Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Augustus

» Sterrenbeelden » Augustus

Geboren in de maand  Augustus? Dan is jouw sterrenbeeld Leeuw of Maagd
 

sterrenbeeld Juli LeeuwSterrenbeeld Augustus Leeuw

23 Juli t/m 22 Augustus

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een leeuw?

❤️ Leeuw in de liefde

Ben je geboren op 1 augustus, 2 augustus, 3 augustus, 4 augustus, 5 augustus, 6 augustus, 7 augustus, 8 augustus, 9 augustus, 10 augustus, 11 augustus, 12 augustus, 13 augustus, 14 augustus, 15 augustus, 16 augustus, 17 augustus, 18 augustus, 19 augustus, 20 augustus, 21 augustus of 22 augustus, dan ben je het sterrenbeeld leeuw
 
 


Sterrenbeeld AugustusSterrenbeeld Augustus Maagd


23 Augustus t/m 22 September 

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een maagd?

❤️ Maagd in de liefde

Ben je geboren op 23 augustus, 24 augustus, 25 augustus, 26 augustus, 27 augustus, 28 augustus, 29 augustus, 30 augustus, of 31 augustus? dan ben je het sterrenbeeld Maagd
 

 

Leeuw is temperamentvol in de liefde

sterrenbeeld augustus - leeuw in de liefde

Leeuw is temperamentvol in de liefde, geeft zich helemaal voor de volle 100%. Leeuw kan veeleisend zijn in de liefde doordat zij een hoge dunk van zichzelf hebben, maar ook van hun partner. Met een leeuw daten is niet alleen spannend, maar ook heel avontuurlijk. Leeuwen zijn loyaal en betrouwbaar in de liefde. Leeuw verwacht van zijn/haar partner dezelfde loyaliteit, en overspoelen hun geliefde graag met luxe cadeaus.
Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.Leeuw is speels en direct

Leeuw houdt van spelen en fysiek contact, maar ze willen geen aanhankelijke partner die hun continu claimt. Leeuw kan dan direct en hard zijn, ze draaien zich zó om. Leeuw moet je écht veroveren met al je charmes, want dan weten ze pas écht dat ze belangrijk voor je zijn. Leeuw let op kleine details, dus zorg dat je de zaken goed regelt als je gaat daten met een leeuw!


 

Ongeïnteresseerd of mysterieus? Leeuw is niet te voorspellen

Leeuw is niet eenvoudig te voorspellen, ze zijn namelijk gedreven en hebben een beste eigendunk. Leeuw die ongeïnteresseerd is steekt namelijk geeneens moeite in de ander. Leeuw die mysterieus is houdt je op afstand om te peilen of je moeite doen, en te vertrouwen bent. Leeuw is nou eenmaal speels en houdt er van om zijn of haar date/partner te toetsen.

 

 

Langdurige relaties

Leeuw streeft naar een langdurige, en betrouwbare relatie. Leeuw springt niet van de éne relatie naar de andere. Wanneer een leeuw single is zullen ze dit laten merken ook. Leeuw in een langdurige relatie voelt zich geborgen en veilig, en kan zichzelf zijn. Leeuw met liefdesverdriet kan er lang emotioneel over zijn, ze voelen zich in hun eer aangetast.


 

Leeuw is koppig in ruzies

sterrenbeeld augustus en ruzie

Leeuw kan zijn/haar zin echt doordrijven in ruzies. Leeuw gooit met spullen of voert stevige discussies waarbij leeuw over kan gaan tot schreeuwen. Leeuw die met een woede aanval komt kun je het beste niet negeren. Leeuw zal met nog meer verwijten komen. Wanneer leeuw eenmaal bekoelt is zullen zij hun best doen het goed te maken.. op hun eigen manier. Verwacht niet direct een excuus van de koppige leeuw.


 

Leeuw is creatief en denkt in oplossingen 

Leeuw is doelgericht en gebruikt daarbij alles wat hem toekomt. Leeuw is een ster in oplossingen bedenken voor problemen en zoekt de randjes op van grenzen. Leeuw denkt altijd ná over de volgende stappen in zijn/haar leven. Verliefde leeuw kan te hard van stapel lopen en hierdoor zijn/haar partner afschrikken. Leeuw is gewoon erg enthousiast en de hele wereld mag het weten..

 

 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.
 


Jaloerse leeuw? Trek alles uit de kast

Leeuw is bezitterig en is snel jaloers. Leeuw houdt er niet van dat zijn/haar partner met andere flirt. Leeuw is dominant en houdt absoluut niet van delen. Betrapt leeuw je op flirten dan zal leeuw je terugpakken. Leeuw zal zijn/haar partner ook jaloers proberen te maken. Praat met leeuw over zijn/haar jaloerse gevoelens, en trek alles uit de kast om leeuw ervan te overtuigen dat hij de enige voor je is.
 

 

Onafhankelijk en sociaal

Leeuwen kunnen goed alleen zijn, maar houden absoluut niet van verveling. Leeuw verveelt zich al snel wanneer de sleur intreed. Leeuw is onafhankelijk en heeft grote ambities, maar leeuw kan er niet tegen om altijd maar alleen te zijn en deel graag zijn/haar ambities met anderen. Leeuw houdt van een écht goed feestje waarbij leeuw uiteraard de show steelt.


 

Avontuurlijk, vrolijk en zorgzaam

sterrenbeeld augustus avontuurlijk en open

Kenmerken voor een leeuw zijn avontuurlijk, vrolijk en zorgzaam. Leeuw is altijd in voor die last minute vakantie met vrienden, ze staan te popelen wanneer ze worden verrast, want leeuw staat graag in het zonnetje, en steelt het liefst iedereen z’n hart! Leeuw is romantisch en houdt ervan verwend te worden. Chic diner tijdens kaarslicht daar verover je een leeuw zijn/haar hart absoluut mee.

 

Ego van een leeuw

Leeuwen zijn gevoelig maar kunnen dit goed verschuilen achter een glimlach. Leeuw die gekwetst is zal dit niet één, twee, drie laten merken, maar kan bijvoorbeeld een gemene sneer geven terwijl je deze niet ziet aankomen. Leeuw zijn ego staat voorop, bedonder een leeuw niet, ze houden absoluut niet van leugenaars.. 


 

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
Meer weten over het karakter van een Leeuw?

Leeuw is loyaal, beschermend, koppig en iets wat bazig.. Ze zijn altijd in voor een feestje, maar kunnen ook samen met hun partner/geliefde een romantische avond thuis waarderen. Leeuw is dominant en speels, ook tussen de lakens! Leeuw is uiterst gevoelig maar zal dit goed weten te verbergen. Wil je meer weten over het sterrenbeeld leeuw en zijn karakter? Lees dan één van de volgende pagina's.

» Lees de weekhoroscoop van leeuw

» Karakter eigenschappen van de leeuw
Ben je geboren in Augustus op of ná 23 Augustus?

Dan ben jij het sterrenbeeld Maagd. Maagden zijn mysterieus, eerlijk en rechtvaardig. Maagd spiegelt veel en weet goed mensen en situaties te analyseren. Maagd is een ster in plannen, en is creatief! Maagd weet een goede sneer uit te delen wanneer nodig.

» Lees meer over sterrenbeeld Maagd op de pagina van September


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten