Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Steenbok

» Sterrenbeelden » Steenbok

Sterrenbeeld eigenschappen Steenbok

Eigenschappen van een Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok heeft een rustig karakter. Kan erg koppig zijn en heeft zijn eigen visie op het leven. Steenbok is iemand die liever zichzelf confronteert dan door anderen wordt geconfronteerd. Steenbokken kunnen slecht tegen kritiek van anderen. Steenbokken zijn erg sociaal, en zijn goed in plannen.


Capricorn sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Steenbok is in het Engels het sterrenbeeld Capricorn. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Capricorn heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Capricorn is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.
 
  

Horoscopen Steenbok

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld steenbok. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop steenbok een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop steenbok is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen steenbok? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop steenbok
 

De vurigheid van een Steenbok

Steenbok kan erg vurig worden als de dingen niet gaan zoals Steenbok wenst. Steenbok is erg intelligent maar als de zaken anders lopen dan kan de Steenbok erg zijn hoofd in het zand steken, en weigeren door te gaan. Ze zijn erg streng voor zichzelf. Steenbokken hebben een mentaliteit die staat op winnen en succes.
 
 
 

Positieve eigenschappen van een Steenbok

Steenbok is erg betrouwbaar en zijn familie en vrienden zijn enorm belangrijk voor Steenbok Steenbok is ambitieus en gaat achter zijn dromen aan. Ze kunnen erg gemotiveerd raken over iets en er alles over willen leren. Steenbok heeft een geduldig karakter en dat helpt hem of haar door moeilijke situaties heen.
 
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 
 
 

Negatieve eigenschappen van een Steenbok

Met een Steenbok moet je geen ruzie willen, Steenbok is een sterrenbeeld die erg koppig is en vasthoudend kan zijn in een ruzie.  Steenbok kan het leven erg zwart-wit zien waardoor Steenbok oppervlakkig kan reageren op emoties van zichzelf of van anderen. Steenbok kan ten koste van anderen succes boeken. Aangezien Steenbok graag wilt presteren, is dit geen probleem voor de Steenbok.
 

 
 

De Steenbok in de Liefde

Sterrenbeeld Steenbok in de liefde

Steenbok zoekt een langdurige relatie en zal niet settelen voor minder. Steenbok weet wat hij of zij wilt en zal dit niet achter stoelen of banken steken. Ze zijn doelgericht ook in een relatie en in de liefde weten zij precies wat ze willen, en gaan hiervoor. Steenbok is erg betrouwbaar en loyaal in de liefde. Op een Steenbok kun je als zijn partner, vertrouwen.
 

 

De Steenbok in een Relatie

Steenbok wilt graag begrepen worden, maar kan soms moeilijker begrip voor de ander opbrengen. Steenbok kan het lastig vinden om over zijn diepere gevoelens te communiceren. Terwijl een Steenbok best gevoelig kan zijn, is het niet gemakkelijk voor Steenbok dit te laten zien. Steenbok voelt een grote verantwoording voor zijn gezin, en zal er alles aan doen om de relatie te laten slagen.  
  

 

Uit elkaar gaan met een Steenbok Man

De Steenbok man zal niet zijn ex laten gaan. Hij is verward en voelt zich gepasseerd. Zeker als het uit elkaar gaan niet zijn beslissing is geweest kan hij erg koppig zijn. Hij zal vasthouden aan de relatie en stug door gaan. Als hij op een gegeven moment weet dat het echt over is, dan zal hij doorgaan met zijn leven. Steenbok zal opnieuw een partner voor het leven gaan zoeken. 
 

 

Uit elkaar gaan met een Steenbok Vrouw

Steenbok vrouw kan wat emotioneler reageren op een relatie breuk. Zij zal haar vriendinnen inlichten en zorgen voor emotionele steun. Ze gaat sneller door dan Steenbok man, omdat zij zich verslagen voelt. Steenbok vrouw is gericht op het herstel van het verdriet, en door haar overtuigingen zal ze snel de relatie achter zich laten.
 
 
 

De Steenbok Vrouw en Daten

Sterrenbeeld steenbok en daten

Steenbok vrouw is tijdens een date voorzichtig. Ze zal zich zelf zeker niet geheel bloot geven, en zal de kat uit de boom kijken. Ze kan kouder en koel lijken, alsof het haar minder interesseert, maar dit is voornamelijk om te peilen hoe haar date erin staat. Als zij het gevoel heeft dat ze haar  date kan vertrouwen zal zij zich meer openstellen en toont zij langzaam haar emotionelere kant. Ze is namelijk op zoek naar een betrouwbare langdurige partner.
 
 
 
 

De Steenbok Man en Daten

Steenbok Man zal iets meer initiatief tonen en proberen de leiding te nemen. Een stoere date past bij een Steenbok man, zo kan hij direct peilen of er wat avontuur in zijn date zit. Hij toont zijn mannelijkheid en zal ook zijn best doen om attent te zijn tegenover zijn date. Hij zal hiervoor de date ook betalen en de deur openhouden voor zijn date.  Steenbok man komt zelfverzekerd over op zijn date, maar stiekem is dit niet altijd zo.
   
 
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Steenbok

Steenbok is op het eerste blik een stuk koeler en afstandelijker dan het lijkt. Er gaat meer in een Steenbok om dan dat de meeste weten, maar Steenbok is een ster om zijn gevoelens niet direct te tonen, en heeft erg veel geduld voor anderen en voor zichzelf. Win het vertrouwen van een Steenbok en hij zal je met romantische gebaren verrassen.
 

 

Seksualiteit van een Steenbok Vrouw

Steenbok vrouw is romantisch en zal zichzelf in bed sensueel opstellen. Tenminste als zij haar bed partner vertrouwd. Als het een eenmalige vrij partij is, een one night stand, zal zij veel koeler en afstandelijker zijn. Steenbok vrouwen willen graag bemind worden tussen de lakens, en verwachten ook dat zij met romantiek overspoelt worden.
 
 
 

Seksualiteit van een Steenbok Man

Steenbok Man neemt tijdens een vrij partij graag de leiding. De Steenbok man zal ook zeker in zijn voor voor en naspel. Ondanks dat de Steenbok op velen koel kan overkomen is dit in bed het tegenovergestelde. Steenbok Man kan zichzelf helemaal geven tijdens een vrij partij.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Steenbok

Steenbok is een goede match met het sterrenbeeld  Vissen, Maagd en Schorpioen. Vissen is juist de aanvulling voor een Steenbok waardoor het een perfecte match is. En de Maagd is juist een spiegel voor Steenbok, zij hebben bijna geen confrontaties met elkaar. Schorpioen en Steenbok hebben een sterke aantrekkingskracht richting elkaar.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Steenbok

Sterrenbeelden, Leeuw, Boogschutter, Waterman, Tweelingen en Weegschaal zijn een mindere match voor Steenbok. De Leeuw is te materialistisch en te opdringerig voor Steenbok. En de Boogschutter en Steenbok worden het niet eens over belangrijke zaken.Tweelingen is te wispelturig voor Steenbok, en Waterman is te verschillend. 
 

 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Steenbok heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Steenbok en andere sterrenbeelden

Met een Stier,Kreeft en Ram kan Steenbok het prima vinden.  Een Steenbok en een Stier kunnen goed praten over zaken die zij belangrijk vinden, en de Kreeft en Steenbok kunnen veel van elkaar leren. Mits zij beide wat water bij de wijn doen. Ram en Steenbok hebben dezelfde streven in het leven.
 
 
 

De Verliefde Steenbok

Steenbok kan erg romantisch zijn als hij of zij verliefd is. Ze kunnen als ze je vertrouwen een romantische avond plannen, of je mee nemen naar een chic restaurant. Steenbok doet er veel aan om zijn partner te overtuigen van zijn/haar gevoelens. De verliefde Steenbok is speels, en houdt van praten. 
 
 
 

Het Huwelijk van de Steenbok

Steenbok wilt graag de controle houden over zijn Huwelijk. En is een ster in plannen, dus het Huwelijk van een Steenbok is tot in de puntjes gepland. Je kunt op een Steenbok huwelijk de spanning voelen dat alles zo moet gaan zoals is bedachtmen georganiseerd. Een Steenbok wilt zijn partner tevreden stellen.
 
 
 

De Steenbok als Huwelijkspartner

Steenbok is betrouwbaar en loyaal. Zij staan voor hun Huwelijkspartner klaar. Ze hebben een groot streven richting hun eigen kwaliteiten, en zijn bereid om water bij de wijn te doen voor hun huwelijkspartner. Steenbok kan wel koppig uit de hoek komen, maar met een sterke verbondenheid in de liefde zijn zij bereid die koppigheid opzij te zetten.
 
 
 

De Steenbok als Ex partner

Steenbok geeft zich niet zomaar gewonnen, en zal strijden voor zijn partner. Zeker als het een langdurige relatie is geweest zal Steenbok moeite doen om zijn partner te overtuigen dat er een uitweg is in de relatie breuk, om alsnog bij elkaar te blijven. Als het dan echt niet anders is zal Steenbok loslaten. 

 


 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 

De Steenbok en Vriendschap

Steenbok en Vrienden

Steenbok heeft zijn vrienden hoog staan, en zal er voor zijn vrienden zijn. Ze zijn gericht op streven en prestatie/succes in hun leven, zeker op werk gebied. Steenbok neemt soms in vriendengroepen de leidersrol op zich, maar zijn ook echte gangmakers.
Je kunt bij een Steenbok terecht met een serieus gesprek, of met een lolletje. Steenbok is een goede en loyale vriend.
 
 

De Steenbok op het Werk

Steenbok is gemotiveerd en wilt graag presteren. Ze hebben zelf veel ideeën en willen graag mee helpen in het realiseren van nieuwe ideeën op het werk.  Als de Steenbok hierin wordt afgewezen kunnen zij erg temperamentvol uit de hoek komen, dat pikt een Steenbok namelijk niet.
 
 

De Steenbok als Collega

Bij een Steenbok collega kun je terecht met vragen en is zeer behulpzaam. Maar je moet de Steenbok niet in de weg staan in zijn/haar werk. Ze zijn heel goed om werk te plannen en om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Steenbokken zijn echte heersers en nemen deze rol graag op zich.
 
 
 

De Steenbok en Stressbestendigheid 

Steenbok heeft een hoge lat van zijn eigen kwaliteiten. Maar niet altijd verloopt alles zoals Steenbok het wilt, en dan schiet toch wel echt de stress omhoog bij Steenbok. Ze kunnen zich even terug trekken om de situatie goed te observeren. Maar komen al snel terug met een passende oplossing. Steenbok is een goede leider, en houdt meestal het hoofd koel.
 
 

De Lessen van een Steenbok

Steenbok kan leren om zichzelf meer te waarderen voor zijn/haar kunnen en kwaliteiten. Ze zouden kunnen leren minder perfectionistisch tegenover zichzelf te zijn. Tevreden zijn met hetgeen wat Steenbok al bereikt heeft, of iets vaker terug te kijken op zijn/haar groei. Ook zouden zij kunnen leren zichzelf meer emotioneel open te stellen naar anderen.

 
 

De Steenbok als Kind

Steenbok kinderen kunnen erg druk zijn. Ze zijn overigens erg leergierig en gezellig, maar ook best aanwezig. Dit is doordat zij vol enthousiasme zitten om te ontdekken. Ze nemen al graag jong de leidingrol op zich.
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    

De Steenbok en Reizen

Sterrenbeeld Steenbok en Reizen

Steenbok zoekt comfort in zijn vakantie, maar ook wel wat avontuur. Ze zijn echte cultuur liefhebbers, want ze leren graag nieuwe dingen over het land wat zij bezoeken. Een spa dag is zeker niet te missen tijdens de reis van een Steenbok. Steenbok gaat graag samen met zijn partner op vakantie, en bezoekt graag nieuwe mooie plekken.
 
 

Bekende Steenbok

Frans Bauer (Zanger van het levenslied, presentator en acteur)
Jan Smit (Zanger)
Jennifer Hoffman (Actrice en presentatrice)
Martin Gaus (Tv-presentator)
Tanja Jess (Presentatrice)
Hans Kraay jr. (Televisiepresentator en voormalig profvoetballer)
Wolter Kroes (Zanger)
Beau van Erven Dorens (Televisiepresentator)
Bernhard van Oranje-Nassau (Prins van Oranje-Nassau)
Rob de Nijs (Zanger en acteur)
Jack van Gelder (Sportverslaggever, presentator en musicalacteur)
Barry Atsma (Acteur)
Mart Smeets (Radio- en presentator, journalist en sportcommentator)
Johnny de Mol (Acteur, diskjockey, programmamaker en ondernemer)
Tiesto (Top-dj)
Frits Spits (Radiomaker en televisiepresentator)
DJ Paul Elstak (Hardcore dj, producer en labeleigenaar)
Ursul de Geer (Acteur, regisseur en tv-maker)
Michaella Krajicek (Tennisspeelster)
Bekende buitenlandse steenbokken
Tiger Woods (Amerikaans golfer)
Isaac Newton (Engelse natuurkundige, wiskundige en natuurfilosoof)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten