Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Vissen

» Sterrenbeelden » Vissen

Eigenschappen van het Sterrenbeeld Vissen


Eigenschappen van een Vissen

Het Sterrenbeeld Vissen is erg gevoelig en intuïtief. Vissen kunnen zich heel goed inleven in anderen en voelen vaak emoties van anderen feilloos aan. Zij voelen scherp aan hoe anderen zich voelen, en bieden dan graag een luisterend oor. Vissen kunnen dromerig op anderen overkomen, en ze hebben een levendige fantasie.
  

Pisces sterrenbeeld

Het sterrenbeeld Vissen is in het Engels het sterrenbeeld Pisces. Lees welke eigenschappen het sterrenbeeld Pisces heeft volgens de astrologie die wij kennen. Het sterrenbeeld Pisces is een Latijnse benaming, maar heeft dezelfde eigenschappen als onze Nederlandse vertaling.


Horoscopen Vissen

Op Spiritchat lees je gratis horoscopen van het sterrenbeeld vissen. In jouw horoscoop kun je dingen lezen over de liefde, werk, familie en vrienden, of persoonlijke ontwikkelingen. Naast de astrologische voorspelling die vertaald worden in boodschappen door astrologen, worden er ook adviezen meegegeven, hoe je het beste ergens mee om kunt gaan. Het kan zijn dat er in horoscoop vissen een waarschuwing staat. Maak je geen zorgen, en doe er je voordeel mee. Een horoscoop vissen is er om je alert en bewust te maken van wat er die dag, week of maand in de sterren geschreven staat. Heb je vragen over de horoscopen vissen? Onze eerlijke astrologen, paragnosten en mediums staan voor je klaar. 

» weekhoroscoop vissen
» maandhoroscoop vissen
  

 

De vurigheid van Vissen

Vissen is erg behoudend en erg gevoelig. Vissen kan slecht tegen onrechtvaardigheid, en kan dan ook erg kwaad worden als het om een onrechtvaardige situatie gaat. Het Sterrenbeeld Vissen wordt alleen vurig wanneer er onraad is. Of wanneer je Vissen zijn vertrouwen hebt beschadigd. Vissen worden graag eerlijk, en rechtvaardig behandeld.  
 

 

Positieve eigenschappen van het Sterrenbeeld Vissen

Het Sterrenbeeld Vissen is erg loyaal en vriendelijk. Vissen staan graag klaar voor hun vrienden en familie. Ze zijn zeer gul en creatief en zijn één met hun intuïtie. Vissen zijn impulsief, en grijpen kansen graag aan wanneer het ze geboden wordt. Ze hebben vaak veel ideeën, en brengen deze het liefst tot uitvoering. Ze komen graag op voor mensen die het minder hebben, en delen graag hun rijkdom.
 
 
 

Nieuwsgierig naar wat jouw te wachten staat?

Spiritchat begrijpt dat je op bepaalde vraagstukken vast kunt lopen. Wil je meer weten op het gebied van de liefde, werk of toekomst? De stand van de sterren kunnen je veel vertellen. Probeer zelf eens een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou heeft liggen. 
 

 

Negatieve eigenschappen van een Vissen

Vissen kan teveel in zijn emoties blijven zitten waardoor keuzes maken moeilijk is. Als Vissen door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen ze erg in hun schulp kruipen, en zich afzonderen van hun vrienden en familie. Vissen kan moeite hebben om voor zijn mening en gevoelens uit te komen, doordat Vissen vaak onzeker is of hij daarmee niet teveel mensen kwetst. Vissen gaat liever de discussie uit de weg, maar kunnen zich hier wel erg eenzaam en onbegrepen door voelen. 
 
 

 

De Vissen in de Liefde

Vissen in de liefde

Vissen zijn erg romantisch en geven graag alles weg wat ze hebben. Ze zijn erg gul en kunnen je overspoelen met romantische cadeaus. Een relatie met het Sterrenbeeld Vissen geeft een fijn en warm gevoel, een gevoel van thuis komen en de eerlijkheid en loyaliteit staan op plek nummer één. Vissen kan in het begin van een nieuwe relatie wel erg onzeker overkomen.
 

 

De Vissen in een Relatie

Met Vissen is de relatie op een spiritueel niveau. Vissen zijn één en al oor voor hun partner, en kunnen zich kundig inleven. Ze zullen de fouten eerst bij zichzelf zoeken alvorens zij naar hun partner wijzen. Vissen streeft naar harmonie in de relatie. Voor het sterrenbeeld Vissen draait het om de verbinding met zijn partner.
 
 
  

Uit elkaar gaan met een Vissen Man

Vissen kan erg moeilijk met zijn emoties overweg gaan als het over en uit is in de relatie. Het uit elkaar gaan kan de Vissen man moeilijk verdragen en zal proberen om het goed te maken. Het Sterrenbeeld Vissen kan te emotioneel reageren op zijn emoties, en op zoek gaan naar aandacht van een andere partner. Maar de verbinding kan hij nog niet aan gaan, doordat hij eerst het einde van zijn relatie nog moet verwerken.
 
 
 

Uit elkaar gaan met een Vissen Vrouw

Vissen Vrouw zoekt voornamelijk heil bij haar vrienden en familie. Ze zal zoveel mogelijk harmonie zoeken en gelijkgestemde uitzoeken die haar kunnen steunen in deze moeilijke en pijnlijke periode.  Vissen vrouw kan lang de tijd nemen om over de breuk heen te komen. Ze zal nog een poging tot verzoening wagen, als het dan echt niet anders is.. gaat Vissen vrouw met opgeheven hoofd verder.
 
 
 

De Vissen Vrouw en Daten
Vissen en daten met andere Sterrenbeelden

Vissen vrouwen kunnen tijdens de eerste date erg onzeker overkomen. Ze tasten hun date af door vooral hun date aan het woord te laten. Vissen vrouwen houden van romantische dates en iemand die hen het hof maakt. Belangrijk voor een Vissen vrouw is dat haar date zijn/haar ware gevoelens toont. Ze wilt graag een date die galant is en de deur voor haar open houdt.
 
 
 

De Vissen Man en Daten

Vissen Man zal zich galant opstellen richting zijn date, maar hij heeft moeite om zijn date te vertrouwen. Hij zal proberen zijn date uit te horen over plannen in de toekomst, en graag horen wat de passies en verlangens zijn van zijn date. Vissen man is ook romantisch ingesteld. Een chique restaurant zou zijn keuze op vallen.
 
   
 

Passen jij en je geliefde bij elkaar? 

 

 

De Hartstochtelijke Vissen

Vissen zijn erg romantisch en verlangen naar de liefde. Ze hebben het liefst een langdurige relatie, en zoeken niet naar one night stands. Tenzij je een Vissen met liefdesverdriet treft, die kunnen impulsief reageren op hun heftige gevoelens. Vissen zijn intellectueel en hebben graag diepgaande gesprekken.  


 

Seksualiteit van een Vissen Vrouw

Vissen vrouw houdt van sensualiteit in bed, en heeft geen zin in een dominante bed partner. Ze wilt graag vriendelijk en liefdevol behandeld worden. Vissen vrouw hecht veel waarde aan voor en na spel. Vissen vrouw staat niet echt open om te experimenteren met attributen. Wel vindt zij het spannend om samen nieuwe posities uit te vinden mits zij haar bed partner vertrouwd.
 
 
 

Seksualiteit van een Vissen Man

Vissen man is ook erg sensueel in bed en heeft voornamelijk oog voor zijn partner. Hij is erg gedreven om zijn partner te bevredigen. Vissen Man kan een romantische avond tot in de puntjes organiseren. Met prachtige rode rozen en kaarslicht zal hij zijn bedpartner verleiden.
Vissen man heeft genoeg aan één bedpartner.
 
 
  

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor de Vissen

De sterrenbeelden, Schorpioen, Steenbok en Kreeft zijn een goede match voor Vissen. Schorpioen kan juist Vissen wat scherper en zekerder van zijn/haar zaak maken. Terwijl Steenbok en Vissen een mooie chemie hebben. Kreeft is ook gevoelig waardoor Vissen en Kreeft op één lijn liggen als je kijkt naar hun emotionele behoefte.
 
 
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor een Vissen

De Sterrenbeelden, Boogschutter, Waterman, Tweelingen, Ram en Weegschaal zijn geen match voor Vissen. Boogschutter kan te direct zijn voor Vissen. En Waterman is emotioneel te oppervlakkig voor VIssen. Tweelingen zijn besluiteloos in de liefde voor Vissen. En een Ram te dominant. Weegschaal is zelf te onzeker waardoor Vissen nog onzekerder kan worden. 
 

 

Zijn jij en je partner een match?

 
 
 

Een Vissen heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Vissen heeft een goede omgang met deze Sterrenbeelden

Met de Sterrenbeelden, Leeuw, Maagd en Stier kan Vissen het prima vinden. Leeuw heeft eerlijkheid ook hoog in het vaandel staan zoals Vissen zelf, waardoor er een juiste basis is tussen deze twee sterrenbeelden. Een Maagd kan juist goed over zijn/haar gevoelens praten zoals Vissen, en een Stier geeft juiste adviezen aan Vissen. Mits de Stier ook openstaat voor feedback van Vissen.
 
 

De Verliefde Vissen

Vissen is in de liefde, zoals een vis in de zee. In zijn nopjes. Vissen houdt van de liefde, en wilt graag een langdurige verbinding aangaan. Ze kunnen wel moeite hebben om hun partner / date te vertrouwen in het begin, waardoor zij wat terughoudend kunnen overkomen. Eenmaal als zij je vertrouwen zullen ze zich snel openstellen en je alles vertellen over hun wensen/verlangens en toekomst plannen.
 
 
 

Het Huwelijk van de Vissen

Het huwelijk van het sterrenbeeld Vissen moet romantisch zijn. Vissen geeft liever de planning van zijn trouwdag uit handen, maar weet wel hoe zij of hij de trouwdag graag wilt hebben. Vissen zal zich hoogstwaarschijnlijk focussen op zijn huwelijksnacht, die moet natuurlijk uniek en bijzonder romantisch zijn!
 
 
 

De Vissen als Huwelijkspartner

Vissen zijn betrouwbaar in hun Huwelijk. Al doet er zich een probleem voor in het huwelijk, Vissen is als eerste bereid water bij de wijn te doen. Ze zijn zeer sensitief en willen hun huwelijkspartner behagen. Voor Vissen is het belangrijkste het samen zijn, een warm en veilig gevoel. En hij zal ook zeker genoeg liefdevolle avondjes samen plannen.
 

 

De Vissen als Ex partner

Vissen kan de relatie nog steeds romantiseren en moeilijk loslaten. Een Vissen als ex is nog erg gevoelig en kan maar niet begrijpen waarom zijn  partner weg is. Ook als de reden overduidelijk is dan is het voor Vissen nog steeds erg lastig om het te accepteren. Ze kunnen erg streng voor zichzelf zijn, wanneer vissen fout zit. Ze zoeken aandacht en geborgenheid bij hun ex. Tot dat er niets meer te redden valt, en Vissen zich erbij neer heeft gelegd, daar kan wel even wat tijd overheen gaan.

 


Meer inzichten in jouw liefdesleven?

 
 
 

De Vissen en Vriendschap

Vissen en vriendschap

Vissen zijn erg liefdevolle en begripvolle vrienden. Bij een Vissen vriend(in) kun je altijd terecht en zij/hij vangt je graag op met problemen. Ze bieden een luisterend oor en hebben het graag over diepgaande onderwerpen. Een gezellige avond met Vissen is altijd welkom, je kunt onaangekondigd langskomen.
 
 
 

De Vissen op het Werk

Vissen kunnen moeite hebben met kritiek. Ze zijn zeer gevoelig en nemen het vaak veel persoonlijker op dan dat de boodschapper het  in eerste instantie heeft bedoeld. Ze zijn erg gedreven op het werk en maken er het beste van. Vissen heeft moeite met plannen waardoor hij vaak het overzicht verliest op het werk. Ze willen liever geen te verantwoordelijke functies.
 

 

De Vissen als Collega

Een Vissen collega is altijd bereid om je te helpen. Ze houden niet van roddelen onder collega's en zullen hier ook niet aan mee doen. Vissen houden van eerlijke en transparante communicatie. Ze hebben belang bij een fijne werk sfeer, anders zal Vissen het niet lang volhouden. Vissen gaat de confrontatie op het werk liever uit de weg. 
 

 

De Vissen en Stressbestendigheid 

Vissen kan moeite hebben met prestatie druk. Ze voelen deze druk juist al vrij snel door hun enorme gevoeligheid. Ze kunnen slecht functioneren in gespannen situaties. Het beste voor een Vissen is dan ook regelmatig een fijne wandeling te maken waardoor Vissen de stress van zich af kan gooien. Regelmatig mediteren of Yoga kan ook goed werken.
 
 
 

De Lessen van een Vissen

Vissen mag leren meer voor zichzelf op te komen, en zijn eerlijke mening te delen. Ook vergeet Vissen vaak zichzelf, en hierin mag Vissen leren meer balans te gaan aanbrengen. Ze zijn zo emotioneel betrokken bij situaties dat zij soms zichzelf helemaal wegcijferen. Vissen heeft veel wijsheid te delen, maar is vaak te onzeker, één van de lessen is meer geloof te verkrijgen in zijn eigen intuïtie en hierop te vertrouwen.
 
 
 

De Vissen als Kind

Vissen kinderen kunnen zich wat terughoudend opstellen. Vaak hebben zij meer bevestiging nodig dat ze het wel goed doen. Regelmatig complimenteren dat ze het goed doen, kan hierbij helpen. Ze zijn vaak al van jongs af aan erg gevoelig, en kunnen al vrij jong wijs overkomen op andere kinderen en volwassenen.
 

 

Wat brengt mij in de toekomst?

   
 

De Vissen en Reizen

Vissen en vakanties

Vissen houdt van mooie reizen, bijzondere en speciale plekken te bezoeken. Ze leren graag bij op vakantie, en weten graag meer over de cultuur en de geschiedenis. Ook heeft vissen baat bij een relax dag en voor Vissen hoeft het niet allemaal zó super de luxe. Ze gaan het liefst op vakantie met hun partner. Vissen zal de herinneringen altijd koesteren die hij maakt op vakantie, tenslotte is dat waar het omgaat voor vissen.

 

Bekende Vissen

Andre van Duin (Revueartiest, komiek, zanger, acteur en regisseur)
Youp van 't Hek (Cabaretier en columnist)
Tatum Dagelet (Actrice en presentatrice)
Mariska Hulscher (Presentatrice)
Martine Bijl (Zangeres, actrice, schrijfster )
Sonja Barend (Televisiepresentatrice)
Carel Willink (Kunstschilder)
Danny de Munk (Acteur en zanger)
Herman van Veen (Clown, cabaretier, schrijver, regisseur en musicus)
Katja Schuurman (Actrice, zangeres en presentatrice)
Hans Klok (Illusionist en goochelaar)
Sugar Lee Hooper (Zangeres, presentatrice en entertainer)
Aukje van Ginneken (Actrice, zangeres en schrijfster)
Henk Westbroek (Aocioloog, zanger, liedjesschrijver, acteur en producer)
Heleen van Royen (Romanschrijver en columnist)
Claudia de Breij  (presentatrice en radio-dj)
Yolanthe Cabau van Kasbergen (Actrice en tv-presentatrice)
 
 

Start jouw gratis kennismaking-chat

    

 

Meer weten over de andere sterrenbeelden?Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten