Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Leeuw

» Sterrenbeelden » Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw


Eigenschappen van een Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw ook wel Leo genoemd, is een temperamentvol en loyaal sterrenbeeld. Leeuwen kunnen erg koppig zijn. Leeuw beschermd zijn geliefden. Je kunt maar beter het vertrouwen van een Leeuw niet beschadigen. Het kan lang duren dat de Leeuw je opnieuw toelaat.
 
 

Horoscopen Leeuw

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld leeuw. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop leeuw een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop leeuw is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen leeuw? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop leeuw

De vurigheid van een Leeuw

Bij een Leeuw staat loyaliteit erg hoog in het vaandel. Ze zijn erg creatief, en leggen de lat hoog bij hun zelf. Leeuw verwacht tevens net zoveel inzet vanuit partners, en houden van niet luie partners. Leeuw kan dan erg gefrustreerd reageren en ook een tikkeltje neerbuigend. Leeuwen laten niet zo snel over zich heen lopen en gaan het gevecht aan.
 
 
 
 

Positieve eigenschappen van een Leeuw

Leeuwen zijn hele sterke leiders. Zij weten wat er gedaan moet worden. Schromen niet om de taken zorgvuldig uit te delen. En werken zelf hard mee voor het eindresultaat. Leeuwen zijn beschermend en zullen altijd eerlijk zijn. Ook als dit kwetsend kan zijn mag je van een Leeuw eerlijkheid verwachten. Leeuw staat voor rechtvaardigheid en zal hier ook naar streven in zijn leven.
 

 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

 

Negatieve eigenschappen van een Leeuw

Leeuwen (oftewel het sterrenbeeld Leo) kunnen enorm uit de hoek komen als hun iets niet aanstaat. Tieren en schreeuwen hun gevoelens uit. Aangezien de emotie ineens bij een Leeuw hoog kan oplopen. Kan dat mensen om de Leeuw heen laten schrikken. Leeuwen zijn temperamentvol en hebben hoge eisen en niet alleen aan zichzelf stellen zij hoge eisen maar ook aan vrienden en familie.
 
 
  
 

De Leeuw in de Liefde

Leeuw in de liefde

De Leeuw houdt van complimenten in de liefde. Leeuw verovert zijn geliefde graag met romantiek. Leeuwen houden van uitdaging zeker als zij voor iets moeten vechten. Leeuw is erg loyaal in de liefde en zal ook trouw zijn aan zijn partner, maar als je met de Leeuw een relatie hebt zal je ook aan zijn hoge eisen moeten voldoen. Leeuw houdt van een stukje avontuur en spanning en gaat graag op een avontuurlijke date.
 
 
 

De Leeuw in een Relatie

De Leeuw kan erg jaloers zijn, en kan de partner zien als zijn bezit. Leeuwen delen niet graag en laten dit goed merken in hun gedrag. Leeuw neemt graag de beschermende rol op zich, en laten zich niet snel leiden door hun partner. Als Leeuwen achterdochtig worden kunnen zij blijven vasthouden aan achterdocht en moeilijk loslaten.
  

 

Uit elkaar gaan met een Leeuw Man

De Leeuw man laat zich niet snel kennen, maar in een break-up met een partner kan de Leeuw Man het maar moeilijk los laten. Hij kan er niet gemakkelijk overheen stappen dat hij aan de kant is gezet en zal dit laten merken. Hij zal de eerste tijd zeker niet als vrienden uit elkaar willen gaan. Het uit elkaar gaan met een Leeuw Man kan voor wat spanningen zorgen.
  
 
 

Uit elkaar gaan met een Leeuw Vrouw

Een Leeuw vrouw zal proberen haar emoties onder controle te houden. Misschien dat de rest om haar heen niets merkt, maar vanbinnen is het een kwelling. Als zij haar partner niet kwijt wilt, laat zij haar emotionele kant zien en probeert ze op die manier nog te redden wat er te redden valt. Als dan echt het doek gevallen is in de relatie zal zij met opgeheven hoofd verder gaan en zelfvertrouwen opnieuw uitstralen.
 
 
 
 

De Leeuw Vrouw en Daten
Leeuw en daten

Leeuwen zijn initiatief nemers, en nemen graag het voortouw tijdens het daten. Leeuw Vrouwen kunnen erg speels zijn en waarderen de moeite die je in een date stopt voor hun. Zij praten graag over diepzinnige onderwerpen met hun date, en worden graag verrast. Een Verliefde Leeuw Vrouw is spontaan, vurig en speels en kan niet wachten om de passie samen te delen en te laten zien aan de wereld.
 
 
 

De Leeuw Man en Daten

Een Leeuw Man wil graag de leiding nemen tijdens het Daten. Hij zal zich niet direct gewonnen geven en zal enorm flirten met zijn date. Leeuw Man tijdens het daten zal zijn versier trucjes laten zien, en heeft een grote charme over zich heen. Van een Leeuw man mag je tijdens de date een echte gentlemen verwachten. En als zijn date laat zien dat hij er ook voor gaat, zal  de man Leeuw zich gewonnen geven en ervoor gaan. 
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Leeuw

Leeuwen zitten vol passie en dat is te merken.  Zij zijn in touch met hun gevoelens en kunnen deze ook communicatief goed verwoorden. Leeuw is vanuit nature hartsochtelijk en luistert graag naar de visie van anderen. Dat wil niet zeggen dat de Leeuw het daarmee eens is, maar hij leert er enorm veel van. De compassie van een Leeuw is groot voor zijn familie. 
 

 

Seksualiteit van een Leeuw Vrouw

De Leeuw vrouw wordt in bed graag begeleidt door haar partner. Zij houdt ervan om hierin initiatief te nemen maar ook om zich te laten verleiden. Leeuw Vrouw speelt ook graag hard to get om haar zin te krijgen, en is erg speels in bed, je mag van een Leeuw Vrouw dus veel verwachten in bed.
 
 
 

Seksualiteit van een Leeuw Man

Leeuw Mannen nemen graag de leiding in bed, en gaan soms wat ruw te werk. Zij zijn zo gepassioneerd en vurig dat zij soms wat voorspel vergeten tussen de lakens. Als je je wensen aan een Mannelijke Leeuw laat merken zal hij zeker hier rekening mee houden, en mag je veel passie en romantiek verwachten. Want ondanks een Man Leeuw ruw kan zijn, is hij ook erg gevoelig, maar je zal eerst zijn vertrouwen moeten winnnen.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Leeuw

Boogschutter, Ram en Tweelingen zijn de beste Match voor een Leeuw. Een Boogschutter kan goed sparren met een Leeuw, en een Ram heeft hetzelfde vurige karakter als een Leeuw. Ondanks dit natuurlijk ook in confrontaties en ruzies kan leiden. Tweelingen matcht met Leeuw doordat Tweelingen graag een veilig gevoel heeft en Leeuw die bescherming kan bieden.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Leeuw

De Sterrenbeelden Schorpioen, Stier, Maagd, Waterman en Steenbok passen minder goed bij een Leeuw. Een Schorpioen en een Leeuw matcht niet doordat de Leeuw zich opent emotioneel en Schorpioen zijn emoties voor zichzelf houdt. Een Leeuw is te intens voor een Stier. De Maagd verveelt de Leeuw te snel, en de Waterman kan Leeuw de aandacht niet geven die de Leeuw wenst. Steenbok kan te koppig zijn voor de Leeuw.
 

 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Leeuw heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Leeuw kan goed met deze sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden Kreeft en Vissen kan Leeuw het prima vinden. Alleen kan Leeuw te direct zijn voor het Sterrenbeeld Vissen en kan de Kreeft te kritisch zijn voor de Leeuw, maar aan deze aspecten kan gewerkt worden mits beide Sterrenbeelden hiervoor open staan. Zij zullen dus elkaars eigenschappen moeten accepteren en water bij de wijn moeten doen, dan is een vriendschap of relatie goed mogelijk!
 
 
 

De Verliefde Leeuw

Leeuw (sterrenbeeld leo) is als zij of hij verliefd is een echte flirter. Speels en romantisch. Hij of zij wilt graag gezien worden en houdt van complimenten. Leeuw wordt snel verliefd, maar dit is vaker van korte duur. Leeuw houdt van bewondering en avontuur, en zal graag zijn lover de hemel in prijzen met allerlei dure cadeau's.
 
 
 

Het Huwelijk van de Leeuw

Trouwen is voor de Leeuw iets belangrijks, de Leeuw houdt van waardering, en de liefde, de romantiek en de loyaliteit. Een Huwelijk van een Leeuw straalt dit ook uit. Je mag op het Huwelijk met een Leeuw ook echt luxe verwachten. Het zijn namelijk luxe paarden. Voor een Leeuw is zijn familie en vrienden belangrijk op een huwelijk.
 
 
 

De Leeuw als Huwelijkspartner

Leeuwen zijn erg betrouwbaar en gaan ver voor hun partner, maar verwachten daar voor in de plaats ook echte commitment vanuit zijn huwelijkspartner. Ze zullen ook erg gekwetst zijn als dit niet zo is. De huwelijkspartner van de Leeuw dient open en eerlijk te communiceren, aangezien de Leeuw dit zelf hoog in het vaandel heeft staan.
 
 
 

De Leeuw als Ex partner

Een Leeuw laat zich niet zo gemakkelijk aan de kant zetten, maar kan zelf wel erg kortstondige relaties aangaan. Leeuwen kunnen impulsief reageren nadat zij de relatie beïndigen, zij kunnen zich opnieuw storten op een ander, en dit kan voor de ex partner van de leeuw erg koelbloedig overkomen. 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 
 

De Leeuw en Vriendschap
de leeuw en vrienden

Leeuwen zijn dol op vriendschappen, maar kunnen ook goed alleen zijn. Leeuw heeft graag betrouwbare vrienden, en als dit niet het geval is, zal een Leeuw alleen verder trekken. Leeuwen houden van leuke nieuwe dingen ondernemen met vrienden. Leeuw staat altijd open voor een goed feestje, waarbij zij of hij de show kan stelen. Leeuwen zijn vaak hulpvaardig en komen op voor hun vrienden.
 
 
 

De Leeuw op het Werk

De Leeuw is vanuit nature graag in leiding gevende functies. Hij of zij houdt ervan om oplossingen te zoeken in het werk. Leeuw heeft hoge eisen zowel van zichzelf als van het werk. Eigenschappen die bij de Leeuw op het werk horen zijn:
Creativiteit, ondernemend, eigenwijs, motiverend.
 
 
 

De Leeuw als Collega

Leeuwen zijn enthousiaste hardwerkende collega's. Maar zij kunnen wel erg dominant overkomen op collega's. Zeker als hun een andere mening toebedeeld is. Zij kunnen hier driftig op reageren. Als collega's kritiek hebben op de Leeuw zal hij of zij hier niet vrolijk van worden, en zeker ook niet zijn fouten toegeven, aangezien zij een hoge lat hebben van zichzelf.
 
 
 

De Leeuw en Stressbestendigheid 

Leeuwen kunnen wat minder goed tegen de stress, aangezien zij voornamelijk stressen wanneer iets niet lukt of gaat zoals de Leeuw gewenst had. Zij kunnen ook enorm stressen als zij aan de kant worden gezet of hun vertrouwen misbruikt wordt. Leeuwen houden graag controle over de situatie, een Leeuw kan de stress meer loslaten tijdens een goede work-out.
 
 
 

De Lessen van een Leeuw

Een Leeuw mag leren meer geduld te hebben, en dit ook voor anderen te hebben. Leeuwen zijn erg snel gepikeerd en ook hierin mogen zij eerst soms nadenken alvorens zij te impulsief reageren op de situatie. De Leeuw mag meer leren te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. 
 
 
 

De Leeuw als Kind

Leeuw kinderen kunnen erg druk en vurig zijn. Leeuw kinderen zijn erg aanwezig en kunnen al goed de baas spelen. Ze zijn erg creatief en kunnen soms nog iets onzeker zijn. Leeuw kindjes zijn erg speels en houden van nieuwe dingen ontdekken.
 
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    

De leeuw en Reizen

Leeuw en vakantie

Leeuwen houden van luxe vakanties, waarbij relaxen en ontspannen voorop staat. Leeuw wilt lekker aan het strand liggen en verblijven in een hotel met comfort. Camperen is niets voor de Leeuw en de hele dag rondtrekken ook niet.
Leeuwen houden best van cultuur maar er moet wel uitdaging in zitten ze moeten iets doen. Leeuwen houden van lekker eten op vakantie. Hoe meer comfort, des te beter de vakantie zal worden voor of met Leeuw.
 
 

Bekende Leeuwen

Angela Schijf (Actrice)
Theo van Gogh (Regisseur, scenarioschrijver en programmamaker)
Monique van de Ven (Actrice)
Tijl Beckand (Stand-upcomedian en cabaretier)
Guido Weijers (Cabaretier)
Leo Beenhakker (Voetbaltrainer en bondscoach)
Sef Vergoossen (Voetbaltrainer)
Viola Holt (Televisiepresentatrice)
Erwin Kroll (Meteoroloog en weerpresentator)
Louis van Gaal (Voetbaltrainer)
Harry Slinger (Zanger en acteur)
Jim Bakkum (Zanger en acteur)
Jorgen Raymann (Cabaretier, stand-upcomedian en presentator)
Nicolette van Dam (Actrice en televisiepresentatrice)
Jeroen Pauw (Televisiejournalist, -presentator en televisieproducent)
Sipke Jan Bousema (Televisiepresentator en acteur)
Hans van Mierlo (Journalist en politicus)
Pia Douwes (Musicalzangeres en actrice)
Bekende buitenlandse leeuwen
Bill Clinton (42e president van de Verenigde Staten)
Mick Jagger (Britse rockmuzikant, acteur, schrijver en producer)
Jacqueline Kennedy Onassis (Amerikaanse first lady van 1961)
Louis Armstrong (Amerikaans jazztrompettist, zanger en entertainer)
Yves Saint Laurent (Franse modeontwerper)
Dustin Hoffman (Amerikaanse filmacteur)
Whitney Houston (Amerikaanse zangeres)
Ben Affleck (Amerikaans acteur en regisseur)
Robin Williams (Amerikaans acteur en komiek)
Robert de Niro (Amerikaans acteur)
Benito Mussolini (Onderwijzer, journalist en fascistisch dictator)
Napoleon (Van Frankrijk)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten