Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

 Sterrenbeeld Kreeft

» Sterrenbeelden » Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft Goede en Slechte Eigenschappen
 
 

Eigenschappen van een Kreeft

Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft ook wel Cancer genoemd. Kreeft is heel gevoelig. Je kunt bij hem overal mee terecht. Kreeft heeft sympathie voor de ander, en is erg zorgzaam. Daarnaast zijn kreeften vaak creatief. Zij zullen hun eigen gang gaan, en daarnaast moeten zij hun ideeën kwijt kunnen. Kreeften kunnen sneller chagrijnig zijn. Kreeft kan wel zeker temperament vertonen.
 
 

Horoscopen Kreeft

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld kreeft. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop kreeft een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop kreeft is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen kreeft? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop kreeft
» maandhoroscoop kreeft

  

De vurigheid van een Kreeft

Ondanks dat de Kreeft een vrij rustige en koele buitenkant heeft. Moet men zich zeker niet vergissen in het temperament van een Kreeft. Kreeft kan niet tegen een lelijke opmerking hij zal je namelijk niet direct vergeven. Dit heeft er ook mee te maken dat een Kreeft enorm gevoelig is, en een sterke intuïtie heeft. Als hij je niet mag, dan moet je heel wat in petto hebben om dit om te draaien. Als een kreeft niet fijn in zijn vel zit, kan hij nog al medelijden met zichzelf hebben. Kreeft heeft graag het laatste woord, zo niet.. dan komt er strijd!
 
 
 

Positieve eigenschappen van een Kreeft

Kreeft is erg intuïtief en voelt al snel of iets juist voelt. Kreeft zal hier ook naar luisteren. Een Kreeft in ontwikkeling kan nog moeite hebben met zijn intuïtie te vertrouwen, maar zal hier snel in groeien. Kreeften zijn naast intuïtief, erg beschermend naar hun familie en vrienden. Kreeft is een echt huiselijk sterrenbeeld. Zij zitten graag lekker knus thuis. Kreeft is intens,passievol, maar je verveelt je zeker niet met een Kreeft.
   
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 
 

Negatieve eigenschappen van een Kreeft

Het sterrenbeeld kreeft ook wel cancer genoemd, kan erg veel medelijden met zichzelf hebben, en dat kan ze veel energie kosten. Zowel voor de Kreeft zelf als de mensen om de Kreeft heen kunnen zich hieraan irriteren. Daarnaast kan een Kreeft in zijn humeur heel snel omslaan, waardoor hij enorm chargrijnig
is. Kreeft kan ook enorm kattig of gemeen uit de hoek komen. Een Kreeft verwacht van de mensen en geliefde om hem heen begrip, als dit niet het geval is kan de Kreeft enorm boos worden en zich compleet terugtrekken waardoor het conflict lang kan voortduren.
 
 
  

De Kreeft in de Liefde
Kreeft in relatie

De Kreeft is iemand die goed bekijkt wie bij haar of hem past. Hij zal niet zomaar ergens in een relatie continu duiken. Kreeft is hierin heel serieus en zal daarin loyaal zijn. Kreeften zijn in de liefde erg zorgzaam en betrouwbaar. Kreeften zorgen graag in de liefde voor hun familie en geliefde. Een Kreeft kan moeilijk omgaan met afwijzing.
 
 
 

De Kreeft in een Relatie

De Kreeft is iemand die heel beschermend is naar anderen, maar je hebt niet zomaar zijn vertrouwen gewonnen, hier zul je je zeker hard voor moeten maken. Dat de Kreeft intuïtief ook aanvoelt dat je te vertrouwen bent. Kreeften geven hun geliefde graag een veilig en beschermend gevoel. Zij zijn liefdevol,loyaal en trouw! Kreeften zijn serieus en oprecht.
 
  
 

Uit elkaar gaan met Kreeft Man

De Kreeft kan moeite hebben met een ware liefde los te laten. Als de Kreeft Man nog steeds diepgaande gevoelens heeft voor zijn ex kan hij deze enorm moeilijk loslaten en kan hierin erg vervelend worden. Kreeft man heeft een enorm doorzettingsvermogen als het erop aan komt 
terug te komen bij zijn partner. Hij kan zich ook nog steeds bemoeien met zijn ex en wilt graag nog steeds beschermen over haar.
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Kreeft Vrouw

Kreeft vrouw heeft moeite om haar gevoelens van liefdes verdriet te uiten. Zij zal hiervoor de tijd nodig hebben om dit eerst allemaal te verwerken, en een plek te geven. Zij kan dan ook moeite hebben om opnieuw verder te gaan, mits zij zelf weer de kracht heeft gevonden zal zij op zoek gaan naar een nieuwe passievolle relatie die haar vertrouwen niet beschadigd. Kreeften houden van oprechtheid. Als je haar vertrouwen beschadigd moet je heel veel moeite doen, om het goed te maken.
 
 
 

De Kreeft Vrouw en Daten

Kreeft en Daten

De Kreeft Vrouw zoekt intuïtief naar bevestiging dat haar date te vertrouwen is. Zij zoekt naast passie ook een eerlijke en loyale partner. Zij kan hierin wat aftastend overkomen, maar de Kreeft Vrouw weet goed wat zij wilt. Je kunt van een Kreeft Vrouw tijdens een date oprechtheid verwachten. Voor een Kreeft Vrouw zijn de intenties van haar date belangrijk.
 
 
 

De Kreeft Man en Daten

De Mannelijke Kreeft is galant en zal van zijn date werk maken. De Man Kreeft is mannelijk en zal hierin ook liefdevol zijn.  Hij kan wel onzeker zijn en angst hebben voor een afwijzing. Of zó onzeker zijn dat hij zich meer terug trekt. Waardoor het gesprek vastloopt. Ook bij een Man Kreeft is geduld een vereiste. Hij zal snel doorhebben of je oprecht bent, en geduld voor hem kan opbrengen.
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

De Hartstochtelijke Kreeft

Kreeften hechten wel waarde aan fysiek contact, maar het staat niet bovenaan hun lijstje. Kreeft gaat liever een emotionele eerlijke verbintenis aan. Met een hoop geduld kom je bij de Kreeft goed uit de verf, en kan je meer passie tussen de lakens verwachten. Zij nemen wel graag de leiding in bed, en zullen hier ook niet snel van afstappen. Kreeften zijn echte huis-mussen dus hoogstwaarschijnlijk komt de Kreeft niet verder dan de bank of het bed.
 
 
 

Seksualiteit van een Kreeft Vrouw

Een Kreeft vrouw kan moeite hebben zichzelf open te stellen. Zij kan hierin terughoudend en ook verlegen reageren. Als zij eenmaal haar partner meer vertrouwd zal zij zich makkelijker kunnen openstellen. Zij zal dan het gevoel hebben dat zij haar zelf meer kan zijn, en laat zich leiden. Gevoeligheid is belangrijk voor de Kreeft Vrouw in bed.
 
 
 

Seksualiteit van een Kreeft Man

Een Man Kreeft besteed veel aandacht aan het voor en na spel. Een Mannelijke Kreeft kan na een vrij partij erg sensueel naar zijn partner zijn. Bij een Kreeft is de gevoeligheid aan de orde, ook bij de Man Kreeft in Bed. Kreeft is één van de prettigste bed partners. warm en liefdevol.
Hij weet instinctief wat zijn partner lekker vindt.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Kreeft

Sterrenbeeld Schorpioen, Stier, Vissen en Leeuw passen het beste bij een Kreeft. Vissen en Kreeft hebben samen empathie voor elkaar, en zijn beide gevoelig en in touch met hun emoties. Met een Stier kan Kreeft een veilig gevoel en een veilige band opbouwen. Een Leeuw geeft Kreeft de bescherming en veiligheid terug die Kreeft zelf ook hoog in het vaandel heeft staan. Een Kreeft en een Schorpioen is een diepere verbintenis waarbij zij elkaar goed aanvoelen en begrijpen.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Kreeft

Sterrenbeelden: Ram, Boogschutter, Tweelingen, en Weegschaal passen minder bij een Kreeft. De Ram gaat te snel en kan te impulsief zijn voor de Kreeft, de Ram kan te hard zijn voor de Kreeft. Tweelingen is te wispelturig voor een Kreeft en ook dit zal de slagingskans minder maken. De Boogschutter is te vrij voor de Kreeft, en de Weegschaal is voor de Kreeft geen goede match omdat Kreeft zelf graag een diepgaande verbinding wilt, en de Kreeft houdt van aandacht. Dit is voor de Weegschaal te veel.
 
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Kreeft heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden
Kreeft en Vrienden

 
Met de Sterrenbeelden Waterman, Maagd en de Steenbok kan de Kreeft het prima vinden. Zij kunnen veel leren van elkaar, en als zij er beide zo in staan is de kans op groei in de vriendschap of in de relatie groot. De Maagd kan wel wat te perfectionistisch zijn voor de Kreeft, en de Waterman kan te emotioneel afstandelijk zijn. En zijn r vrijheid niet willen opgeven. De Steenbok geeft de Kreeft een warm een veilig gevoel.
 

 

De Verliefde Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft ook wel Cancer genoemd, wilt eerst vertrouwen opbouwen en een ontwikkelde kreeft hecht veel waarde aan zijn intuïtie. Hier kunnen zij ook blindelings op vertrouwen aangezien hun intuïtie erg sterk is. Het kan dus even duren alvorens je het complete vertrouwen van de Kreeft ontvangt. Wanneer de Kreeft je zijn vertrouwen geeft, is dit van lange duur en is de Kreeft erg beschermend. Kreeft kan onzeker zijn in de liefde omdat Kreeft graag weet waar hij aan toe is.
 
 
 

Het huwelijk van de Kreeft

Kreeft is iemand die ook zijn intuïtie gebruikt in het plannen. Kreeft houdt van een romantische bruiloft, de Kreeft zal helemaal in z'n nopjes zijn. Denk aan een mooie strand bruiloft, een Kreeft haalt het beste uit de kast voor deze bijzondere dag, en trouwen is ook iets wat een Kreeft goed ligt, Kreeften houden van romantiek en gevoeligheid. Kreeft zal zijn stinkende best doen om deze dag de mooiste dag te laten zijn.
 
 
 

De Kreeft als Huwelijkspartner
Kreeft en Trouwen

Belangrijk voor een Kreeft is een fijne huissfeer. Kreeft is namelijk graag in een warm en veilig thuis. Ook zal Kreeft dit aan zijn partner willen bieden. Kreeften willen graag de saamhorigheid met hun partner voelen. en houden van complimenten. 
 
 
 

De Kreeft als Ex partner

Een Kreeft zal niet gemakkelijk zijn ware liefde verlaten, maar wanneer er een einde komt aan een relatie is de Kreeft niet iemand die zich er snel bij neer legt. Zeker niet wanneer er nog gevoelens zijn. Kreeft kan dan erg drammen. Kreeft kan niet gemakkelijk vergeven en of vergeten. Dus als de Kreeft verrast wordt door een beïndiging in de relatie is hij niet in staat om het verlies te nemen. Kreeft zal zijn charme proberen te gebruiken.
 
 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 

De Kreeft en Vriendschap

Kreeften zijn erg betrouwbaar en hebben loyaliteit hoog in het vaandel staan. Kreeften zijn intuïtief en gevoelig, en zullen veel empathie voor hun vrienden kunnen opbrengen. Beschadig je het vertrouwen van een Kreeft of ben je erg neerbuigend en of gemeen tegen een Kreeft? Dan zal Kreeft je niet gemakkelijk vergeven, en erg intuïtief handelen. Een Kreeft wilt wel graag alles weten, en dat wil dus zeggen dat een spontaan bezoekje niet gewaardeerd wordt.
 
 
 

De Kreeft op het Werk

De Kreeft is iemand die veel waarde hecht aan het werk. Kreeften zijn sterren in werk waarbij gevoeligheid een rol speelt. Een Kreeft zou dan ook een goede coach kunnen zijn. Ze zijn eerlijk en werken hard, mits de Kreeft gemotiveerd is. Een Kreeft houdt van complimenten en voelt zich graag gewaardeerd.
 
 
 

De Kreeft als Collega

De Kreeft is een rustige collega, die je goed kunt hebben als een gesprekspartner. Een Kreeft kan niet goed tegen commanderen, en zal hierbij ook fel kunnen reageren. Kreeft zal over het algemeen een vriendelijke collega zijn die zich goed kan verwoorden, en voor zijn collega's klaar staat. Kreeft is voornamelijk een begripvolle collega.
 

 

De Kreeft en Stressbestendigheid 

Een Kreeft kan goed tegen de stress over het algemeen. Hij zal hier rustig een oplossing voor zoeken en rustig over na denken. Kreeft komt waarschijnlijk ná enkele dagen al met een oplossing, of met kritiek.. Kreeft kan bij te veel stress. wel goed
chagrijnig worden. Kreeft verwacht dan begrip van de mensen om zich heen.
 

 

De Levensles van een Kreeft

De levensles van het sterrenbeeld Kreeft ook wel Cancer genoemd, is om zijn intuïtie goed te leren vertrouwen. Aangezien Kreeften enorm sterk zijn in dingen of situaties helder aan te voelen. Kreeft mag meer leren vertrouwen op zichzelf, en zijn gevoelens te uiten naar anderen. Een kreeft kan de situatie serieus bekijken, maar mag leren meer te ontspannen en te genieten van het leven.  
 

 

De Kreeft als Kind

Kreeft kinderen zoeken voornamelijk de veiligheid en geborgenheid thuis. Zij kunnen zich vanaf jongs af aan al erg intuïtief gedragen, en zijn vaak hooggevoeliger. Kreeft kinderen zijn speels, en houden hierbij ook van gezelligheid. Een Kreeft kind kan het moeilijk vinden om zijn emoties te uiten, en kan hierbij zeker hulp gebruiken.
 
 

 Wat brengt mij in de toekomst?

    

De Kreeft en Reizen
Kreeft en Vakantie

Een Kreeft maak je blij met een romantische of spirituele reis. Kreeft is iemand die van comfort houdt. Kreeften zijn niet zo zeer op zoek naar een avontuurlijke reis, maar zullen eerder gaan voor een ontspannen relaxte vakantie. Kreeften kunnen wel sneller heimwee krijgen aangezien zij zoveel waarde hechten aan hun eigen warme thuis.
 
 
 

Bekende Kreeften

 • Linda de Mol (Televisiepresentatrice en actrice)
 • Carlo Boshard (Televisiepresentator, acteur, zanger en tekstschrijver)
 • Prins Bernard (Vader van Beatrix)
 • Hans Wiegel (Voormalig politicus voor de VVD)
 • Wouter Bos (Voormalig politicus)
 • Rembrandt van Rijn (Kunstschilder)
 • Paul Verhoeven (Filmregisseur)
 • Jeroen Post (Radiodeejay)
 • Kees Jansma (Sportpresentator, producent en perschef van Oranje)
 • Patrick Kicken (Radiodeejay)
 • Wilfred Genee (Tv- en radiopresentator en sportjournalist)
 • Karin Bloemen (Cabaretiere, zangeres en actrice)
 • Gigi Ravelli (Actrice en presentatrice)
 • Barbara Barend (Sportjournaliste en presentatrice van sportprogramma's)
 • Birgit Schuurman (Rockzangeres en actrice)
 • Neelie Kroes (Politica)
 • Xander de Buisonjé (Zanger)
 • Bekende buitenlandse kreeften
 • Nelson Mandela (President van Zuid-Afrika)
 • Lady Di (Ex van Britse kroonprins Charles)
 • George W. Bush (43e president van de Verenigde Staten)
 • Pamela Anderson (Canadees actrice)
 • Tom Cruise (Amerikaans acteur)
 • Gina Lollobrigida (Italiaanse actrice)
 • Dalai Lama (Spiritueel leider in het Tibetaans boeddhisme)
 • John D. Rockefeller (Amerikaans zakenman, kapitalist en filantroop)
 • Tom Hanks (Amerikaans acteur)
 • Giorgio Armani (Italiaans modeontwerper)
 • Harrison Ford (Amerikaans filmacteur)
 • Sylvester Stallone (Amerikaans acteur, scenarist en filmregisseur)
 • Julius Caesar (Heerser van Rome)
 • Marty Feldman (Engelse schrijver, komiek en film- en televisieacteur)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

 
 
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten