Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Juni

» Sterrenbeelden » Mei

 Geboren in Juni? Dan is jouw sterrenbeeld Tweelingen of Kreeft 

sterrenbeeld Juni Tweelingen

 Sterrenbeeld Juni Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

♊ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een tweeling?

❤️ Tweelingen in de liefde

Ben je geboren op 1 juni, 2 juni, 3 juni, 4 juni, 5 juni, 6 juni, 7 juni, 8 juni, 9 juni, 10 juni, 11 juni, 12 juni, 13 juni, 14 juni, 15 juni, 16 juni, 17 juni, 18 juni, 19 juni  20 juni dan ben je het sterrenbeeld Tweelingen.
  

Sterrenbeeld Kreeft Juni

 Sterrenbeeld Juni Kreeft

21 juni t/m 22 juli

♊ Benieuwd naar de goede eigenschappen van de kreeft?

❤️ Kreeft in de liefde

Ben je geboren op 21 juni, 22 juni, 23 juni, 24 juni, 25 juni, 26 juni, 27 juni, 28 juni, 29 juni of 30 juni  dan ben je het sterrenbeeld Kreeft.

   

 

Tweelingen is verrassend in de liefde

sterrenbeeld juni - tweelingen is nieuwsgierig in de liefde


Tweelingen is niet altijd te doorgronden, ze kunnen afstandelijk en koel reageren. Tweelingen gedraagt zich mysterieus en kan hierdoor wisselende signalen afgeven. Tweelingen wordt graag veroverd door zijn/haar date. Tweelingen zijn speels in de liefde en zoeken niet direct een verbintenis, tenzij de ware zich aandient. Tweelingen kan moeite hebben om direct zijn/haar emoties te laten zien aan de ander, en kan dit goed verborgen houden. Bij de juiste partner zal tweelingen zich meer open stellen.Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.Tweelingen en een open relatie

Tweelingen kan open staan voor verschillende relatie vormen. Tweelingen heeft een open mind en kan vreemdgaan makkelijker vergeven dan andere sterrenbeelden, maar tweelingen kan dit ook als een vrijbrief zien om zelf rond te kijken. Tweelingen staat graag in de picture en is alles behalve voorspelbaar.Tweelingen is verleidend en mysterieus

Tweelingen kan heel sexy en mysterieus over komen in de liefde, ze houden van passie, avontuur en staan open voor een one night stand. Tweelingen wilt graag zijn partner of date verleiden, door extra spannend te zijn. Tweelingen houdt van het leven, plezier en alle geneugten die het leven tweelingen te bieden heeft. Als tweelingen zijn zin niet krijgt dan kan tweelingen kan zo omslaan en manipulatief zijn.Tweelingen is niet makkelijk te veroveren

Tweelingen verover je niet zomaar. Ze willen gezien en gehoord worden. Tweelingen is een sterrenbeeld die graag gewaardeerd wordt en zoekt een partner die net zo avontuurlijk is als tweelingen zelf. Tweelingen heeft de drang om continu op zoek te zijn naar nieuwe zingeving. Tweelingen gaat hierbij over emoties van anderen heen, als zij kunnen krijgen wat ze verlangen.
Tweelingen houdt van plezier

sterrenbeeld juni - tweelingen is avontuurlijk


Tweelingen is een humoristisch sterrenbeeld die graag plezier maakt. Tweelingen zoekt plezier op in allerlei vormen, in carrière, in de liefde. Vriendschap met een tweelingen is gegarandeerd gezellig, en avontuurlijk. Tweelingen gaat wel voor zichzelf, dient een relatie, of vriendschap niet langer? Tweelingen vertrekt en kijkt niet meer om. Ze verwachten van hun vrienden en relaties dat zij net zó avontuurlijk zijn.
Tweelingen en Jaloezie

Tweelingen houden absoluut niet van aanhankelijke partners. Tweelingen loopt hard weg bij een partner die als een blok aan het been hangt. Tweelingen streeft naar onafhankelijkheid en is zelf niet jaloers aangelegd. Als tweelingen zichzelf betrapt op jaloerse gevoelens kunnen zij koel en afstandelijker worden en zien zij dit als een uitdaging om hun partner te prikkelen in jaloezie.
Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden jou inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.Ruzie met Tweelingen

Tweelingen houdt niet van een relatie sleur. Tweelingen streeft naar gewoontes te doorbreken om de relatie zo spannend mogelijk te houden. Ruzie met een tweelingen zorgt voor spanning, en kan de verbinding voor een tweelingen juist sterker maken. Tijdens een ruzie zoekt tweelingen het liefst de spanning op, dat kan natuurlijk net zó goed goedmaak seks zijn.
Tweelingen heeft ruimte nodig
sterrenbeeld juni - vrijheid

Tweeling heeft tijd nodig om met zichzelf door te brengen. Tweelingen wilt graag nadenken in rust over de nieuwe avontuurlijke plannen die in het vooruitschiet liggen. Tweelingen heeft tijd nodig voor zichzelf en brengt ook graag tijd door met vrienden en familie. Claim een tweeling nooit want dan is een tweeling geneigd weg te lopen. Tweelingen houd je dichtbij je door de hunkering naar vrijheid en avontuur te respecteren, zij zullen hun partner dezelfde vrijheid bieden.
Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 Meer weten over het karakter van Tweelingen?

Tweelingen is een échte avonturier, ze deinsen niet terug voor een uitdaging. Tweeling grijpt het liefst alle kansen die hem geboden worden. Tweeling is creatief en zijn geboren leiders. Tweeling maakt graag een grapje om de spanning te doorbreken ondanks ze zelf vaak onder spanning staan door hun avontuurlijke karakter. Wil je meer weten over de eigenschappen van een Tweeling? Lees dan één van de volgende pagina's

» Lees de weekhoroscoop van tweelingen

» Karakter eigenschappen van tweeling


Ben je geboren in eind Juni?

Dan ben jij het sterrenbeeld Kreeft. Kreeften zijn gevoelig en soms wat humeurig. Kreeft moet zijn/haar creativiteit kwijt kunnen, en hebben een sterke behoefte aan genegenheid. Kreeft is een échte vriend en staat altijd voor je klaar, maar maak kreeft niet boos want kreeft negeert je dagen lang. 

» Lees meer over het sterrenbeeld kreeft op de pagina van JuliBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten