Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Oktober

» Sterrenbeelden » Oktober

 Ben je geboren in Oktober dan ben je het sterrenbeeld Weegschaal of Schorpioen

sterrenbeeld OktoberSterrenbeeld Oktober Weegschaal

23 September t/m 22 Oktober 

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een weegschaal?

❤️ Weegschaal in de liefde

Ben je geboren op 1 oktober, 2 oktober, 3 oktober, 4 oktober, 5 oktober, 6 oktober, 7 oktober, 8 oktober, 9 oktober, 10 oktober, 11 oktober, 12 oktober, 13 oktober, 14 oktober, 15 oktober, 16 oktober, 17 oktober, 18 oktober, 19 oktober, 20 oktober, 21 oktober, of 22 oktober dan ben je het sterrenbeeld Weegschaal
 

 

 

sterrenbeeld oktoberSterrenbeeld Oktober Schorpioen


23 Oktober t/m 21 November

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een schorpioen?

❤️ Schorpioen in de liefde

Ben je geboren op 23 oktober, 24 oktober, 25 oktober, 26 oktober, 27 oktober, 28 oktober, 29 oktober, 30 oktober, of 31 oktober dan ben je het sterrenbeeld Schorpioen
 

 

Het vertrouwen van een Weegschaal moet je verdienen

sterrenbeeld oktober

Het vertrouwen van weegschaal zal je moeten verdienen door jezelf te bewijzen. Weegschaal heeft liever een eerlijk en betrouwbare relatie, en kan lang aftastend zijn tijdens het daten. Weegschaal is romantisch en verrast je graag met een mooi cadeau of een diner bij kaarslicht. Weegschaal houdt ervan om je helemaal te verwennen, maar dat moet je dus wel verdienen. Het vertrouwen van een weegschaal win je door open te zijn, maar wees niet te direct, daar knapt een weegschaal op af.Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.
Weegschaal en passie

Weegschaal heeft een passie voor de liefde. Eenmaal het vertrouwen van een weegschaal is gewonnen zijn het échte levenspartners. Weegschaal geeft zich helemaal en is bereid om ver voor zijn geliefde te gaan. Weegschaal houdt van het veroveren van zijn/haar partner, maar vindt het ook interessant wanneer er veel moeite voor hem wordt gedaan. In bed is een weegschaal graag speels samen met zijn partner. 

Weegschaal is zuiver en eerlijk

Weegschaal is in de liefde graag eerlijk, maar kan minder goed tegen directe partners. Weegschaal houdt graag rekening met gevoelens van mensen, en dat kan soms hard aankomen wanneer men direct is. Ondanks weegschaal het goed kan verbergen is een weegschaal gevoelig maar ook empathisch. Weegschaal is er graag voor zijn/haar geliefden.  

Weegschaal heeft altijd plezier

Weegschaal is plezierig in de omgang. Weegschalen zijn sociaal en kunnen goed overweg met hun mede mensen. Weegschaal kan ongemerkt beginnen te flirten, maar dit is niet om zijn/haar partner te pijnigen, maar ze zijn nou éénmaal enthousiast en houden van het leven, en de mensen. Weegschaal is iemand die niet graag wordt vastgehouden, en is graag zichzelf. 
 

Twijfels bij een weegschaal

sterrenbeeld oktober - weegschaal en twijfels

Weegschaal kan lang moeite hebben om een knoop door te hakken. Vreemdgaan is bijvoorbeeld voor een weegschaal een no go, maar weegschaal kan wel lang in dubio zitten betreft de keuze, en hoe nu verder. Weegschaal kan niet tegen onrecht en probeert hierin ook altijd de gulden middenweg te vinden. Twijfelende weegschaal kun je het best de ruimte geven om de situatie van alle kanten te bekijken.  

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.
Weegschaal is een tikkeltje naïef

Weegschaal is een kritische denker, ze zijn niet snel overtuigd van een situatie. Weegschaal heeft een eigen mening en kan daarin ook koppig zijn. Weegschaal is niet iemand die zichzelf aan de kant schuift wanneer weegschaal weet gelijk te hebben. Weegschaal kan wel naïef zijn als het gaat om manipulerend gedrag van anderen, al zal een weegschaal dit snel door hebben.

Weegschaal is intuïtief en behoudend

Weegschaal beschermt zichzelf goed, weegschaal weet namelijk normen en waarden van zichzelf te waarderen en te verdedigen. Weegschaal is intuïtief en hierin behoudend. Weegschaal heeft veel behoefte aan liefde en kan veel om bevestiging vragen in de relatie. Weegschaal houdt van complimenten ontvangen, maar geeft ze ook met alle liefde terug.
 Weegschaal en jaloezie

sterrenbeeld oktober jaloezie

Weegschaal streeft naar harmonie, en zal dus jaloerse gevoelens proberen te onderdrukken. Weegschaal die jaloers is zal je eerder vermijden, of negeren. Pas als het niet te houden meer is voor een weegschaal zal hij gefrustreerd reageren en een sneer uitdelen naar zijn/haar partner. Weegschaal probeert zichzelf ten alle tijden koel te houden.

Confrontatie met een weegschaal

Confrontatie met een weegschaal, zul je niet heel snel hebben. Weegschaal probeert de vrede te bewaren en bewandeld liever de gulden middenweg. Weegschaal kan wel boos worden, en dan komt het vaak ook tot een hevige discussie. Als het niet eerlijk verloopt zal een weegschaal dit laten merken door van zich te laten horen. Weegschaal heeft na een confrontatie of ruzie tijd nodig om tot zichzelf te komen.

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 Meer weten over het karakter van een Weegschaal?

Weegschaal is eerlijk en betrouwbaar. Weegschaal houdt van flirten en is erg sociaal. Weegschaal is beschermend en zorgzaam en heeft een zwak voor de liefde. Romantiek en intuïtief zijn kenmerken voor een weegschaal. Ze proberen altijd de vrede te bewaren en kunnen erg hoffelijk, en sexy zijn! Lees één van de volgende pagina's.

» Lees de weekhoroscoop van weegschaal

» Karakter eigenschappen van Weegschaal
Ben je geboren in Oktober ná de 22e? 

Dan ben jij het sterrenbeeld Schorpioen. Schorpioen is extreem en kan voor sommige écht heftig zijn. Schorpioen is moeilijk te temmen, ze laan zich veelal niet temmen en al zeker niet tegenhouden. Schorpioen gaat verder waar andere stoppen. Schorpioen is gepassioneerd, maar proberen vaak hun emoties ook te verbergen, om niet gekwetst te worden. Wil je meer weten over Schorpioen? Lees dan meer op onze pagina van November.

» Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen op de pagina van NovemberBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten