het is een veel gestelde vraag. Om je ascendant te berekenen, heb je jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig.

Mindfulness oefening

Mindfulness oefeningen voor thuis. Wat kun je zelf op dit moment toepassen in je leven om bewuster met jezelf en je gevoelens om te gaan? In dit blog geven we oefeningen voor thuis mee, maar vertellen we ook meer over mindfulness en de betekenis.

Geboortehoroscoop

Wat zegt een geboortehoroscoop over jou? Hoe wordt een geboortehoroscoop berekend, en wat kan je hier mee? Het zijn veelgestelde vragen die we in dit blog behandelen.

5 tips voor een positiever leven

Ontdek jezelf, en wat jij kunt doen om positiever in het leven te gaan staan. Waardoor je ook meer kansen, en geluk zal aantrekken.

Deze 5 sterrenbeelden hebben het minst last van een herfstdip

In de herfst vallen de bladeren van de boom, en hebben veel mensen moeite met de verandering. Doordat de zon minder schijnt, en het vaker regent zijn er mensen die zich eenzamer voelen, en zelfs een bepaalde stilstand voelen.

Deze 4 sterrenbeelden zijn het meest betrouwbaar

Er zijn sterrenbeelden die niet zo moeilijk doen om een leugen, en er zijn ook sterrenbeelden die je nooit meer zullen vertrouwen als je ze voor de gek hebt gehouden. Alle 12 sterrenbeelden hebben hun eigen kenmerkende eigenschappen. Hoe eerlijk is jouw sterrenbeeld volgens de astrologie?
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten