Alle coachesUitlegEmail ConsultBlog✨HoroscoopKaartleggenContactVacature

Gratis spirituele kaartlegging

Ontvang elke week een mooie boodschap of voorspellende boodschap van onder andere engelenkaarten, tarot kaarten, lenormand kaarten of andere spirituele kaarten online bij Spiritchat. Deze kaarten kunnen je een duwtje in de juiste richting geven of weer vertrouwen en motivatie bieden voor de toekomst. Elke week is er een kaartlegging van verschillende decks. Hier kun je elke week terugkeren om een kaart te kiezen. En direct online de boodschap te lezen.Kaart leggen

Een spirituele kaart trekken kun je ook zelf doen, als je een spiritueel kaartendeck hebt, maar het vergt ook zeker ervaring, en je moet spirituele kaarten goed kunnen interpreteren. Je begint met je spirituele kaarten deck te schudden, tijdens het schudden kunnen er spirituele kaarten uitvallen, deze dienen in de spirituele kaarten reading opgenomen te worden als belangrijke boodschap. Stop de spirituele kaarten die uit het deck vallen, niet terug in het kaartendeck. Maar lees zorgvuldig de boodschap. Vervolg het schudden en trek een spirituele kaart. Het kan zijn dat je niet het antwoord krijgt waar je op had gehoopt of moeite hebt om de spirituele kaart te interpreteren. Onze ervaren kaartleggers kunnen spirituele kaarten goed interpreteren en hebben geen persoonlijke invloed op de kaarten reading. Start jouw gratis spirituele kaartlegging
Kaarten trekken online

Online kaarten trekken is op Spiritchat heel eenvoudig. Onze kaartleggers gebruiken verschillende kaartendecks. Je kunt een persoonlijke reading ontvangen en vragen naar een spirituele kaart. Je kunt ook een complete tarot reading, lenormand reading, engelen reading of een ander spiritueel deck reading ontvangen. Registreer je gratis op Spiritchat, ontvang 2 gratis kennismaking minuten, kies een voordelig creditpakket en volg vooral je intuïtie tijdens het kiezen van een kaartlegger. Start jouw reading door op "chatten" te klikken, en vraag naar een kaartlegging. Nieuwsgierig geworden wat de spirituele kaarten over jou kunnen vertellen? Start jouw reading met één van onze unieke kaartleggers.
Spirituele kaart trekken

Een spirituele kaart trekken kun je gratis op Spiritchat doen. Spiritchat heeft verschillende gratis spirituele kaartleggingen, zoals lenormand kaarten, engelenkaarten, tarotkaarten en een variërend spiritueel deck. Zoals bijvoorbeeld elfen tarot kaarten. Op onze facebook pagina kun je wekelijks een spirituele kaart trekken. Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen 

Bekijk wekelijkse onze gratis engelenkaarten, lenormand kaarten, en tarot kaarten op facebook. Elke week draait onze kaartlegger 3 kaarten om. En kun je eenvoudig de betekenis online lezen. De kaart kan je inzichten meegeven betreft je situatie of vraag. 

 
   

 

Tarot kaart trekking 

Ontdek de boodschappen van de tarot kaarten. Trek een gratis tarot kaart en bekijk wat de tarot kaarten je willen vertellen. Neem een vraag of een situatie in je hoofd en kies op je intuïtie een kaart uit. Lees daarna in alle rust jouw tarot boodschap voor die week of gebruik het als tarot dagkaart.
Tarot kaarten trekking ➜

 

Lenormand kaart trekking

Ontdek de boodschap van deze week van de lenormandkaarten. Trek een gratis kaart van onze lenormand kaarten en lees direct online de boodschap. Onze kaartlegger legt wekelijks 3 kaarten waaruit je kunt kiezen. De lenormand kaarten worden persoonlijk vertaald door onze lenormand kaartlegger in boodschappen.
 

 

Spirituele kaart trekken           Spiritchat ©  

Chat met een spiritueel medium of paragnost.

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.


 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend
Engelenkaart trekking

Ontdek de boodschap van de engelenkaarten. Bekijk de magische boodschap van de engelen. Trek een engelen dagkaart en lees direct online de boodschap.  Onze kaartlegger legt elke week 3 kaarten waaruit je kunt kiezen.
Elke maandag delen we op onze facebook pagina de engelenkaarten, tarot kaarten, en lenormand kaarten.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende kaarten die de volgende dag worden omgedraaid.
De verschillende kaarten worden vertaald door onze kaartlegger van die week. 
Kies jouw engelen dagkaart, lenormand dagkaart, of tarot dagkaart gratis en laat je motiveren en inspireren door de magische boodschappen.
Kies hieronder een kaart die je het meest aantrekt. Neem een situatie in gedachten en klik op de kaart.
De spirituele kaartlegging is een variërende kaartlegging waarin allerlei kaartendecks voorkomen.

Trek kaart 3

Kaart 1

   spirituele kaart 1

Individualiteit

Alle zielen komen voort uit dezelfde bronenergie, maar de aardse school geeft ons de kans om ons anders te voelen. Het leven in deze fysieke dimensie is een tweesnijdend zwaard. Het is ons aard om een te zijn met het geheel, maar als we incarneren en ons bewustzijn van ons goddelijke zelf minder is, dan worden er sneller lessen geleerd. Je doel is je verbonden voelen met alles terwijl je illusie van scheiding ervaart. En het pad naar dat doel is je eigen pad. Het is individuele reis. In het begin houd je je misschien bezig met het menselijke aspect van jezelf, het ego, maar uiteindelijk zullen sprankjs van je ware aard zich manifesteren door bewustzijn.

betekenissen:
Je komt steeds dichterbij je eigen ik, en je weet je wensen te manifesteren. Je bent je steeds bewuster van het grotere geheel, en weet dat je denken, en je handelen, je gevoelens beïnvloeden. Je laat mensen en situaties die niet langer meer dienen nu los om verder te gaan op jouw pad, je bedankt ze wegens hun waardevolle lessen, en bent dankbaar voor de bijzondere ontmoeting. 
 • Inspiratiebron voor anderen
 • Het doel wordt steeds duidelijker
 • Je komt dichterbij je wensen
 • Vooruitgang
 • Spirituele wijsheid
 

Spirituele kaart  ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 
 

Kaart 2 


spirituele kaart 2


Beoordelen

Een van de moeilijkste lessen om te leren tijdens het leven in deze fysieke dimensie, is de kunst van het beoordelen. Het leven is een serie keuzes en je wilt altijd de juiste maken voor de evolutie van je ziel. Beoordelen is niet hetzelfde als oordelen. Beoordelen is je leven leven met een erkenning van wat in overeenstemming is met je unieke pad. Als je geconcentreerd bent in je wezen en je bewust bent van je eigen kracht, dan ben je in staat de liefde en waarheid te zien in alles en iedereen. 

Je leert steeds beter om naar je eigen gevoelens en ingevingen te luisteren, en deze te vertrouwen. Ze begeleiden je op jouw pad om waarheid te leren zien. Zowel de waarheid van jezelf als die van anderen. Wees behulpzaam richting anderen, maar zorg er voor dat je niet alleen maar geeft. Blijf de balans bewaken tussen het geven en ontvangen. Je zelfacceptatie is aan het groeien, en daarmee mag je positieve ontwikkelingen verwachten richting de toekomst. Nieuwe kansen zullen zich aandienen. Weet wel: dat hetgeen jij belangrijk vindt, niet voor iedereen belangrijk is. Je bent op de juiste weg, maar er zullen de aankomende tijd inspanningen worden verwacht om de doelen die je voor ogen hebt, te behalen. Je beoordeling richting jezelf, de situatie, en anderen mensen speelt een grote rol. 
 • Loslaten van angst
 • Inspiratie
 • Nieuwe ideeën 
 • Zachte energie

Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 

 


Kaart 3


    
Spirituele kaart 3     

Vergeving

Vergeving is een prachtige en waardevolle eigenschap. Op dit moment vervult je situatie zich in vergeving. Je bent jezelf aan het vergeven voor iets wat je graag had willen doen, of iets wat niet helemaal juist is uitgepakt. Ook kan deze kaart duiden dat je op dit moment een ander aan het vergeven bent. Hoe dan ook staat jouw leven op dit moment in het teken van vergeving en helende energie, zodat er nieuwe deuren mogen opengaan en dat je in vol vertrouwen durf hebt om door deze nieuwe deuren heen te gaan. Het betekent dat je op dit moment fijngevoeliger bent, en dat je meer emoties kunt ervaren. Ook kan het betekenen dat je meer droomt, schrijf ze op en ervaar de magische boodschappen vanuit je dromen, vanuit het universum! Deze kaart geeft groeit aan in zelfvertrouwen, zelfkennis en een geheel nieuw zijn. Omarm jezelf, want zelfliefde is belangrijk tijdens vergeving en heling!

 • Nieuwe ontwikkelingen
 • Hechtere relaties
 • Hogere bewustwording
 • Liefde

Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 


Elfen tarotkaarten

Elfen tarotkaarten zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen. De boodschappen die vanuit dit deck komen zorgen voor meer vertrouwen en rust. De elfen tarot bestaat uit 78 betoverende kaarten en elke kaart heeft een inspirerende afbeelding. De elfen tarot kaarten kun je heel goed samen combineren met de engelentarot. De spirituele kaarten die onze kaartlegger trekt zijn onder andere van de Elfen tarotkaarten.

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten