Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
» Sterrenbeelden » September

 Geboren in September? Dan ben je het sterrenbeeld Maagd of Weegschaal
 

Sterrenbeeld AugustusSterrenbeeld September Maagd


23 Augustus t/m 22 September 

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een maagd?

❤️ Maagd in de liefde

Ben je geboren op 1 september, 2 september, 3 september, 4 september, 5 september, 6 september, 7 september, 8 september, 9 september, 10 september, 11 september, 12 september, 13 september, 14 september, 15 september, 16 september, 17 september, 18 september, 19 september, 20 september, 21 september, of 22 september dan ben je het sterrenbeeld Maagd
 

 

 

sterrenbeeld september Sterrenbeeld September Weegschaal

23 September t/m 22 Oktober 

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een weegschaal?

❤️ Weegschaal in de liefde

Ben je geboren op 23 september, 24 september, 25 september, 26 september, 27 september, 28 september, 29 september, of 30 september dan ben je het sterrenbeeld Weegschaal
 

 


Analyserende Maagd in de liefde

sterrenbeeld september analyserende maagd

 

Maagd is loyaal en hebben goede intenties in de liefde, ze zoeken een echte verbintenis in de liefde waar ze ook hun wijsheden kunnen delen. Maagd deinst niet terug voor een obstakel maar gebruikt haar analyserende vermogen voor oplossingen en of uitwegen. Maagd is betrouwbaar en loyaal in de liefde. Maagd is in de liefde behoudend en zal op een subtiele manier veroverd willen worden. Maagd wordt aangetrokken door zelfverzekerde mensen. Maagd wilt graag zijn/haar eigen leven ook behouden, denk aan goede vrienden en leuke uitjes. Maagd kan niet omgaan met een partner die te aanhankelijk is.

 
 

 

Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.Maagd wilt geen aanhankelijke apjes

Maagd is behoudend in de liefde, maagd toont graag passie op zijn/haar eigen manier. Overspoelen met cadeaus of liefdes whatsappjes is voor een maagd overbodig. Een echte verbintenis zal namelijk duidelijk zijn wanneer de maagd je vertrouwd. Maagd voelt zich graag geborgen en veilig in de relatie. Maagd zal zichzelf zijn, en altijd voor je klaar staan.Maagd koel en afstandelijk

Maagd kan koel en afstandelijk zijn wanneer ze je niet kunnen peilen. Maagd behoudt graag controle over situaties, en analyseert mensen en hun gedrag. Maagd kan een koele en afstandelijke houding hebben wanneer zij aan zuivere intenties twijfelen bij mensen of een situatie. Maagd is perfectionistisch en daar moet je als partner zijnde wel aan kunnen voldoen.
 

 

Maagd gaat 100% voor een relatie

Als maagd weet dat je te vertrouwen bent, geeft maagd zich volledig over aan de liefde. Maagd houdt er niet van om van partners of dates te wisselen en is betrouwbaar en eerlijk. Maagd verteld wat hij op zijn hart heeft. Maagd zal soms té direct kunnen overkomen, maar ze zijn tenminste dan wel eerlijk geweest.
 

 

Maagd is perfectionistisch óók in relaties

sterrenbeeld september is perfectionistisch

Maagd houdt er van controle te houden over vrijwel alles. Maagd kan er niet tegen als je alles maar zomaar laat rondslingeren in huis. Maagd heeft namelijk overal een plek voor. Maagd streeft naar een bepaalde orde in huis. Maagd kan niet tegen rommel, en zal ook de confrontatie met zijn/haar partner opzoeken. Een Maagd kan veroordelend overkomen

Maagd kan veroordelend over komen op andere, mededoor de perfectionistische karaktereigenschap van een maagd. Maagd deelt zonder tactiek zijn/haar mening wat erg kwetsend kan overkomen op anderen. Maagd heeft hierin geen verkeerde intenties, maar ze vertellen graag wat ze van de situatie vinden.
 


Geen avontuurtjes voor Maagd

One night stands zijn nou niet écht aan een maagd besteed. Maagd weet zich helemaal geen houding te geven, en zal zich niet op zijn/haar gemak voelen. Maagd is niet écht avontuurlijk. Maagd zit liever in een huisje, boompje, beestje relatie, mits maagd zijn/haar vrijheid mag behouden om te analyseren en te spiegelen.
 


Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.
Aarzelende Maagd

sterrenbeeld september twijfelend

Maagd weet koers te varen, totdat er zich een keuze voordoet. Maagd kan bijvoorbeeld tijdens een vakantie moeilijk kiezen voor welk hotel te gaan, ze analyseren alles tot in de puntjes, om tot de perfecte keuze te komen. Maagd kan écht met keuzestress te maken hebben wanneer zij het beste uit de vakantie willen halen.
 


Dromen en wensen van de Maagd

Maagd steekt het niet onder stoelen of banken wat ze wenst, maar een maagd helemaal kunnen peilen blijft lastig. Maagd is namelijk soms ook wel een tikkeltje mysterieus als het om zijn/haar wensen gaat. Maagden hebben een streven naar perfectionisme, en willen ook veel blijven aanpassen in huis of aan personen om zo het beste in hun zelf naar boven te halen en in de omgeving of situatie.
 


Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 Meer weten over het karakter van een Maagd?

Maagd is liefdevol, maar niet aanhankelijk. Maagd is perfectionistisch en soms iets té betweterig voor een ander. Maagd is loyaal en heeft altijd oog voor details. Maagd is creatief met oplossingen, en analyseert alles om zich heen. Maagd kan romantiek wel waarderen, maar houdt er niet van om publiekelijk affectie te tonen.

» Lees de weekhoroscoop van maagd

» Karakter eigenschappen van de maagdBen je geboren in September op of ná de 23e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschaal heeft moeite met keuzes maken, en weegt alles tegenover elkaar af. Is het wel de juiste keuze? Weegschaal zal er nog weken bij stil staan. Weegschaal is een charmante partner, en heeft geen moeite met flirten. Weegschaal zal confrontaties proberen te vermijden met mensen, daar houdt weegschaal absoluut niet van.

» Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal op de pagina van OktoberBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten