Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Mei

» Sterrenbeelden » Mei

 Geboren in Mei? Dan is jouw sterrenbeeld Stier of Tweelingen.

sterrenbeeld mei stier

Sterrenbeeld Mei Stier

20 April t/m 20 Mei

♉ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een stier?

❤️ Stier in de liefde

Ben je geboren op 1 mei, 2 mei, 3 mei, 4 mei, 5 mei, 6 mei, 7 mei, 8 mei, 9 mei, 10 mei, 11 mei, 12 mei, 13 mei, 14 mei, 15 mei, 16 mei, 17 mei, 18 mei, 19 mei of 20 mei dan ben je het sterrenbeeld Stier.
 


sterrenbeeld Mei Tweelingen

 Sterrenbeeld Mei Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

♊ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een tweeling?

❤️ Tweelingen in de liefde

 Ben je geboren op 21 mei, 22 mei, 23 mei, 24 mei, 25 mei, 26 mei, 27 mei, 28 mei, 29 mei of 30 mei dan ben je het sterrenbeeld Tweelingen.


 

Stier in de liefde serieus en monogaam

sterrenbeeld mei - stier in de liefde


Stier is vóór de betrouwbaarheid in een relatie en doet er ook alles aan om zijn partner te verwennen. Stier is het sterrenbeeld dat zijn partner wilt bevredigen in elk opzicht. Stier is geduldig in relaties maar kan ook wat koppig reageren, ook als het gaat om kleine zaken kan een stier moeilijk doen. Ze sluiten niet graag compromissen, en hebben het allemaal graag op hun eigen manier. Stier kan moeite hebben om goede adviezen aan te nemen. Stier heeft het liefst zelf alles in eigen handen.
Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.


Stier kiest geen gulden middenweg

Stier wilt graag gelijk hebben, maar streeft ook naar deugdzaamheid. Het evenwicht hiertussen kan voor een stier soms moeilijk zijn. Stier is doelgericht en weet wat hij wilt, en kiest geen gulden middenweg als het gaat om mensen die een andere mening erop ná houden. Stier kan goed oplossingen verzinnen voor problematiek wat op zijn weg komt. Stier kan goed omgaan met eventuele uitdagingen in zijncarrière, en ook in de liefde beëindigd een stier tijdens een hevige discussie met zijn partner niet zomaar de relatie. Stier is stabiel en betrouwbaar.

 

 

Stier is een Initiatiefnemer in bed

Stier is een initiatief nemer in bed, met een vleugje sensualiteit is het nooit saai in bed met een stier. Stier wilt zijn partner graag op allerlei nieuwe manieren leren kennen en heeft dan ook een oog voor de verlangens van zijn partner. Ze geven graag een complimentje tussendoor aan hun partner en hebben sterke gevoelens tijdens een vrijpartij. 

 

 

Einde van de relatie met een Stier

Het einde van een relatie voor een Stier is wanneer je zijn vertrouwen beschadigd door ontrouw, of wanneer er niet genoeg gevoelens zijn. Stier kan ontrouw namelijk gewoonweg niet verkroppen in een relatie waardoor stier in de problemen komt met zijn eigen normen en waarden.  

 
 

In conflict met een Stier

Als je in een conflict zit met een stier: maak je borst maar nat.. ze zijn namelijk koppig en kunnen doordrammen betreft hun eigen visie en schromen niet om hun gelijk te halen.  Als er een fikse ruzie ontstaat kun je het beste de stier even de tijd geven om af te koelen, een stier moet de mogelijkheid krijgen om even uit te razen. Zodra stier de rust heeft gevonden is een verhelderend gesprek goed te voren, want een stier heeft wel empathie voor zijn medemens.


 

Stier in relaties heeft veel plezier

sterrenbeeld mei - veel humor met een stier

Stier is behulpzaam en je kunt altijd terecht bij een stier. Stier vrolijkt je met alle liefde op zodat een eventuele vriend of partner zich weer beter in zijn vel voelt zitten. Stier zoekt graag plezierige activiteiten uit waarbij zij zichzelf kunnen uitleven. Ze vinden het initiatief nemen om een leuke date te plannen erg interessant. Stier is continu op zoek om zijn vrienden en partner weer te verrassen met een activiteit waarin plezier centraal staat.

 

Sterrenbeeld Maagd is een veilige thuis haven voor Stier

Stier streeft naar stabiliteit en betrouwbaarheid in relaties, laat dit nou net heel goed overeenkomen met het sterrenbeeld maagd die dezelfde verlangens heeft in een relatie. Maagd kan een stier meer in contact laten komen met zijn échte gevoelens. Stier en Maagd kunnen urenlang diepgaande gesprekken voeren waarbij een échte verbinding kan worden gemaakt.

 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.
Stier deelt niet graag in de liefde

Het sterrenbeeld stier deelt niet graag in de liefde. Stier kan jaloers worden in een relatie wanneer stier het gevoel heeft niet serieus genomen te worden. Een stier die zich niet gehoord of gezien voelt kan heel erg gaan twijfelen aan zichzelf. Stier wilt graag dat zijn emoties gezien worden en belangrijk gevonden worden. 
Is Stier voorspelbaar in de liefde?

sterrenbeeld mei - stier is avontuurlijk

Stier is in de liefde juist leergierig, en staat open om op een creatieve manier de relatie tot een hoger niveau te brengen. Stier heeft graag de touwtjes in eigen handen en als iets écht buiten zijn comfortzone ligt begint een stier er liever niet aan. Stier heeft namelijk wel een eigen kijk op het leven en gaat niet zijn eigen grenzen over, tenzij dit voor een heel aantrekkelijke partner is. Stier is tot een zekere hoogte voorspelbaar in zijn eigen (dagelijkse) routine, maar maakt voor de liefde wel een uitzondering.De romantische kant van een Stier

Stier houdt van sfeer, en doet er alles aan om het continu sfeervol te maken in huis. Het samenwonen met een Stier is pas écht harmonie in huis. Stier zet lekkere hapjes op tafel en zoekt een romantische film uit. Avontuurlijke partners zoals een Waterman is voor stier niets. Stier houdt van huisje, boompje, beestje, waar een waterman graag de grenzen opzoekt van de relatie, stopt het voor de stier al vrij gauw. 


 

Persoonlijke toekomst reading

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
Meer weten over het karakter van een Stier?

Stier houdt niet van veranderingen, maar zijn zeer loyaal en vriendelijk. Stier gaat door tot het einde, en geeft niet zomaar op. Op een stier kun je zeker rekenen. Stier is niet avontuurlijk maar houdt wel van de liefde, en de spontaniteit. Wil je meer weten over het sterrenbeeld stier? Lees dan één van de volgende pagina's

» Lees de weekhoroscoop van stier

» Karakter eigenschappen van de stierBen je eind Mei geboren?

Dan ben jij het sterrenbeeld Tweelingen. Tweeling is avontuurlijk en wispelturig. Tweeling gaat een uitdaging niet uit de weg, en hebben een flinke dosis aan humor. Tweelingen kan niet altijd even goed emoties verwoorden, maar heeft een groot hart.

» Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen op de pagina van Juni
 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten