Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

  Sterrenbeeld Tweelingen

» Sterrenbeelden » Tweelingen

Eigenschappen van het Sterrenbeeld Tweelingen


Eigenschappen van een Tweeling

Tweelingen is een interessant Sterrenbeeld. Ze zijn niet alleen charmant, energiek en slim. Ze zijn veelzijdig en daarnaast zijn ze altijd bezig met het uitbreiden van kennis. Tweelingen is erg nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen bij. Tweeling is erg communicatief. En gaat een uitdaging niet uit de weg.
   

Gemini sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Tweelingen is in het Engels het sterrenbeeld Gemini. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Gemini heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Gemini is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.

 

Horoscopen Tweelingen

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld tweelingen. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop tweelingen een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop tweelingen is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen tweelingen? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop tweelingen

De vurigheid van Tweelingen

Tweelingen gaat een confrontatie liever uit de weg, en probeert het hoofd koel te houden. Ze kunnen wel impulsief reageren op een gesprek of een onderwerp. Daardoor zien ze niet altijd de gevolgen in van goed bedoelde advies. Tweeling gaat op zoek naar spanning en afwisseling. Ze zijn erg wispelturig op het gebied van hun emoties.
 
 

Positieve eigenschappen van het Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen is enorm energiek en ze streven erna om alles te weten. Ze zijn zorgzaam en nemen geen blad voor hun mond. Tevens heeft Tweelingen een grote fantasie en zijn ze erg grappig. Ook kun je met een Tweeling veel kanten op aangezien zij erg flexibel zijn. Ze kunnen prima tegen een verandering, en passen zich snel aan.
   
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

Negatieve eigenschappen van een Tweeling

Tweelingen is een prater, maar het kan al snel om slaan in roddelen. Zij kunnen heel gemakkelijk omslaan of ineens veranderingen aanbrengen. Tweelingen houdt van flirten, ook als zij in een relatie zitten.  Het is onschuldig bedoeld, ze denken er niet teveel overna. Tweelingen kunnen erg oppervlakkig reageren.
 
 
 

De Tweelingen in de Liefde

Tweelingen in de liefde

Tweelingen is erg fysiek aangelegd. Ze vinden het fijn om contact te hebben in de liefde. Ze kunnen soms wat oppervlakkig reageren doordat zij moeite hebben om hun emoties te uiten. Tweelingen is graag samen, maar streeft ook naar zijn vrijheid te behouden. Ze kunnen verschillende signalen geven in de liefde, waardoor het soms een raadsel is wat een Tweelingen
nou echt wilt of verwacht in de liefde.
 
 

De Tweelingen in een Relatie

Tweelingen zoekt een partner die er voor hem of haar is. Ze zoeken geborgenheid en begrip in een relatie. De partner van Tweelingen
moet goed tegen veranderingen kunnen aangezien een Tweeling veranderlijk is. Tweelingen zoeken tegelijkertijd ook spanning en sensatie op, maar ze willen wel kunnen bouwen op hun partner. Het is soms lastig te peilen, de Tweeling wilt het eigenlijk allemaal.
  
 

Uit elkaar gaan met een Tweelingen Man

Tweelingen Man is iemand die zijn emoties probeert te verbergen. Hij zal niet snel kenbaar willen maken dat het hem verdriet doet.
Tweelingen man gaat snel op zoek naar een nieuwe vlam. Hij zal zich zo snel mogelijk over het liefdes verdriet willen heen zetten, en zal vertrouwen zoeken in een nieuwe toekomstige partner.
 
 

Uit elkaar gaan met een Tweelingen Vrouw

Een Tweelingen vrouw reageert emotioneel, en kan ook echt een twee strijd hebben met zichzelf. Aan de ene kant wilt zij haar partner terug winnen, aan de andere kant wilt zij plezier gaan maken,en genieten van haar nieuwe vrijheid. Ze zal haar grenzen verleggen, en de nieuwe deur doorgaan. Maar dit zal niet zonder slag of stoot gaan, zeker niet als zij echt om haar ex partner geeft. Tweelingen vrouw zou graag vriendschap behouden.
 
 
 

De Tweelingen Vrouw en Daten

Tweelingen tijdens een date

Tweelingen zijn in de liefde erg aanwezig en spontaan. Ze gaan helemaal op in de nieuwe liefde en zijn enorm energiek. Een Tweelingen staat open voor een one night stand en de avontuur erom heen, maar is ook bereid om verder te kijken of het iets kan worden. Ze gaat graag op een spannende date waarbij flirten centraal staat.
 
 

De Tweelingen Man en Daten

Verbinding gaat Tweelingen man op de eerste date uit de weg. Een emotioneel gesprek over gevoelens is op een eerste date voor Tweelingen man een afknapper. Ze zoeken spanning en waarschijnlijk verwacht de Tweelingen Man geen relatie. Hij staat er luchtig en en wilt juist plezier maken met zijn date. Op een date met een Tweelingen man moet het allemaal niet te serieus zijn.

 

 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

De Hartstochtelijke Tweelingen

Tweelingen zijn erg fysiek ingesteld en houden niet zo van emotionele gesprekken. Tenminste niet direct, ze moeten je wel kunnen vertrouwen. Wel kunnen ze erg romantisch zijn en houden ze enorm van complimenten. Ze ontvangen en geven graag complimenten, en ze zijn altijd in om iets geks te doen. Tweelingen worden graag verleidt.
 
 

Seksualiteit van een Tweelingen Vrouw

Tweelingen vrouw heeft een hoog libido.  Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze experimenteren graag met hun bed partner.
Tweelingen heeft geen moeite met een one night stand, en zoekt juist spanning op. Ze ontdekken graag met hun bed partner nieuwe mogelijkheden en laten zich verrassen.
 
 

Seksualiteit van een Tweelingen Man

Tweelingen man is bezig om het zo gezellig mogelijk te maken in bed. Hij zal zich focussen op de prestaties in bed om het zijn partner naar zijn/haar zin te maken. Ook Tweelingen man draait zijn hand niet om voor experimenten.  Hij heeft juist graag verschillende standjes en speeltjes om het nog spannender te maken. Tweeling man heeft een creatieve geest op seksueel gebied. En kan zijn fatasieën waar maken.
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Tweelingen

De sterrenbeelden, Waterman, Leeuw, Weegschaal en Ram zijn de beste match voor Tweelingen. 
Met een Waterman is de klik goed doordat beide graag hun vrijheid behouden.
En met een Leeuw is het nooit saai, Leeuw en Tweelingen hebben een aantrekking richting elkaar. 
Weegschaal en de Tweelingen kunnen samen leren over hun emoties te praten en een echte sterke verbinding te maken.
En de Ram geeft leiding aan de Tweelingen en kan goed omgaan met de wispelturige veranderingen van Tweelingen.
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Tweelingen

De Sterrenbeelden Steenbok, Vissen, Stier, Schorpioen en een Maagd zijn een mindere match voor de Tweelingen. De Steenbok kan niet omgaan met de altijd veranderende Tweelingen.
En Vissen is vaak te gevoelig voor Tweelingen. De Vissen  begrijpt de wispelturigheid en drang naar spanning van een Tweelingen niet. Stier kan de Tweelingen te veel willen veranderen, en dat wilt Tweelingen niet.
Schorpioen en Tweelingen kunnen allebei direct zijn, maar waar de Tweelingen makkelijker over emoties stapt kan de Schorpioen dit minder goed. En de Maagd spiegelt de Tweelingen zijn/haar gedrag teveel, Tweelingen houdt niet van jaloers gedrag.
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 

De Tweelingen heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Tweeling en andere sterrenbeelden

Met Boogschutter kan Tweelingen goed opschieten. Boogschutter en Tweelingen kunnen elkaar juist aanvullen. Boogschutter mag juist wat meer open staan voor de veranderingen van Tweelingen, die overigens soms juist nodig zijn. Tweelingen zal in ieder geval de spanning behouden in de relatie met een Boogschutter. Boogschutter mag leren met kritiek van Tweelingen om te gaan en het niet te persoonlijk te nemen. Tweelingen kan namelijk een flap uit zijn.

 
 

De Verliefde Tweelingen

Tweeling in de liefde is grappig, spontaan en heeft veel energie. Ze zijn in staat je helemaal te veroveren met romantische gebaren. Tweelingen wilt graag samen ontdekken en gaat ervoor. Lange romantische strandwandelingen voor de Tweelingen Vrouw, en samen uiteten en uitgaan met een Tweelingen Man. Een Tweelingen die verliefd is wilt graag er op uit met zijn/haar partner.
 

Het Huwelijk van de Tweelingen

Tweelingen wilt het Huwelijk zelf plannen, en heeft uitbundige ideeën. Niet dat deze ideeën allemaal tot uiting komen, maar Tweelingen heeft tal van ideeën. Tweelingen kan dan ook wel wat hulp gebruiken om realistisch te blijven. Ze geven graag een groot spectaculair feest en willen de locatie helemaal tot in de puntjes omtoveren. 
 
 

De Tweelingen als Huwelijkspartner

Met een Tweelingen zijn problemen in een Huwelijk zo opgelost. Ze hebben altijd ideeën en kunnen goed water bij de wijn doen. Mits hun huwelijkspartner de hunkering naar vrijheid kan respecteren. Tweelingen heeft graag momenten met zichzelf, en heeft hierbij ook een partner nodig die daar geen moeite mee heeft. Tweelingen is niet zo snel jaloers.  
 
 

De Tweelingen als Ex partner

Tweelingen gaat door met het leven en zoekt een nieuwe uitdaging. Ook zal Tweelingen niet moeilijk doen om afspraken te maken, en om vriendschappelijk uit elkaar te gaan. Maar de Tweelingen kan erg oppervlakkig reageren als het om emotionele situaties gaat. Hier kunnen ze slecht mee omgaan en ze zullen dan afstand nemen.
 

 

 Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 

De Tweelingen en Vriendschap

Tweeling en vrienden

Met een Tweelingen kun je alle kanten op, ze zijn erg sociaal en praten graag met vrienden over al hun dagelijkse bezigheden en wat zij meemaken. Het zijn echte gangmakers, en geven een positieve sfeer in een vriendengroep. Bij Tweelingen moet je wel oppassen dat het niet te snel overgaat in roddelen. Anderzijds kun je bij Tweelingen altijd terecht, en ze zullen creatief meedenken, en je voorzien van adviezen.
 
 

De Tweelingen op het Werk

De Tweelingen kan nog al lui overkomen op het werk, maar dat is alleen als Tweelingen niet geïnteresseerd is in het werk. Een Tweelingen heeft veel uitdaging nodig op het werk, en zoekt naar voldoening. Als Tweelingen iets kan betekenen en creatief mag zijn, dan gaan ze er volledig voor. Beroepen die een Tweelingen goed passen zijn : Project begeleider / Projecten ontwikkelen. Mode ontwerper en Stylist. Een 9 tot 5 baan achter een bureau is niet weggelegd voor Tweelingen.
 
 

De Tweelingen als Collega

Tweelingen kan goed in een team verband werken. Ze zijn hulpvaardig en staan klaar om collega's op weg te helpen. Wel hebben zij moeite om soms de concentratie bij het werk te houden. Zeker als het net iets te gezellig wordt tussen collega's. Tweelingen is een gezellige optimistische collega.
 
 

De Tweelingen en Stressbestendigheid 

Tweelingen kan redelijk tegen stressvolle situaties. Ze zijn van nature al druk in hun geest. Ze zoeken altijd naar oplossingen en pakken de draad snel op. Als het een Tweelingen tegen zit, zal Tweelingen even piekeren en stress ervaren. Maar al snel door alle enthousiasme die Tweelingen bezit, zal Tweelingen een oplossing vinden. Tweelingen weet situaties positief om te draaien.
 
 

De Lessen van een Tweelingen

Tweelingen is een echte prater, ze praten dan niet graag over hun echte emoties, maar voeren graag gesprekken over andere onderwerpen. De Tweelingen kan te oppervlakkig zijn,  en hierdoor zijn/haar eigen emoties voorbij lopen. Zich wegcijferen.  De Tweelingen kan leren meer te luisteren naar zijn intuïtie en zich meer open te stellen voor diepgaande verbindingen. Daarnaast kan Tweelingen meer rust leren ervaren als Tweelingen moeite doet om zijn emoties te uiten. 
 
 

De Tweelingen als Kind

Tweelingen kinderen hebben vaak veel energie, en zijn overal en nergens. Ze kunnen veel bevestiging zoeken bij hun ouders, en zijn gevoelig voor te veel prikkels. Tweeling kinderen kunnen erg goed opschieten met andere kindjes. Ze passen zich eenvoudig aan, en kunnen goed tegen veranderingen. Tweelingen kinderen kunnen onzeker zijn wanneer zij het gevoel hebben buiten de boot te vallen. Ze willen er graag bij horen.
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    

De Tweelingen en Reizen
Tweelingen en vakanties

Tweelingen gaat graag op reis. Het liefst vaker dan 1 keer per jaar. Ze kunnen alleen op reis gaan, of met een grote vriendengroep. Het maakt een Tweelingen niet zoveel uit, het gevoel van vrijheid en de spanning die een reis met zich mee brengt voor Tweelingen is belangrijker.  De herinneringen die een Tweelingen overhoudt aan zijn reizen, zal een Tweelingen koesteren.

 

 

Bekende Tweelingen

 • Angelina Jolie (Actrice)
 • Boy George (Zanger en diskjockey)
 • John F. Kennedy (Amerikaans politicus)
 • John Wayne (Amerikaans acteur)
 • Giel Beelen (Radio-dj en presentator)
 • Michael Boogerd (Voormalig beroepswielrenner)
 • Erik de Zwart (Radio- en televisiemaker en ondernemer)
 • Henny Huisman (Televisiepresentator en zanger)
 • Rebecca Loos 
 • Venus Williams (Amerikaans tennisster)
 • Donald Trump (Amerikaanse zakenman)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten