Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

 Sterrenbeeld Schorpioen

» Sterrenbeelden » Schorpioen

Sterrenbeeld schorpioen eigenschappen


Eigenschappen van een Schorpioen

Een Schorpioen heeft intense emoties en hebben een grote passie voor datgeen wat hun beweegt. Schorpioen is erg ondernemend en creatief. Schorpioen kan op zijn mede mens wat mysterieus overkomen. Ze zijn ambitieus en ook een tikkeltje argwanend, ze vertrouwen je niet snel. Schorpioen is over het algemeen heel loyaal
  

Scorpio sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Schorpioen is in het Engels het sterrenbeeld Scorpio. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Scorpio heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Scorpio is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.


Horoscopen Schorpioen

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld schorpioen. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop schorpioen een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop schorpioen is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen schorpioen? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop schorpioen
 


De vurigheid van een Schorpioen

Met een Schorpioen wil je geen ruzie of een discussie aangaan, want een Schorpioen blijft net zo lang doorgaan tot hij zijn zin heeft. Een Schorpioen die pijn is gedaan kan erg wraakzuchtig zijn en heeft heftige diepgaande emoties waarbij Schorpioen nog wel eens driftig zou kunnen worden. Schorpioen gaat achter zijn daden staan.
 
 
 

Positieve eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioenen zijn creatief en erg ondernemend. Als een Schorpioen je vertrouwd heb je een goede vriend voor het leven. Zij zijn erg loyaal en zullen je altijd steunen waar nodig is. Schorpioenen willen graag de waarheid weten, en zullen ook de waarheid willen vertellen. Schorpioen heeft klasse en zal dit ook uitstralen.
 
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

 

Negatieve eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioen heeft een hele lading aan emoties die hij soms opkropt, en af en toe bij het minste geringste kan dit voor een flinke driftbui zorgen, waardoor er een explosie aan emoties komt. Schorpioen kan onberekenbaar reageren in zijn emoties, en dingen kapot gaan gooien. Als je zijn vertrouwen beschadigd is dit bijna niet meer te herstellen. Hij wilt heel graag winnen, en die mentaliteit is soms voor anderen niet te harden.
 
 
 

De Schorpioen in de Liefde

Schorpioen in de liefde

Schorpioen wilt graag een langdurige relatie. Maar je krijgt niet zomaar het vertrouwen van een Schorpioen. In tegendeel daar zal de Schorpioen je voor laten vechten. Ze houden van romantiek en worden graag het hof gemaakt. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij de Schorpioen bovenaan. Schorpioen is een ster in mensen doorgronden, en weet al snel of de ander te vertrouwen is.
 

 

De Schorpioen in een Relatie

Schorpioen zoekt eigenlijk in een relatie dezelfde passie die Schorpioen bezit. Want de hele dagen op de bank zitten of een langzame partner zit Schorpioen niet op te wachten. Schorpioen zoekt eerlijkheid, vertrouwen, maar ook avontuurlijke en een ondernemende partner. Schorpioen heeft wel zijn eigen tijd nodig, deze tijd die Schorpioen voor zichzelf wilt, is heel belangrijk voor zijn ontplooiing en creatieve geest.
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Schorpioen Man

Schorpioen man heeft moeite om te accepteren dat zijn relatie over is. Zeker als hij niet degene is geweest die de stap heeft gezet om een einde aan de relatie te maken. Schorpioen man kan erg vervelend over de verdelingen gaan doen, en erg dwars zitten. Hij laat niet zomaar los en gaat zijn boosheid en frustratie uiten op zijn 'ex partner'
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Schorpioen Vrouw

Schorpioen vrouw heeft meer moeite om haar gevoelens tot uiting te brengen. Bij een Schorpioen vrouw is er voornamelijk het liefdes verdriet wat in boosheid omgezet wordt. Je zult dus niet veel meer merken van de liefdes gevoelens van een Schorpioen vrouw, maar juist de boosheid en de frustraties over je heen krijgen. Schorpioen Vrouw kan je gaan irriteren of juist gaan negeren. Tot dat zij zeker weet dat ze het je betaald heeft gezet.
 
 
 

De Schorpioen Vrouw en Daten
Schorpioen en daten

Schorpioen vrouwen zijn echte verleiders, ze weten precies wat je aantrekkelijk vindt, en zijn erg zelfverzekerd. Schorpioen vrouwen hebben geen moeite met hun seksualiteit. Schorpioen vrouw heeft tijdens haar date geen blad voor haar mond, en verteld je graag meer over haar passies en dromen. Mits je haar vertrouwen waard bent, dat heeft Schorpioen vrouw erg snel door. 
 
 
 

De Schorpioen Man en Daten

Schorpioen Man weet net zoals de Schorpioen Vrouw, zijn date goed te verleiden. Hij zal zich mannelijk en mysterieus opstellen, zodat hij zijn date veroverd. Want daar is hij mee bezig, zijn date laten zien hoe geweldig hij is. Schorpioen man trekt alles uit de kast om te laten zien dat hij het voor elkaar heeft. Schorpioen Man heeft geen moeite met seks op de eerste date. 
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Schorpioen

Schorpioen is erg hartstochtelijk.Schorpioen is één van de meest sensuele sterrenbeelden in de dierenriem. Zij zullen zeker moeite doen voor hun partner, en laten ook zien waar zij van houden. Schorpioenen geven graag een complimentje, maar ontvangen deze ook graag terug.
 

 

Seksualiteit van een Schorpioen Vrouw

Schorpioen Vrouw is zeker seksueel ingesteld, zij verteld je het liefst in detail wat zij prettig vindt. Je kunt dan ook maar beter voor een Schorpioen vrouw alles uit de kast trekken om het haar naar haar zin te maken. Want ze heeft een eisen lijstje. Zeker in bed. Ze trekt overigens zelf ook alles uit de kast om het haar bed partner naar zijn zin te maken.
 
 
 

Seksualiteit van een Schorpioen Man

Schorpioen man kan nog al de leiding willen nemen in bed. De Seksualiteit van een Schorpioen man ligt hoog, en hij is het liefst vaker intiem dan dat hij toegeeft. Schorpioen man kan er geen genoeg van krijgen. Hij kan in bed wat dominanter zijn, en hoopt dat zijn partner zich volledig overgeeft aan zijn leiding.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Schorpioen

Het Sterrenbeeld Vissen, Steenbok, Stier, Kreeft en Ram zijn een goede match voor het Sterrenbeeld Schorpioen. Vissen geeft juist de Schorpioen de ruimte die Schorpioen graag wilt, en de Steenbok blijft rustig wanneer Schorpioen in zijn heftige emoties zit. Stier kan veel plezier maken met de Schorpioen, en Kreeft en Schorpioen kunnen op elkaar vertrouwen. De Ram is juist net zo ondernemend als Schorpioen en daar kunnen zij elkaar juist in steunen.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Schorpioen

De Sterrenbeelden, Leeuw, Waterman en Tweelingen zijn een mindere match voor het Sterrenbeeld Schorpioen. Tweelingen die kan te wispelturig zijn voor de Schorpioen. En de Leeuw neemt teveel de leiding over in de omgang met een Schorpioen. De Waterman staat te oppervlakkig tegenover de heftige emoties van de Schorpioen.
 
 
 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Schorpioen heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Schorpioen en andere Sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden Weegschaal, Maagd en Boogschutter kan een Schorpioen het prima vinden. Maagd kan de Schorpioen helpen zijn emoties meer onder controle te krijgen, en een Weegschaal kan juist alle rust geven aan de Schorpioen en de Schorpioen de waardering geven die zij/hij wenst. Boogschutter heeft met de Schorpioen juist meer plezier en ontspanning.
 
 
 

De Verliefde Schorpioen

Schorpioen is als zij/hij verliefd juist degene die je overspoelt met giften. Schorpioen wilt graag duidelijk maken hoe hij zich voelt tegenover zijn geliefde. Schorpioen gedraagt zich dan juist ineens veel opener en probeert hierin ook het vertrouwen  van zijn partner te verkrijgen. Vaak slaagt Schorpioen hier dan ook in.
 
 
 

Het Huwelijk van de Schorpioen

De dag is één van de belangrijkste dagen in het leven van een Schorpioen. Schorpioen wilt graag een langdurige en betrouwbare relatie, en het huwelijk is hier wel echt een symbool van voor de Schorpioen. Schorpioen wilt niets anders dan  de gehele planning zelf doen, en probeert dan ook alles perfect te regelen.  Schorpioen zal creatief met tegenslagen omgaan in de planning, doordat Schorpioen juist zich focust op het eindresultaat en de dag zelf die zo bijzonder is voor Schorpioen.
 
 
 

De Schorpioen als Huwelijkspartner

Schorpioen is in een huwelijk in zijn nopjes. Ze zijn erg loyaal en  betrouwbaar, en verwachten dit ook van hun Huwelijkspartner. Ze willen eerlijkheid, hebben doelen gesteld die zij samen willen behalen. Schorpioen verwacht wel inzet van zijn partner, anders kan de Schorpioen erg koppig en vervelend gaan worden. 
 

 

De Schorpioen als Ex partner

Schorpioen laat zich niet zo makkelijk aan de kant zetten. Als dit wel gebeurd zal Schorpioen dat niet pikken en zich richten op wraak. Schorpioen wilt namelijk erkenning voor zijn liefde, en als Schorpioen deze niet verkrijgt van zijn/haar ex kan Schorpioen hier niet mee omgaan.

  Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 
 

De Schorpioen en Vriendschap
Schorpioen en vrienden

Schorpioen is iemand die niet zo snel een vriendschap sluit. Schorpioen wilt namelijk eerst weten of je net zoals Schorpioen zelf een streven hebt naar bepaalde idealen. Schorpioen kan zijn vrienden erg goed helpen bij het najagen van hun dromen, maar verwacht dezelfde instellingen van zijn vrienden. Schorpioen is een betrouwbare liefdevolle vriend.
 
 
 

De Schorpioen op het Werk

Schorpioen werkt graag voor zichzelf, en wordt vaak gezien in zelfstandige beroepen. Schorpioen kan moeilijk omgaan met kritiek op het werk, en wilt graag zijn passie en wensen verwezenlijken. Ze zijn erg creatief en kunnen tegen een tegenslag. Ze pakken graag deze tegenslagen op als een uitdaging, en gaan er meestal goed mee om.
 

 

De Schorpioen als Collega

Een Schorpioen collega is veel op zichzelf, en waardeerd de hulp van zijn collega's. Kan moeite hebben met alle drukte en prikkels om zich heen, en houdt niet van controle van collega's of geroddel van collega's onder elkaar. Ze zijn namelijk liever eerlijk en recht door zee.
Schorpioen verwacht van zijn collega's juist normen en waarde en dat je elkaar helpt. Als Schorpioen merkt dat de intenties niet zuiver zijn, zal Schorpioen erg boos worden.
 
 
 

De Schorpioen en Stressbestendigheid 

Schorpioen kan redelijk tegen stress. Schorpioen zoekt vaak juist een oplossing. Totdat Schorpioen geen uitweg ziet, of in een hoek gedreven wordt, dan kan Schorpioen ineens erg gestrest door het leven gaan. Handige hulpmiddelen voor een Schorpioen zijn dan muziek of meditatie beoefenen. Zodat de Schorpioen zich weer meer kan ontspannen.
 
 
 

De Lessen van een Schorpioen

Schorpioen kan erg strevend zijn en te weinig stilstaan bij familie en vrienden. Schorpioen mag leren meer oog te hebben voor het totale plaatje en anderen meer hun eigenwaarde laten. Ze verwachten te vaak dat anderen de lat net zo hoog leggen als zij zelf. Soms is het voor anderen onmogelijk om te voldoen aan de eisen van een Schorpioen.

 
 

De Schorpioen als Kind

Schorpioen kinderen zijn gebaat bij een liefdevolle zorgzame omgeving. Zij voelen namelijk scherp de intenties aan van mensen in hun omgeving. Schorpioen kinderen hebben al vroeg een sterke mening, en kunnen een tikkeltje perfectionistisch zijn richting hun zelf of andere kindjes. Wat soms tot confrontaties kan leiden.
 
 
 

Wat brengt mij in de toekomst?

    


De Schorpioen en Reizen

Schorpioen en vakanties

Schorpioen is een Sterrenbeeld wat juist graag ontdekt, en nieuwe plekken bezoekt. Weliswaar moet dit gepaard gaan met luxe en comfort, want voor minder gaat de Schorpioen niet op reis. Schorpioen kan wel aan die luxe wennen, en gaat graag 1 a 2 keer per jaar op vakantie. Maar aangezien de Schorpioen een bezige bij is, kan het zijn dat Schorpioen niet altijd de tijd vrij kan maken voor deze doe vakanties. Schorpioen gaat graag met een partner of een goede vriend op vakantie.

 
 

Bekende Schorpioenen

Herman Brood (Zanger, kunstschilder, pianist, acteur en dichter)
Bridget Maasland (Danseres, presentatrice, model en dierenactiviste)
Myrna Goossen (Televisie- en radiopresentatrice)
Catherine Keyl (Nederlandse presentatrice)
Connie Palmen (Auteur)
Daphne Deckers (Schrijfster, columniste, presentatrice en actrice)
Maarten Spanjer (Auteur)
Jan Wolkers (Schrijver, schilder en beeldhouwer)
Bert Visscher (Cabaretier)
Renate Verbaan (Presentatrice, model en voormalig videojockey)
Peter van der Vorst (Presentator)
Marco van Basten (Actrice)
Naam (Oud-profvoetballer en voetbaltrainer)
Jan Jaap van der Wal (Stand-upcomedian en cabaretier)
Yes-R (Rapper en televisiepresentator)
Sonja Bakker (Gewichtsconsulent)
René Froger (Zanger)
Guus Hiddink (Voetbaltrainer en ex-voetballer.)
Peter R. de Vries (Misdaadverslaggever)
 
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?

 
  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten