Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Juli

» Sterrenbeelden » Juli

 Geboren in Juli?  Dan is jouw sterrenbeeld Kreeft of Leeuw.

sterrenbeeld Juli KreeftSterrenbeeld Juli Kreeft


21 Juni t/m 22 Juli

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een kreeft?

❤️ Kreeft in de liefde

Ben je geboren op 1 juli, 2 juli, 3 juli, 4 juli, 5 juli, 6 juli, 7 juli, 8 juli, 9 juli, 10 juli, 11 juli, 12 juli, 13 juli, 14 juli, 15 juli, 16 juli, 17 juli, 18 juli, 19 juli. 20 juli, 21 juli, of 22 juli dan ben je het sterrenbeeld kreeft.
 

  

sterrenbeeld Juli LeeuwSterrenbeeld Juli Leeuw


23 Juli t/m 22 Augustus

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een leeuw?

❤️ Leeuw in de liefde

Ben je geboren op 23 juli, 24 juli, 25 juli, 26 juli, 27 juli, 28 juli, 29 juli, 30 juli, of 31 juli, dan ben je het sterrenbeeld leeuw
 


 

Kreeft is gevoelig en zorgzaam in de liefde

sterrenbeeld Juli - kreeft is gevoelig in de liefde


Kreeft geeft zich niet zomaar bloot. Zijn/haar vertrouwen zul je eerst moeten winnen. Kreeft geeft zich in een vertrouwde relatie over, en is een gevoelig en zorgzaam type. Kreeft heeft het graag over intense gevoelens, en diepgaande onderwerpen. Kreeft is zorgzaam richting vrienden, familie en zijn/haar partner. Kreeft doet alles voor de mensen van wie hij houdt. Kreeft is één van de bijzondere sterrenbeelden die zich altijd inleeft in de ander.   
Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.Een veilig gevoel is voor kreeft belangrijk    

Kreeft voelt zich graag veilig, wanneer kreeft twijfelt aan de situatie of de persoon, dan zul je veel moeite moeten doen om je te bewijzen. Kreeften houden van eerlijkheid en communiceren graag over emoties, en wat hen beweegt. Tussen de lakens is een kreeft wat behoudend, ze experimenteren niet zo graag. Kreeft verstaat wel de verlangens van zijn/haar partner en zal zijn best doen om hier gehoor aan te geven. Kreeft en Leugens

Kreeft kan er moeite mee hebben om zich over leugens heen te zetten, ze houden van eerlijkheid en worden graag beschermd door hun partner. Kreeft is emotioneel betrokken en kan zich niet over leugens en ontrouw heeft zetten. Kreeft zal de relatie beëindigen zonder twijfel.
Impulsieve Kreeft

Over het algemeen is een kreeft niet écht impulsief. Kreeft is empathisch en heeft een sterke intuïtie, maar een kreeft kan om de sleur te willen doorbreken in relaties wel ineens avontuurlijk uit de hoek komen. Het zal niet van lange duur zijn dat kreeft avontuur opzoekt, want eenmaal een avontuurtje gehad te hebben is kreeft voor langere tijd tevreden.  


 

Maak een kreeft niet jaloers

sterrenbeeld juli - kreeft is jaloers in de liefde

Kreeft in jaloezie heeft er moeite mee zich over de teleurstelling heen te zetten. Kreeft ziet het als een tekortkoming van hem zelf. Maak een kreeft niet jaloers in relaties, want zij zullen vurig en heftig reageren, en je zult het nog lang moeten aanhoren. Enkele maanden later zul je nog weleens een sneer ontvangen. Kreeft verwacht dat je emotioneel beschikbaar bent, en je fouten in ziet. Romantiek is wat kreeft verwacht. De partner van kreeft zal in ieder geval veel goed te maken hebben.
Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.Kreeft kan verdrinken in zijn eigen emoties

Kreeft is tijdens een gemene opmerkingen van iemand ontdaan, en kan daar heel lang mee blijven rond lopen. Kreeft heeft namelijk best een hoge lat van zichzelf, en wilt graag aan alle verwachtingen voldoen. Kreeften kunnen zichzelf (te) veel wegcijferen waardoor ze kunnen verdrinken in hun eigen emoties, en wegkwijnen in zelfmedelijden. 

Kreeft en Chagrijnig

Kreeft kan chagrijnig zijn door alle prikkels om hem heen. Kreeft heeft vaak ook een bepaalde visie over het leven, en heeft zijn/haar normen en waarde hoog in het vaandel staan. Op het moment dat een kreeft moeite heeft met bepaalde knopen door te hakken, kun je een kreeft beter met rust laten. Goed gesprekken helpen de kreeft ventileren.  

 


Sta een Kreeft niet in de weg

Kreeft heeft dromen/verlangens en kijkt graag naar de toekomst. Kreeft helpt mensen graag, maar je moet een kreeft niet in de weg staan betreft zijn/haar doelen. Kre

eft zal opstaan en het gevoel hebben dat je het niet goed met hem voor hebt. Laat een kreeft in zijn eigen waarde, ondanks het niet altijd realistische wensen zijn.

 

 

Kreeft denkt veel na over de relatie
Sterrenbeeld Juli kreeft in de liefde

Kreeft denkt veel na over bepaalde confrontaties in de liefde, als het ware een spiegel voor zichzelf. Kreeft wilt niet saai zijn, maar heeft een sterke behoefte aan een harmonieus gezinsleven. Kreeft streeft naar een bepaalde veiligheid in relaties zodat ze zich niet keer op keer hoeven te bewijzen. Kreeft is namelijk perfectionistisch naar zichzelf toe, en heeft iemand nodig die hem bevestiging kan geven.Neem een kreeft niet voor lief

Kreeft wilt gezien en gehoord worden. Achter de koele buitenkant van de kreeft zit namelijk een heel klein hartje. Kreeft staan open voor liefdevolle feedback. Kreeft is betrouwbaar, gul en gaat voor een partner door het vuur. Neem een kreeft niet voor lief, want ze zullen zich afzonderen, waardoor kreeft niet meer zo toegankelijk is.


 

Kreeft is romantisch

Kreeft die zich veilig, en vrolijk voelt zal romantisch zijn. Kreeft zal écht moeite voor zijn/haar partner doen. Bijvoorbeeld chic eten bij kaarslicht, of een romantisch avondje op de bank met allerlei lekkere hapjes. Kreeft zal zich uitsloven en laten zien dat jij het voor hem bent!

 

 

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
Meer weten over het karakter van een Kreeft?

Kreeft is gevat, gevoelig en behulpzaam. Kreeft kan goed communiceren als hij je vertrouwd, en haalt het beste in mensen naar boven. Maak een kreeft niet boos, want je hoort het nog maanden later! Wil je meer weten over het sterrenbeeld kreeft en zijn karakter? Lees dan één van de volgende pagina’s.

» Lees de weekhoroscoop van kreeft

» Karakter eigenschappen van de kreeft
Ben je geboren in Juli ná de 22e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Leeuw. Een Leeuw is beschermend, creatief en temperamentvol. Leeuw heeft empathie, maar houdt ook van winnen. Leeuwen zijn speels en zijn in voor een avontuurtje. Leeuw weet wat hij wilt, en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. 

» Lees meer over het sterrenbeeld leeuw op de pagina van AugustusBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld DecemberEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten